Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja chce zeby qszystkie narzady jakie sie nadaja zostaly oddane do przeszczepu a reszta skremowana i nie chce zadnej tabliczki... W ogole mnie sie cos takiego nie padoba. Nie wiem dla mnie to strata miejsca..
    Takie tabliczki to strata miejsca? http://iv.pl/images/09542836961223231948.jpg
    To co dopiero nasze cmentarze...
    Mi się te amerykańskie podobają bo nie eksponują nic . Wszyscy po śmierci jesteśmy równi. Nikt nie patrzy czy katolik ,muzułmanin, żyd , czy ateista. Jak ktoś istnieje tam na górze to wszyscy do niego trafimy jak leci, niezależnie od wiary, czy niewiary;)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzilo mi bardziej ze sama idea cmentarzy to strata miejsca ;p wole takie bo sa ladniejsze niz te nasze ale jakbym przepis byl inny w polsce to wolalabym zeby prochy zostaly gdzies rozsypane niz miala by byc tabliczka upamietniajaca. Ne wiem tabliczki to mi sie kojarza z bohaterami a mysle ze bliski tak czy tak bedzie pamietal wiec nie widze sensu stawiania tabliczek.

Morwa lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zawsze wkurza przy obiedzie na 1 listopada jak tesciowa i ciotka obgadują, ze jakis grób nieumyty, gdzies liście nieodgarniete, u wujka jedna róża. Kurde, nie podoba się to skocz przygotuj grób, kup wiązankę, a nie marnuj energii na obgadywanie.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto by było zapytać bliskich, co oni na to. Bo nam i tak po śmierci będzie wszystko jedno, czy rozsypią na wzgórzu z wiatrem, przerobią na diament, czy zakopią klasycznie, a żywym może być potrzebna choćby ta półka z urną, podpisana nazwiskiem, żeby sobie lepiej przeżyć żałobę.

JoHanna, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie najbliższa rodzina ma takie podejscie jak ja.

Baronowa i to jest najgorsze a wiekszosc z tych osob przez caly rok na grob nie pojdzie tylko 1 listopada bo wypada...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://m.youtube.com/watch?v=siGRUMFToEQ

15 powodów przez których nie lubię wszystkich świętych ;)

preg.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    U mnie najbliższa rodzina ma takie podejscie jak ja.

Baronowa i to jest najgorsze a wiekszosc z tych osob przez caly rok na grob nie pojdzie tylko 1 listopada bo wypada...
    Akurat tesciowa i ciotka dbają regularnie i caly czas. I nie na pokaz w stylu kto postawi większy znicz, ale na 1 listopada glupieją;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio jechałam przez Porębę i o was myślałam bo tam jest wiedźmowa ulica. Z racji tego, ze nazwy na tablicach sa to trochę złagodzili. Ale fajnie byloby mieszkać na ul. LWP

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ostatnio jechałam przez Porębę i o was myślałam bo tam jest wiedźmowa ulica. Z racji tego, ze nazwy na tablicach sa to trochę złagodzili. Ale fajnie byloby mieszkać na ul. LWP
    Luz w pipce to już nie to samo co luz w dupce :p ten pierwszy nie jest milewidziany :D

preg.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi chodziło ze w pupie :Ptak grzeczniej

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mi chodziło ze w pupie :Ptak grzeczniej
    A no w pupie to co innego , zwracam honor :D

preg.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię drinki po to aby popijać adwokat, bo jest za słodki:D brawo ja :D

Edit:
    Adwokat i bita śmietana to chyba nie najlepsze połączenie ;)

Zdrówko
    http://iv.pl/images/59002338121687285826_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:42

preg.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacny drink :-)

Najlepsze to są laski w szpilkach, mini mimo że często na 1 listopada już jest zimno. No ale trzeba się pokazać :-) wykręcają nogi na krzywych chodnikach w za wysokich obacach, ale co tam :-)

Ja już dziś nie pije. I tak wypiłam wiecej w ostatnim tygodniu jak przez cały rok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:46

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Akurat tesciowa i ciotka dbają regularnie i caly czas. I nie na pokaz w stylu kto postawi większy znicz, ale na 1 listopada glupieją;)
    O to przynajmniej tyle dobrze bou. Mnie to zawsze gadaly ale w ciagu roku moze 2 razy byly z okazji swiat i rocznicy smierci bo nie maja sily zeby chodzic czesciej ale obgadac wszystkich sasiadow i czy rodzine musza.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie mnie nie ma " Wszystkich Świętych " rodzice męża to święto celebrują. Ja bywam na grobach bliskich niemal codziennie. Na wszystkich świętych zazwyczaj sprzątam groby obok grobu moich bliskich , kupuje ten sam żwir, myje pomnik, odmalowuję litery ,sprzątam liście... bo lubię. Lubię jak jest idealnie. Jak nie ma święta ta zgarniam liście i robię porządek na szybko . Bo zawsze musi być idealnie ;)

emaj lubi tę wiadomość

preg.png
  • MałaMaja93 Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Mam pytanko. Temperatura dziś mocno w dół. Dlaczego ? Noce wymioty i ogólne osłabienie...

6sutgywl8eldt4rx.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jelitówka?

MałaMaja93 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko ustaliłam ze stelażem, że chciałabym by pomnik był prosty.

Mam zatkany nos, nie pomagają inhalacje, maść majerankowa, woda morska. Wczoraj psiknęłam sobie jakimś aptecznym specyfikiem i mam wrażenie że nos mi wypaliło. Straciłam węch i smak :/

Coś jeszcze mogę użyć?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpete z solą. I wypij z 5 gorących herbat pod rząd. To jakos rozgrzewa caly organizm i zatoki puszczają Woda z cytryną i imbirem

A do nosa polecam wlewanie sporej ilości mgielki zablockiej. Jest dużo lepsza i duzo tansza niz woda morska

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • MałaMaja93 Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    jelitówka?

No właśnie ciekawe. Jestesmy z mężem po śniadaniu i jakoś lepiej się czuje ale okropnie mi zimno

6sutgywl8eldt4rx.png
‹‹ 1439 1440 1441 1442 1443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ