Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysha przy mojej ilosci seksu ja sie nastawilam ze z 10 lat bedzemy sie starac
A wyszlo o wiele szybciej
Baronowa jeszcze moze sie zmieniAle masz pare chlopcow ta jak ja zawsze chcialam
A system swiateczny tez tak jak jachce ustalic u siebiemyshka84 lubi tę wiadomość
-
Pani doktor reki sobie nie da obciąć, bo drugie uparte jak pierwsze. Ma piękne plecy i umie siedziec po turecku
. Ale wydaje jej sie ze pytong jest
Yousee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Mysha przy mojej ilosci seksu ja sie nastawilam ze z 10 lat bedzemy sie starac
A wyszlo o wiele szybciej
bo jakoś zawsze uda się prześmignąć. no i co cykl jest co najmniej milion powodów żeby akurat płodne odpuścić
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysha ja to mam na swojego sposob
I gdyby nie ten sposob to seksu chyba w ogole by nie bylo
Ale dziala niezawodnie tylko mi smutno ze to zawsze z mojej inicjatywy musi byc.
Baronowa, to jak bardzo Ci sie podoba to masz czas na przekonanie swojego, ja nie do konca do Liwii bylam w pewnym momencie przekonana ale on juz powiedzial ze zostaj
-
Cytrynka tylko które pietwsze;)
Jak chce Zbysia on Stasia. Syn jest Tadziu to ona pasują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:U mnie babcia tak o corkach mowi. I wnuczkach. I myli wszystkie...
Moja babcia też tak robi. Tylko ze jeszcze ma dwie prawnuczki. Łącznie daje jej to aktualnie dziewięć kobiet o różnych imionach, które jej się notorycznie myląTez potrafi przewijać kilka imion, zanim wskoczy na właściwe, chcąc coś do którejś powiedzieć
edit błędyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:51
-
nick nieaktualnyMarta.83 wrote:moja mama ma nas trzy, zanim wypowie moje imię, zawsze wysłucham imion dwóch sióstr
Albo opowiada mi coś i mówi bo wiesz Marta to i tamto, aaa Ania.,.. a nie no o Kasi mówię
no i tak non stop
-
nick nieaktualnyheheh
no ale ja ostatnio spytałam mamy, czy ona się kiedys nauczy, to powiedziała że nie
Tzn ja wiem, z eona wie o kim mówi, tylko cholera te imiona jak jej umysł losuje, to to wlaściwe na samym końcu
ja się nigdy nie mylę mówiąc o siostrach
a co do imion, to ja chcę Szymonaale pewnie jeszcze mi sie zmieni, jeszcze pozostaje kwestia zrobienia go, wiec mam chwile do zastanowienia
-
nick nieaktualny