Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Baronowa, katarzyna. Czemu wszystkie mamy nie moga zrozumiec ze biegajace dziecko to nic dobrego? Pal licho ze denerwuje sklepowa i innych klientow (nie badzmy samolubni). Ale szkody jakie pociecha moze wyrzadzic moga byc nie tylko rzedu rozerwanej paczki chrupek za ktore mamusia nie zaplaci. ale jak sie wyrznie porządnie i na polke wpadnie to i uzebienie tam zostawi albo i gorzej jak trafi na polke ze szklanymi opakowaniami.
Co do dziecka sikajacego w kacie to brak slow.
Katt zawsze sa opoznienia. U mnie w wordzie to zapisywali chyba 5 czy 6 osob na jedna godzine. I po kolei wyczytywali. I tak o to potem spoznienia.
A w drugim jak bylam to tez bylismy zapisani grupami 6osobowymi. ale od razu grupami szlismy na plac do egzaminatora po kolei kazdy zdawal najpierw pytanka o silnik i światełka a potem placyk. I kto zostal to na miasto w kolejnosci. Pamietam ze bylam 4 w kolejce. Z 5 co jechalo na miasto. Przedemna 2 osoby wrocily za kierownica ale nie zdaly. A jedna podwiozl egzaminator. Ja bylam pierwsza ktora zdala i jak mi gosc powiedział gratulacje yo mu nie wierzylam. I az go ucalowalam w policzek.
A teraz prawko lezy w czelusciach dokumentow bo nawet do sprawdzenia daty urodzenia w asdzie sie nie nadaje. Ehhh -
Baronowa, u mnie bez zmian, brzuch mnie boli cały czas ale mój gin przez tel mowi ze ze juz poprostu mięsnie od ciąglego rzygania wykończone... generalnie to modle sie o II trymestr
MORWA, mój fasol wywołał Cię do tablicy jako nastepczynie jego blejków, bo:
postanowiłam że smrkne na wasze wykresy, wchodze do Morwy smarkam i leeece z blejkiem wypadającym przez usta, po nieromantycznych dwóch godzinach w kiblu wróciłam smarkac dalej. Morwa -> wiedz, że coś się dzieje!
Impra, wyśl no fote tego Twojego patola, może co dopatrzymyciri22, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Buuu!
Może niech G kupi jej jakąś wypasioną, smaczną karmę.
Edit: Ala padlam z powodu Morwowego Blejka
Edit 2: mam zagwostke... Dziś ewidentnie podczas ktg czułam ruchy mlodej tak na wysokości bioder i zaznaczalam ruch podczas badania ale na ktg ten ruch sie nie pisal... Kurde ja chyba psuje te urządzenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:43
-
Ciri, kotek wytrzyma... niech G mu da jakąś Twoją bluzke czy coś z Twoim zapachem jeszcze nie wyprane, to chociaż będzie miał sie do czego przytulić do snu
-
nick nieaktualny
-
Aleala mi pomagała jedynie cola Na mdłości. No i porządne rzyganko. Ale to już stosujesz:-D
moja Madzia od godziny wisi na cycu. Trochę mnie obsmarkala, ale co tam. Każda próba odłączenia to wielki lament. Ciekawe kiedy twardo zaśnie.
Sikuuuu. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:47
-
Blondik napisałam Ci kilka dni temu wiadomośc na priv, nie wiem czy widziałaś
Blondik lubi tę wiadomość
-
Mam dzis mega niezdrowa ale jakze uszczesliwiajaca kolacje. Kupilam sobie bezglutenowe spody do pizzy. Do tego 3 rodzaje sera ketchup zamiast sosu na spod, pieczarki i salami. Bede gruba ale szczesliwa
Baronowa_83, Maczek, Blondik, ciri22, Impresja, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Jadlabym, chociaż woke koncentrat na spod, a pomidora na górę
Cos chciała napisać ale zapomniałam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:53
Blondik lubi tę wiadomość
-
no i masz,
Cytrynka narobiła mi smaka na domową pizze
Edit: Morwa, ja Ciebie tysz!i blejk jak najbardziej na szczęście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:56
Morwa lubi tę wiadomość
-
sylwia08 wrote:Temperaturka przed spodziewaną miesiączką podwyższona brak oznaków bóli mięsiączkowych czekamy na dwie kreseczki
Baronowa tez wolę koncentrat ale zabylam ze sklepu od siebie a w asdzie nie mieli. A ten tutejszy do oizzy mi nie pasuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny