Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Wiedźmy, poniewż na luksusowym facelle wysikałam cień ( mniej wiecej taki jak ostatnio z tą różnicą, że wylazł odrazu ) to poszłam se krwi upuścić. Wynik chabety w okolicach godziny 14. Miłego dnia ;*
trzymam kciukiMaczek, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Jeej, czyli czekamy na dwie chabety dziś, czadowo! Powodzenia
A ja w nocy zaczęłam znów plamić... Ale starą krwią i bez skurczy, więc mam szczerą nadzieję, że to tylko wylatują pozostałości tego krwiaka, zachęcone grzebaniem gina, głowicą i dłuższym spacerem. Nie było tego dużo, bo gaci nie poplamiło, tylko straszyło na srajtasmie. Teraz chyba już się kończy. Mam nadzieję, bo to jednak ciut stresujące
Dzisiaj wybywamy do rodziny na święta, jeszcze musimy ogarnąć mieszkanie, pakowanie, takie tam. Będę próbowała łapać internety z powietrza, ale gdyby się nie udało, to już teraz wszystkim Wam życzę cudownych świąt i dużo odpoczynku :*
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy, obsikałam dwa patyki bo mówie jak jeden wadliwy to co bede kase marnowac na chabete, a tu na obu sie kreseczka pojawiła w jakies 30 sekund po obszczaniu
ciri22, Maczek, Yousee, Morwa, Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ciri fajny brzuszek i wózeczek
szwagierka kupiła sobie różowy i ciuszki też ma same różowe, a w 8 miesiacu dowiedziała się że jednak jest antenka.
dlatego ja wole uniwersalne a zreszta nie lubie rozu ;p
Dzieki ze sie podoba co prawda wiekszosc to zdobyczne ale kilka moich zakupow tez jest. -
Ala to co bierzesz moje łożysko? Jeszcze dobre
Wczoraj byłam z Hania u lekarza i co? Skieruje ja do pediatry bo nic nie przytyla przez 2 tygodnie. Chociaż wg mnie i jej ubranej cos tam przybrała. Mam tylko nadzieje, że to po prostu taka jej uroda a nie jakiś problem.
Juz zapomniała jak to glupio mieć RidzaRobimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Niecałe trzy tygodnie w tym takiego mocnego krwawienia to może tydzień a ostatni tydzień to juz na wkladkach byłam.
No tez dzieje się, ze tak szybko przylazl paskud jeden liczyła, ze w tym roku mnie nie odwiedzi juz. Ale przynajmniej nie boli. Jedynie leci ze mnie jak z kranu.Robimy drugiego Dziedzica
-
Zuuu ciemna krew to pozostałości po krwiaku. Tym bardziej, że gin szalał sztucznym pytongiem
Relax&HołHołHoł
Cytrynka daj spokój £100. Chyba ich jebło. Za 19latki jak zapierdzielałam jako kelnerka w knajpie miałam ok. £700/mc. Prawie tak jakby przy najniższej wypłacie w PL ok. 1350 zł prawie 200 zł za badania.
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Niecałe trzy tygodnie w tym takiego mocnego krwawienia to może tydzień a ostatni tydzień to juz na wkladkach byłam.
No tez dzieje się, ze tak szybko przylazl paskud jeden liczyła, ze w tym roku mnie nie odwiedzi juz. Ale przynajmniej nie boli. Jedynie leci ze mnie jak z kranu.
A o Hanie sie nie martw bedzie dobrze dzieci to nie maszyny i nadrobi w swoim czasie -
Kacha no wlasnie to jest bezsens. Juz wole za te 100 funciakow w funciaku nakupic testow. Ostatnio 2 paski (w komplecie z rekawiczka i pojemniczkiem do kazdego) za funta kupilam.
Ktorej serniczka do kawy? Bezglutenowy, bez dodatku cukru, z masłem orzechowym (z orzeszkami i solą w składzie tylko).
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/229a3ba68839.jpg
Maczek, Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość