Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Macie fote trolkreski
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac77e82663a4.jpg
Nawet na telefonie widzę, ale test rozmazany(?)Idź na chabetę. Chabeta prawdę Ci powie!
Edit: idę do fryzjera wylaszczyc się. A jutro mam ambitny plan lepienia pierogasów! W tym roku raptem 100, ale w zeszłym 500 zeszło, bo na 3 domy. Jestem jak SolejukowaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 12:37
aleala, Vesper, kattalinna lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Macie fote trolkreski
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac77e82663a4.jpgale faktycznie zepsuty coś ten patol. Ala, jak Ty sikasz, że testy psujesz?
ps. nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku do tej chabety... wcześniej się nie da?
ps. 2 gdzie jest Cytryna i jej dwie kreski?
-
Tak naprawde to wcale tej chabety nie chce robic ale stelaż mi truje że Ridż sie spóźnia więc na bank cionrza ( nie zna życia naiwne chlopisko) dziś dostanie zjebke ze ma przestac mnie nakręcać i niech odda to wino co mi schował :p
Impresja lubi tę wiadomość
-
ala, rób bete i nie marudz
ja ogarniam prezenty świąteczne i odsypiam...mała wczoraj chyba sie zestresowala bardzo usg główki (wszystko ok uff) bo plakała do 1 w nocy...masakra...
dziś byłam w przedszkolu, zostałam zaproszona przez wice na jasełka...powiem Wam, ze dzieci ładniej się zachowaly niż dyrektorka, bo potrafiły złożyć zyczenia... jak podeszłam do dyrki i chciałam złożyć życzenai to powiedziała, ze nie ma czasu i stękneła wesołych świat...masakra...
Madzia była zachwycona proboszczem, ehhe;) i przystrojoną swiatełkami salą
lauda, jak ja ci zazdroszczę tej organizacji dnai codziennego, ze masz czas nawet na pierogi... -
Ala ja nie pamiętam dokładnie jak tamten wyglądał. A z ciemniał od poprzedniego razu? Ciężko coś z twojego wykresu odczytać. Test ACC wczas, brak reakcji, a koniec wygląda jak byś miała czkawkę
Nie chce cię nakręcać ale coś się dzieje. Ja pewnie już bym sobie torbiel wmówiła.
A cytryna gdzie? Sika, nie sika?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ala tez widzę druga kreskę ale test taki zalany,no i kreska wyszła po czasie. Powtórz test 23.12 a na betę w razie pozytywy- pozytywu, idź w okresie między świętami a sylwesterem. Będziesz wiedziała, czy na sylwestra masz się upijać ile wlezie ,czy dać sobie siana
według twojego ostatniego bagna Alexisowego na Ridża masz jeszcze czas;)
Maczek lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Tak naprawde to wcale tej chabety nie chce robic ale stelaż mi truje że Ridż sie spóźnia więc na bank cionrza ( nie zna życia naiwne chlopisko) dziś dostanie zjebke ze ma przestac mnie nakręcać i niech odda to wino co mi schował :p
Ps. ja nie leję na patole, tylko je moczę w moczu... Źle robię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 14:01
-
Dochodzę do wniosku że ja nie umiem sikać na patole, wiec wiecej tego nie robie. Mam do gina termin na 5 stycznia. Jak nie bedzie Ridża to każe jemu coś z jamy wywróżyć :p
-
Akurat jak wpisałam sobie początek Ridża dostałam miesiąc premium lol
Lubię to normalnie.
Co do uszczerbienia sobie zęba talerzem, to faktycznie wyjątkowa zdolność
Aleala ja widzię kreskę, ale test chyba nadmiernie oblany. Ty na nie sikasz bezpośrednio? -
Ala, no coś niby tam przebija, ale porozlewany ten barwnik. Także ten... chciałabym się jarać, ale podstawy ku temu słabe
Żeby się nie nakręcać trollokreskami, swoje wizirowe testy wywalałam do śmieci po najdalej kwadransie.
Betę możesz machnąć, chociaż ja obstawiam wersję MorwyJak tak patrzę na ten wykres, to ufałabym bardziej temu bagnu i spadkowi temperatury w 27 dc., niż tym testom alexisowym. PCOS ma swoje odpały, mogły być dwa podejścia i może akurat Lady wpadła wtedy, kiedy się pojawił drugi rzut bagna rozciągliwego, a wcześniej był sam skok LH. A jeśli tak to wyglądało, to do pozytywnego patyka jest jeszcze kilka dni
-
Faceci to jednak bardzo płytkie istoty są :p gumy niet ,ciąży niet, więc z pytongowania nici. Wystarczy umyć zęby , pobawić się pastą przed wypluciem i powiedzieć ,że chce się nauczyć robić takie bańki jak te wszystkie panie na filmach:p mąż z piskiem opon pojechał do sklepu także będzie zabawa ,będzie dzieło i nocy będzie mało
tyry tyry tyry
aleala, Vesper, lauda., odrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Zobacze co przyniesie najblizsze 10 dni. I tak na nic wpływu juz nie mam wiec LWD
)
Maczek, Vesper, lauda., emaj, Impresja lubią tę wiadomość
-
Aleala ja też jestem ślepuga i nie widzę krechy, więc nie nakręcam. Ale i bez krechy bywają ciąże
Marzusiax poślizg na kokosie super, ale przymusowo testowaliśmy z gumą, więc nie wiem, czy się liczyzresztą, wczoraj moja endo zasugerowała, że skłonności do Grzybosława mogą być powodowane przez niewielką ilość śluzu i zaleciła poślizgowanie. Ponoć zwykłe Durexy nie są antyplemnikowe. Ktoś, coś?
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"