Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:No właśnie nie powiedziała ,dlatego do dziś dzień się zastanawiam:p
Trzeba iść metodą prób i błędów, może kiedyś się trafi :p
Tylko pamiętaj to, że w ciąży rośnie brzuch nie znaczy, że trzeba trafić przez jego środek to jest pępek! Pochwa jest trochę niżej!Morwa lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Noo masz racje. Do dobrego szybko się przyzwyczajamy...
ciri22, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Tylko pamiętaj to, że w ciąży rośnie brzuch nie znaczy, że trzeba trafić przez jego środek to jest pępek! Pochwa jest trochę niżej!
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Tylko pamiętaj to, że w ciąży rośnie brzuch nie znaczy, że trzeba trafić przez jego środek to jest pępek! Pochwa jest trochę niżej!
Cytrynka w każdą dziurę po kolei jednego dni też nie przejdzie, bo produkcja spermy nam się drastycznie zmniejszy , tak jak w poradzie dnia i na wieczór już mąż będzie kropił jak kropidłemto trzeba próbować co cykl w inną i wtedy w którąś się trafi :p
-
odrobinacheci wrote:Tylko pamiętaj to, że w ciąży rośnie brzuch nie znaczy, że trzeba trafić przez jego środek to jest pępek! Pochwa jest trochę niżej!
kurczaki, jak ja te studia zrobiłam?
-
kattalinna wrote:Morwa już przecież wie bo kilka razy udało się znaleźć. Ja to widzę po sobie, że przez rok starań musieliśmy coś źle ogarniać. Może mapa była do góry nogami?
kurczaki, jak ja te studia zrobiłam?
-
Maczek wrote:Bo należy współżyć koniecznie DOPOCHWOWO. Której to lekarka udzielała takich odkrywczych instrukcji? Morwa, to nie Ty?
Właśnie sobie wyobraziłam sex na 4 dziurki: najpierw jama, potem anal, z analu do oralu i pępek na deser. Albo w odwrotnej kolejności. Co kto lubi
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Omg jak zapisujecie te strony! Gdzie pracujecie że tyle czasu macie? Ja też chcę
Mój stelaż też mi pomaga w ogarnianiu chaty. Nie mogłabym być z takim któremu wszystko pod nosek muszę dawać. I zakupy głownie on robi bo ja nie zmotoryzowana (jak Ty Impresja mam fobie na jazdę autem).
Ja mam dzisiaj fazę na żarcie. Nawet cheetosy wsunęłam a zapiekanki w piekarniku. Jutro bede płakać. Od ćwiczeń boli mnie nawet szyja
Cycki bolą a tego nie lubię.
Sorry za poplątany wpis"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
emaj wrote:Katta no bez jaj! Jaj się dopochwowo nie aplikuje!
Śmiejcie się, a może się lekarce trafił jakiś przypadek niepłodnej kobiety, która się kochała nie w tą dziurkęMoja znajoma mitomanka (flakonik live) uparcie twierdziła, że poród pośladkowy znaczy, że rodzisz przez odbyt!
I co się lekarce dziwić!
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyemaj wrote:Katta no bez jaj! Jaj się dopochwowo nie aplikuje!
Śmiejcie się, a może się lekarce trafił jakiś przypadek niepłodnej kobiety, która się kochała nie w tą dziurkęMoja znajoma mitomanka (flakonik live) uparcie twierdziła, że poród pośladkowy znaczy, że rodzisz przez odbyt!
I co się lekarce dziwić!
Serio?! Sa tacy ludzie? To ja juz sie nie dziwie lekarce... mamo... -
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Marta, wyplata ekwiwalentu to przy rozwiązaniu umowy. Możecie narobić sobie kłopotów w razie kontroli pip. Zaproponuj im, ze rozpiszesz 15 dni urlopu ale będziesz przychodzić do pracy. A kasę za te dni niech ci wypłaca jako premię. Ewentualnie umowa o dzieło dla stelaża.
Edycja: masz 14dniowy urlop w 2015? znaczy kalendarzowo