X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się boję patyków :P

age.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się boję i unikam. nie będę sikać, dopóki mi brzuch nie urośnie :P

nikt mi nie chce powróżyć z mojego ekg? chlip chlip ;)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym Ci powróżyć ale nie umiem :( szkoda, że tu wróżby już tylko w tytule w wątku zostały :P

Ania_84, myshka84 lubią tę wiadomość

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam juz na @. U mnie nie ma co wrozyc. Zaraz przyjdzie Ridz i wszyscy beda szczesliwi ze cykl sie zakonczyl

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oby szybko łajza przyszła do Ciebie! Ja się gwiazdy spodziewam akurat na sylwestra. Będą fajerwerki... Mógłby sobie darować i od razu do Ciebie wbijać :)

age.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy mam wyniki badań w 7dpo. Fsh, przeciwciała, prolaktyna w normie, za to progesteron wywalił w kosmos - 28,89 ng/ml. Fuck... Zaczęłam się nakręcać :( A kurde cały miesiąc pięknie trzymałam LwD :(

P.s. kurde teraz to mnie na maksa zemdliło z wrażenia :(

P.s. I teraz pytanie za 100pkt - czy smarować się tym kremikiem z progesteronem czy nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:50

kattalinna, Marta.83, emaj lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takim progu to chyba Ci niepotrzebny kremik ;)

Od wróżb najlepsze są Kacha i Lauda, a one teraz rzadziej wpadają, bo ich dziewczyny pewnie są absorbujące ;)

lauda., myshka84 lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax, moze bedzie prezent noworoczny :)

Zuu, ja wpierdzielalam sledzie non stop, nawet nie pomyslallam, ze nie wolno :)

Ja do wagi sprzed ciązy szybko wróciłam po porodzie...teraz znowu przytyłam, zajadałam stres kolkowy, teraz tez wiecej jem,choc kolki chyba mineły tfu tfu, ale wszyscy mi tłuką, że jak mała ma brzydkie kupki i przestała przybierac to dlatego, ze mam jałowy pokarm, wiec wpierdzielam...:( chyba odkryłam co powodowało u Madzi kolki...zgadnijcie, co;) nie jem tego od tygodnia i równiutko tyle kolki nie było :)

mam juz wyniki badan Madzi, są jakoś źle zrobione...badanie kału: śluz nieobecny... a ta kupa wygladała jak białko z surowego jajka :P:P niezłe laborantki :) no i chyba coś nie tak jets z wątrobą, bo wyszedł alat ponad normę :(

Małż chory, dzis siostra mu stawia bańki, wiec sylwestra spędzamy w łóżku :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ciężko będzie zgadnąć. Chleb? Ser? Mięso? Szynka?
    Dobrze, że kolki mijają :)

Śledzie <3

Edit, kto Ci opowiada, że masz jałowe mleko? I co by to niby miało znaczyć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:48

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, przepraszam, ze tak ni z gruchy ni z pietruchy sie wprosilam na watek, ale mam sprawe do zwei :)

Wiem, ze sporo wiesz, apropo krzepnięcia krwi, stad mialabym do Ciebie pytanie, a noz zgodzisz sie cos podpowiedziec :)

Jestem w 10 tc i od 4 tc borykam sie z krwawieniami. Nie raz bylo ono tak silne,ze bylam pewna, ze poronilam- ilosciowo jak @. Biore fragmin 5000j. Nikt nie wiedzial skad krwawienia, dopiero pozniej okazalo sie, ze odkleja mi sie kosmowka. Oczywiscie leźalam, dostalam dodatkowo cyclonamine na powstrzymanie krwawien i od nastepnego dnia jakby reka odjal. Potem na usg okazalo sie ze kosmowka sie dokleila i wszystko jest ok wiec dr kazala odstawic cyclonamine. Na drugi dzien znowu pojawilo sie krwawienie. W szpitalu mialam robiona tylko morfologie z ktorej wyszlo, ze mam plytki krwi w dolnej granicy. I zastanawiam sie, czy moze nie mam problemu z krzepnieciem krwi, ktore dodatkowo wzmagal fragmin? (Jestem po in vitro, teraz mam fragmin odstawic). W zwiazku z tym, chcialabym zbadac uklad krzepniecia, bo nigdy tego badania nie mialam robionego i zastanawiam sie, czy zrobic cos dodatkowo? D-dimery np? I czy wiesz moze czy w 3 dniu nie brania fragminu wyniki beda juz niesfalszowane? Wiem, ze moge zapytac mojej Pani dr, ale wizyte mam dopiero 7 stycznia, a na nia chcialabym juz przyjsc z jakims konkretem, by nie czekac bezczynnie kolejnych 2 tygodni...

Z gory dzieki :)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik no nie wiem... Pewnie jakies jedzonko specjalistyczne polecane dla matek karmiacych

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie herbatka na laktcje z koperkiem

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Przy takim progu to chyba Ci niepotrzebny kremik ;)

Od wróżb najlepsze są Kacha i Lauda, a one teraz rzadziej wpadają, bo ich dziewczyny pewnie są absorbujące ;)

Dopadł nas legendarny skok rozwojowy. I nie jest to legenda! Jak tylko oderwe od cycka tego przylepca mojego, to coś wywróżę ;)
    I może jakieś śniadanie mi się uda wciągnąć ... Ot taka zachcianka luksusowa.

atdc20mmxp7m5026.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na of często. Niestety z poziomu tel nie wyświetlają mi się wykresy. Nie mam niestety kanapki z szynką by je sobie wyobrazić :)

Sylwia ja nie mam problemów z krzepliwością, a cyclonamine* brałam długo. Nie cały czas ale jak pojawiały się plamienia.

Mam w domu malą kobietkę. Po jedzeniu zasypia przy cycku, jednak ani myśl ja od razu do łóżeczka odłożyć. Najpierw musi się do cycka pouśmiechać, a potem robi sobie z sutka pomadkę i jeździ po nim ustami. Nie ma sutka jest ryk :p

sylwiaśta159, myshka84 lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez się bawi sutkiem heh i tez się do niego uśmiecha. A jak jest głodna i wyciagne cycka do karmienia to aż się cała trzęsie heh. Kolki i bóle brzuszka powodowaLo chyba mięso z kurczaka. W tym tygodniu tylko ryby i indyk pozostałe jedzenie bez zmian a kółek nie ma. Juhu.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki teraz tak nafaszerowane, że ja sama źle się czułam po takim zwykłym, sklepowym.

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik a niby mowia ze kurczak taki dobry dla dzieci. Delikatny. Oh i ah... A tu klops... Ale dobrze ze doszlas do przyczyny kolek. Teraz bedzie łatwiej z nimi walczyc

• klopsik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, powróżcie mi trochę z mojego poczochranego wykresu.. muszę mieć co czytać, póki wyników bety nie będzie :D Obiecali na wieczór.. nie doczekam chyba :)

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze mięso to gołąb. U Nas ciężko jednak o sprawdzone źródło, więc warto postawić na indyka. Nie reaguje on na sztuczne napychanie, więc nie ma sztucznie tuczonych.

We wcześniejszym poście dałam gwiazdkę, a nie wytłumaczyłam dlaczego.

Chodzi o to, że ja zawsze muszę brać leki o kojarzących się nazwach.

Na nerki - Cipronex
    Na brak Jakupa - Dupalak
    Na krwawienia - Cyclonamina

Ja się pytam co będzie następne:p

ciri22, Blondik, Maczek, kattalinna, myshka84, sylwiaśta159, Emma80 lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna, teraz jakiś waginaldin na katar czy pytonoex na gardło ;)

ciri22, myshka84, Blondik lubią tę wiadomość

age.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ