Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra a teraz mnie prosze lać po dupie, bo boje sie kolejnej biochemicznej...
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O, przyszłam życzyć przyjemnego zachodzenia w te święta a tu taki nius.
Gratulacje i życzę najnudniejszej ciąży na forum.
-
No zajelam sie wymyslaniem sciem dlaczego nie chce wina do swiatecznych obiadow/kolacji itp
-
aleala wrote:No zajelam sie wymyslaniem sciem dlaczego nie chce wina do swiatecznych obiadow/kolacji itp
Masz nowe leki na serce i nie można mieszać, bo tachy/bradykardia taka, że szpitalaleala, lauda., myshka84, Katarzyna87, JoHanna, Impresja, Morwa lubią tę wiadomość
-
Wiedźma chciałam cię pocieszyć że moją ciocię straszyli, że dziecko chore bo nie przybiera na wadzę. Specjalnie ją w domu ważyli codziennie. Miała 5 miesięcy i ciężko było żeby na raz zjadła połówkę malutkiej butelki! I jaki efekt? Jest w drugiej klasie, ma figurę i wzrost modelki i dalej nie chce jeść. Po prostu taki jej urok.
Ala ja coś czułam że tam się coś czai za tymi cieniami ale nie chciałam cię nakręcaćA z czego ten twój chłop wróży? Może ja mu wyślę swój staniczek (bo majtki to taki troche hardcore
) niech mi ciąże wywróży, bo sama sobie nie potrafię
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Jak to stelaż powiedział:
Groziłem żołnierzom, że jak nie zdobędą jaja to znowu wylądują w plastiku do badań. To sie chłopaki spieły i zapierdalał.y jak trzeba!ciri22, lauda., myshka84, Emma80, Katarzyna87, kattalinna, Blondik, Morwa, emaj lubią tę wiadomość
-
Niech tylko stelaż przyjdzie z roboty to go plastikiem postraszę. W tym cyklu już za późno ale może na przyszłość pomoże
Może się orientujecie. Progesteron w kremie oszuka mi wynik progesteronu w 7dpo? Kupiłam na pms i nie wiem czy jak zacznę się nim smarować przed badaniem to oszukam wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 13:10
aleala lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyaleala wrote:Jak to stelaż powiedział:
Groziłem żołnierzom, że jak nie zdobędą jaja to znowu wylądują w plastiku do badań. To sie chłopaki spieły i zapierdalał.y jak trzeba!Gratulacje gratulacje dla stelaza, moj ostatnio powiedzial ze zaczyna pertraktowac ze swoimi ze kolejny musi wyjsc szybko i chlopak bo jak bedzie kolejna baba to z 3 babami plus kot i on sam nie wytrzyma i ucieknie
Ciekawe czy uda mu sie z nimi dogadac
aleala lubi tę wiadomość
-
W nagrode podobno obiecał im wycieczke po przełyku, ale udeje że tego nie słyszałam :p
ciri22, Katarzyna87, kattalinna, Blondik, WiedźmaMaKota, emaj lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Niech tylko stelaż przyjdzie z roboty to go plastikiem postraszę. W tym cyklu już za późno ale może na przyszłość pomoże
Może się orientujecie. Progesteron w kremie oszuka mi wynik progesteronu w 7dpo? Kupiłam na pms i nie wiem czy jak zacznę się nim smarować przed badaniem to oszukam wynik
Laski, jaram się Waszymi betami, ja czekam na znaki od Lady i liczę na to że była wczoraj, bo od dziś kilka dni abstynencji pytongowej -
nick nieaktualny