Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattalinna kciuki sa za stelaza
Nikt Zuu nie chcial straszyc tylko zeby zwrocilw uwage gdyny cos. Moj gin mowil ze takie rzeczy to norma ale wlasnie trzeba patrzec czy nie sa czeste i regularne bo wtedy trzeba udac sie tak w razie cos do szpitala niech zbadaja.
Lekarz caly dzien na porodowce i przy zabiegach. Od poloznych ktorych tez ciagle nie ma bo zapierdziel ( wiec cisnienia caly dzien mi nie mierzyly) dowiedzialam sie ze dzqonily do niego ze zostaje na obserwacji zobaczyc czy dawka leku jest teraz dobra jak dlugo nikt nie wie... Taki zapierdziel jest ze obchod sie spoznia juz o ponad godzine.
Impresja to trzymamy kciuki
Baronowa u Ciebie juz cos wiadomo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 18:56
-
Oddam Blejka w dobre ręce, kto chce?
Johanna, ja Cię prosze, nie narzekaj na brak objawów
Baronowa co u Ciebie?
Ciri, a Ty tak do serca sobie wzięłaś tą 1999 stronę, że nie zamierzasz rodzić na 1705 ?:P
-
nick nieaktualnyWiecie dzis do mnie tez pani Doktor czy przypadkiem juz nie rodze bo by bylo idealnie... Noo ale niestety... Czysto w pochwie, ciasno w dziurze tylko mloda wcisnieta. Glowa w dol juz pikuje... Ale ja zero skurczy czy czegokolwiek...
Z jednej strony chce do domu i tam czekac na akcje porodowa z drugiej coa czuje ze kazdy przyjazd na kontrole po tych wydarzeniach moze mnie bardzo stresowac... Wiec wolalabym z mloda juz wyjsc...
A przy okazji strach mi sie miesza przed wywolywaniem i cesarka z checia zeby to wszystko juz sie skonczylo. -
Baronowa zaliczyla skurcz. 7 h po odstawieniu magnezu. Dupa.
Ale po raffaello młody się rozszalal. Bo po magnezie to byla cisza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 19:32
-
Baronowa cukru dostal konkretna dawke to i szaleje.
Ciri no moze lepiej niech sprawdza wszystko dwa razy. Bo dzis bys wyszla a za dni bys wracala. Lepiej siedziec w jednym miejscu. Stelaz Ci spokojnie dom wysprzata. I przygotuje wszystko na wizyte Liwi.
A -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj byl dobry obiad. Kasza ogórek i gulasz z żołądków (,dla większości obrzydliwe, ale ja lubię)
Do tego maz mi dowioz prowiant i 99% rzeczy które prosiłam. Takze nerwowo nie mam. No ale wole do domu.
Zwłaszcza, ze powinniśmy w tym tygodniu wymienić oknaco wydaje mi sie niewykonalne i moja slodka skonczyla projekt i dobrze by bylo go zanieść. Poświęcić brzuchem zeby szybkie decyzja byla;).
No i tadek ma urodziny 6 marca i wtedy to ja musze byc w domu. -
aleala wrote:Oddam Blejka w dobre ręce, kto chce?
Johanna, ja Cię prosze, nie narzekaj na brak objawów
Baronowa co u Ciebie?
Ciri, a Ty tak do serca sobie wzięłaś tą 1999 stronę, że nie zamierzasz rodzić na 1705 ?:P
-
nick nieaktualny
-
Zuu dalej bierzesz proga? Mnie powiedzieli w szpitalu i gin, że mam odstawić po 15tc, bo mam już łożysko i ono się musi "nauczyć" działać.
Cytrynka moje dziecko nie biega po sklepie - serio :p
A tak bez żartów to mnie to bardzo irytuje. Kiedyś w biurze podróży jedno zaczęło wyciągać z półki przewodniki (koszt jednego od 14 zł w górę). Rodzice uważali ze jest ok, dzidziuś się bawi. Powiedziałam im, że mnie nie przeszkadza malowanie ich synka, ale ten rysunek będzie kosztował 25 zł, bo tyle kosztuje przewodnik. Od razu zareagowali.
Choć akcje roku miała koleżanka. Omawia z klientami wakacje, dziecko biega. Nagle synek staje w rogu lokalu, ściąga majtki i sika na ścianę! Rodzice nawet nie przeprosili. Śmiali się, że dziecko sobie "potrafi sobie poradzić". Niezła wojna wtedy była :p
Impresja, Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Zuu dalej bierzesz proga? Mnie powiedzieli w szpitalu i gin, że mam odstawić po 15tc, bo mam już łożysko i ono się musi "nauczyć" działać.
Tak, biorę. Tylko dużo niższą dawkę. Wycofują mi stopniowo, a nie od razu z 400 mg na dobę do zera, żeby szoku nie było
-
nick nieaktualnyNie polecam Wam testów digital z określeniem tyg ciąży. Drogie gówno.
W środku mojego negatywnego testu paski wyglądają tak samo, jak u innych albo "not pregnant" albo pregnant 1-2"Generalnie widzę dużo słabym opinii.
Prawy cycek sobie o mnie przypomniał. W końcu.
Dostałam od stelaża super kubek z napisem: Mrs ALWAYS Right