Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuuu masz racje jakos mi to wypadlo.. Ale wszystko jedno szybko paskuda jedna... Brrr nie lubimu Ridza...
A Hania odpoczywa! Wzrost to duzy wysilek a ona odbyla wyscigi jeszcze w brzuchu to teraz jak zolw sobie powoli brnie do celu ;p spoko spoko nadrobi
Ale daj znac co lekarz jeszcze powie. -
Z doświadczenia wiem, ze łatwiej wpaść z gumka niż bez niej. Ale nawet jak wpadniemy to szybciej Hania będzie miała rodzeństwo
Eden: Zuu masz racje mała Wiedźma jest na flaszce.
IDE do Tesco po ostatni prezent. A tak wieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:48
ciri22, Maczek lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Chętnie przyjęłabym już Ridża. Przynajmniej wiedziałabym kiedy nie opłaca się pytongować i wtedy działałabym.
W sumie to jeśli oddałam Zuu łożysko to czy Zuu nie powinna dać mi haluksiarza?
Maja dzisiaj ma dwa miesiącelauda., emaj lubią tę wiadomość
-
Nie wytrzymałam napięcia i zadzwoniłam do labu, wyżebrałam wynik przez telefon
Ogłamaszam konkurs na podanie wartości chabety;)
Roztrzygnięcie o 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 11:25
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Chętnie przyjęłabym już Ridża. Przynajmniej wiedziałabym kiedy nie opłaca się pytongować i wtedy działałabym.
W sumie to jeśli oddałam Zuu łożysko to czy Zuu nie powinna dać mi haluksiarza?
Maja dzisiaj ma dwa miesiące
Buziaka dla Majki!
Nasz wspólny Ridż zaginął? Weź go sobie, dziada, niech mnie nie smyra halluksami, nie lubię plamień w cionszyAle Ty karmisz ssaka, więc możesz jeszcze poczekać na niego, a tymczasem będzie się błąkał gdzieś w niebycie, czatując na ofiary
Ala, daję 58 na dobry startKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Wygrywa Yousee, bo była najbliżej
Beta 29,6,
Od 16 cionrzaciri22, ktosiowa, Maczek, Baronowa_83, Emma80, marzusiax, lauda., myshka84, Katarzyna87, Basik122, kattalinna, JoHanna, Impresja, Blondik, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alu Twój Fasol to najpiękniejszy prezent! Jak ja się ogromnie cieszę. Jak swoim
Rosnijcie zdrowo!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Małż mnie na sikańca namówił! On od kilku tygodni jest przekonany ze to ten cykl.. Jasnowidz jakis xd
Tak w ogóle to sie rozpłakałam :pciri22, Maczek, marzusiax, lauda., myshka84, Katarzyna87, JoHanna, odrobinacheci, Impresja, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj nie dziwie sie Twojej reakcji. Też bym wyła jak bóbr
Moze Twój maz jak maz Zuu, wyczuł nowy zapach ciążowyciri22, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba