Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia wesele kameralne 150 te huczny śluby to już przeżytek żartuje mam być 68 osób. Tak sukienka już wybrana miała być inna wymarzyłam sobie taka długą luźna lejąca ale ja taki oczyścić jestem j mi taka nie pasowała. Mam gorsetową, która mnie ładnie wyszczupla
!
Anet marzę o takim prezencieAnet_86 lubi tę wiadomość
-
Ja swoje miałam na 120-130 osób chyba. Nawet nie pamiętam dokładnie, bo miało być więcej ale część nie przyszła i nawet nie dała znać, że ich nie będzie. Żałuję, że zrobiliśmy takie duże wesele. Większość gości i tak miała to gdzieś lub był to dla nich problem, rodzice też pokomplikowali sprawy. Nasze wesele to chyba najgorsza impreza w moim życiu i teraz zrobiłabym zwykły kameralny ślub, bez wesela z rodzicami, babciami i świadkami. Nikogo więcej.
Mój mąż się smieje ze mnie, że jakbym zrobiła skromne to bym tak samo żałowała i chciała dużego.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
My nie chcieliśmy takiego dużego wesela, bo stwierdziliśmy że zaprosić kogoś tylko dlatego że byliśmy u niego a nie widzieliśmy się z 10 lat to bez sensu i nie stać by nas było bo robimy sobie mieszkanko a zaporzyczanie się też nie wchodziło w grę
-
nick nieaktualnyJa miałam cywilny (jesteśmy niewierzący) i wesele na około 50 osób. Było świetnie, zaprosiliśmy najbliższą rodzinę i przyjaciół oraz dobrych znajomych, impreza wyszła super bardzo dobrze się bawiliśmy, dodam, że wesele odbyło się zimą Nietypowo, ale tak chciałam
-
nick nieaktualny
-
Nasze wesele było na 180 osób oczywiście każdemu nie dogodzi więc Halszka nie przejmuj się najważniejsi jesteście Wy! Ja wspominam swoje wesele super, to było najlepsze wesele na jakim byłam
A w niedziele... mamy właśnie 6 rocznicę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Hejka
ale tu weselnie
a ja mile wspominam ślub i wesele bez niepotrzebnego stresu bo jakoś luźno do tego podeszłam.
Ważne żeby Młodym było dobrze a faktycznie zawsze sie znajdzie ktoś komu się nie dogodzi i co z tegoCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Halszka112 wrote:Parsleyek jaaa ale ogromne weselicho ja z moim M jestem pół życia w tym roku mija nam 14 lat razem
O to długo!! Też wcześnie zaczęliście U nas w czerwcu minęło 12 lat razem29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Halszka112 wrote:Mnie już łapie przed ślubny stres, czy wszystko wyjdzie dobrze...
Letitbe Ty Łukasza costagnus ?? Dobrze pamiętam ??
My też dość długo jesteśmy razem, bo oficjalnie ponad 8 lat (mieliśmy 17-18 lat) ale spotykaliśmy się już dużo wcześniej. Po ślubie 2 lata.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe pytałam bo też bym chciała zacząć brać bo gdzieś czytałam, że łagodzi PMS i straszne bóle jajników i brzucha, może pomoże, polecisz coś ??
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 bo przy dobrej zabawie czas leci bardzo szybko. Halszka morał taki że nie przejmuj się skup się na sobie i partnerze a reszta jakoś się potoczy, życzę aby to był jeden z najwspanialszych dni w Twoim życiu.
Ja jestem od Was najlepsza, męża poznałam w 2007 roku jesienią a w kwietniu 2009 wzięliśmy ślub tyle że cywilny, kościelny był dwa lata później. -
nick nieaktualny
-
Anet_86 no przykro mi, brakło Ci ok roku do wygranej ze mną hehe :p ale i tak należysz do jednej z szybciej decydujących się par
Rekordzistka jaką znam poznała swojego męża w kwietniu, w październiku wzięła z nim ślub a w marcu roku następnego rozwód i wróciła do swojego byłego hehe