X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo masz racje. Do dobrego szybko się przyzwyczajamy...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    A powiedziała które to ta pochwa?
    No właśnie nie powiedziała ,dlatego do dziś dzień się zastanawiam:p
    Trzeba iść metodą prób i błędów, może kiedyś się trafi :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    No właśnie nie powiedziała ,dlatego do dziś dzień się zastanawiam:p
    Trzeba iść metodą prób i błędów, może kiedyś się trafi :p

Tylko pamiętaj to, że w ciąży rośnie brzuch nie znaczy, że trzeba trafić przez jego środek to jest pępek! Pochwa jest trochę niżej!

Morwa lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa moze trza po kolei wszystkie dziury zalatwic? Jak w klubowej toalecie.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo masz racje. Do dobrego szybko się przyzwyczajamy...
    Dlatego ja na dzieciaki mam taki sam plan jak na męża :p będę go wdrażać jak najszybciej w życie ,póki mnie będę kochać najmocniej, później jakoś wejdzie im to w krew :p a tak na serio to patrzę na to w inny sposób , dzielenie się obowiązkami jest fajne, bo szybko się ogarnia sprawę i ma się multum czasu dla siebie, dla dzieci ,dla znajomych itp. A tak gdyby jedna osoba tyrała to zawsze było by to przysłowiowe jutro na daną rzecz, bo dzisiaj się nie wyrobię ;)

ciri22, Maczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Tylko pamiętaj to, że w ciąży rośnie brzuch nie znaczy, że trzeba trafić przez jego środek to jest pępek! Pochwa jest trochę niżej!
    A tam a moj powtarza ze skoro w brzuchu to przez pepek i juz nie raz staral sie tam wpychac :P

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Jak jem to tez mi brzuch rośnie a nie wkładam jedzenia przez pępek :p może tu jest sedno sprawy? :p

Cytrynka w każdą dziurę po kolei jednego dni też nie przejdzie, bo produkcja spermy nam się drastycznie zmniejszy , tak jak w poradzie dnia i na wieczór już mąż będzie kropił jak kropidłem ;) to trzeba próbować co cykl w inną i wtedy w którąś się trafi :p

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Morwa już przecież wie bo kilka razy udało się znaleźć. Ja to widzę po sobie, że przez rok starań musieliśmy coś źle ogarniać. Może mapa była do góry nogami? ;) kurczaki, jak ja te studia zrobiłam? ;)

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Morwa już przecież wie bo kilka razy udało się znaleźć. Ja to widzę po sobie, że przez rok starań musieliśmy coś źle ogarniać. Może mapa była do góry nogami? ;) kurczaki, jak ja te studia zrobiłam? ;)
    No widzisz ale za każdym razem jakiś ten mój dziedzic niemrawy. Może to przez te inne dziurki ? Pozamaciczny może przez ucho się dostał ,albo przez pępek tak jak Odrobina odradza. Jak widzisz musiałam źle trafiać, albo za mało ,że się nie udało przetrzymać dziedzica jak należy. Obiecuje się poprawić niezwłocznie :D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa. Ale moze w tym sek? Zeby zalac ze wszad? I wtedy jajeczko nie ma drogi ucieczki.
    Co do spermy. Swieze beda lepszej jakosci. A role gra jakosc nie ilosc

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym uchem to bylo jakiejs ksiazce ze ktos byl zgwalcony w ucho. To moze cos na rzeczy jest.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Z tym uchem to bylo jakiejs ksiazce ze ktos byl zgwalcony w ucho. To moze cos na rzeczy jest.
    Co ty za książki czytasz ? :o

Impresja, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:37

Morwa, odrobinacheci, kattalinna, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Bo należy współżyć koniecznie DOPOCHWOWO. Której to lekarka udzielała takich odkrywczych instrukcji? Morwa, to nie Ty? ;)
    Fuck! Wiedziałam, że o czymś zapomniałam! Ja pitole...

Właśnie sobie wyobraziłam sex na 4 dziurki: najpierw jama, potem anal, z analu do oralu i pępek na deser. Albo w odwrotnej kolejności. Co kto lubi :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg jak zapisujecie te strony! Gdzie pracujecie że tyle czasu macie? Ja też chcę ;)
    Mój stelaż też mi pomaga w ogarnianiu chaty. Nie mogłabym być z takim któremu wszystko pod nosek muszę dawać. I zakupy głownie on robi bo ja nie zmotoryzowana (jak Ty Impresja mam fobie na jazdę autem).

Ja mam dzisiaj fazę na żarcie. Nawet cheetosy wsunęłam a zapiekanki w piekarniku. Jutro bede płakać. Od ćwiczeń boli mnie nawet szyja :(
    Cycki bolą a tego nie lubię.

Sorry za poplątany wpis ;)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Katta no bez jaj! Jaj się dopochwowo nie aplikuje!
    Śmiejcie się, a może się lekarce trafił jakiś przypadek niepłodnej kobiety, która się kochała nie w tą dziurkę :) Moja znajoma mitomanka (flakonik live) uparcie twierdziła, że poród pośladkowy znaczy, że rodzisz przez odbyt! :D I co się lekarce dziwić!
    Ale że tak na poważnie z tym porodem? Skoro w brawo było pytanie ''urósł mi guz na kolanie. Czy to ciąża pozamaciczna?"

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Katta no bez jaj! Jaj się dopochwowo nie aplikuje!
    Śmiejcie się, a może się lekarce trafił jakiś przypadek niepłodnej kobiety, która się kochała nie w tą dziurkę :) Moja znajoma mitomanka (flakonik live) uparcie twierdziła, że poród pośladkowy znaczy, że rodzisz przez odbyt! :D I co się lekarce dziwić!
    O zesz!!!
    Serio?! Sa tacy ludzie? To ja juz sie nie dziwie lekarce... mamo...

• emaj Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:37

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Marta, wyplata ekwiwalentu to przy rozwiązaniu umowy. Możecie narobić sobie kłopotów w razie kontroli pip. Zaproponuj im, ze rozpiszesz 15 dni urlopu ale będziesz przychodzić do pracy. A kasę za te dni niech ci wypłaca jako premię. Ewentualnie umowa o dzieło dla stelaża.
    Edycja: masz 14dniowy urlop w 2015? znaczy kalendarzowo
    mam własnie wzięte w 2015 ciągły 2-tygodniowy urlop (10 dni roboczych) - to tak nie działa? jeden dzień jeszcze wzięłam i zostało mi 15dni... mówisz, ze nie moga mi wypłacić tego normalnie?

• marzusiax Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj dawaj jakąś historie jeszcze! Chętnie się pośmiejemy :-)

kattalinna lubi tę wiadomość

‹‹ 1679 1680 1681 1682 1683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ