Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Musze wam wrzucić. Strasznie mnie bawi ten rysunek, zawsze;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a736cedcb6f7.jpgciri22, odrobinacheci, Morwa, emaj, Impresja, kattalinna, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:A powiedziała które to ta pochwa?
Pewne bezdzietne małżeństwo postanowiło pojechać do USA, na konsultację do najlepszego specjalisty w tych sprawach. Mieli tylko jeden problem:
żadne z nich nie znało angielskiego. Specjalista dał im jednak na migi znać, że się mają wziąć "do roboty" i to zaraz w gabinecie. Początkowo nieśmiało, ale po chwili rozkręcili się na dobre. Doktor przygląda się ze wszystkich stron i nagle woła "stop!" Idzie do biura i po chwili wraca z receptą. Po powrocie do kraju mąż poszedł do apteki i poprosił o "Trytheotherhol".
- Co??? - zdziwiła się aptekarka.
- Trytheotherhol, tak jest na recepcie - powiedział facet.
- Niech no pan mi to pokaże - rzekła aptekarka.
- Aaa...
editciri22 wrote:Nawet moj G popatrz na mnie jak na wariata jak mu to przeczytalam ze jak mozna tak myslec
powiedział trytheotherhole
ciri zostawiłam Ci wołanie pod wykresikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:46
emaj, ciri22, Morwa, Impresja, kattalinna, JoHanna, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Emergency - jakiś wir/bakcyl rozkłada mi stelaża i to przed moim spotkaniem z Ridżem, ratunku! Tylko wtedy łapię coś od innych. Imbir? Czosnek? D3? Rosół? Czym jeszcze mogę go zreperować?
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robię rosół. Znaczy rosół dla mnie to taka zupa, która robi się sama. Wystarczy wszystko wrzucić do gara i zalać wodą. I niech pyrkocze jak to babcia mawia.
Wrzuciłam 6 skrzydełek bez skóry (mialy być 4, ale pan miał w sklepie ostatnie 6 i już nie chciałam go z tymi dwoma zostawiać), marchewke, pietruszkę, selera nac i selera korzen aaa i ciut suszonej cebuli. Cos ktos jeszcze dodaje do smaku? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podpieczona cebula do rosołu obowiązkowo
w lecie Jak jest świeży lubczyk (czy tam maga jak niektórzy zwą) to też daje fajny smak.
Zauważyłyście że wiedźmy albo o pytongowaniu albo o jedzeniu gadają
Zapiekanki z bagietka z Lidla obrzydzily mi pieczywo. Okropna była (bagietka)"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Zaczęłam się nieco stresować tym czy znam się na anatomii- skoro przy tylu seksach byłam w cionrzy tylko dwa razy, to czy na pewno współżyję dopochwowo?
To czym jest to, co biorę za szyjkę macicy? (O_o)