Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak wogole to zdrowka chorujacych wiedzmiatek. Matki karmiace niech tez sie faszeruja jakimiś naturalnymi antybiotykami w miare mozliwosci.
Prosze tylko dzieciom nie podawac mleka ani kaszy z czosnkiem (z doswiadczen wlasnych wiem ze nie jest to dobry pomysl).
Wiedzma wycaluj Hanie od ciotki cytrynki za tego zebola malego -
Morwa wrote:Emma ,albo przeoczyłam albo nie dostałaś odpowiedzi na swoje pytanie. Pewnie to pierwsze, ale co tam napiszę w razie wu. Otóż odpowiedz brzmi : nie ważny jest dzień cyklu Twego
Dzięki Ci dobra kobieto, byłaś pierwsza.Morwa lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Cytrynka no wrzuć ten przepis na sernik bez sera. Szukam weekendowej inspiracji. Do wyboru mam brownie ale może się przekonam do sernika.
Nie chce mi sie isc spać ale wiem że jutro znów trzeba wstać do pracy"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Impresja, okaże się czy Ridż trafi jutro do Ciebie czy jednak zajrzy do mnie. Już pytong wywoływacz okresów wkroczył do akcji, także nie czekaj na małpę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczku, chciałabym powiedzieć, że mam super niezawodną metodę, ale (o, ironio) dupa. Tak się "skutecznie" leczyłam, że dorobiłam się dodatkowo szczeliny, której od kilku miechów nie potrafię ogarnąć. Dlatego podpinam się pod prośbę o porady.
A u Ciebie to nowość czy ciąża zaostrzyła problem? -
Katt wygrywa kapcie z futerkiem. Chodzi o jogurty greckie. Na smietanach robilam wychodzi podobny. Wiec jak Ci Yousee nie podpasowal smietanowy to z tym moze byc kicha.
Maczku. Mi kiedys bardzo pomagalo smarowanie sie miodem w wiadomym miejscu. Na noc. Ale musi byc prawdziwny miod. Podroby nie pomagaja.
Niestety sposob fajny ale to tylko na zlagodzenie objawow. Nie leczy przyczyny. I z czasem przestaje pomagac. (mi juz nie pomaga)
-
Impresja wrote:Maczku, chciałabym powiedzieć, że mam super niezawodną metodę, ale (o, ironio) dupa. Tak się "skutecznie" leczyłam, że dorobiłam się dodatkowo szczeliny, której od kilku miechów nie potrafię ogarnąć. Dlatego podpinam się pod prośbę o porady.
A u Ciebie to nowość czy ciąża zaostrzyła problem?
Zdarzało się wcześniej kilka razy, ale zaleczało się czopkami. Od dawnaaaa był spokój. No ale niestety od kilku JaKupów dopada mnie... ekhm... ból dupy.
-
Maczku...mam to samo...,kiedys uzywalam maści nie pamietam nazwy ...i byla super...
A teraz poprostu dieta...i olej lniany,kokosowy..nie ma zaparc nie ma hemoroidów..tak to u mnie działa...bo standardowo Jakup u mnie rzadko bywał ... a jak wogle to uparty i zajmował mi duuużo czasu...teraz wpada codzien ba nawet dwukrotnie...
Sernik...dajcie..i pączka ...mniam.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyA jakie maści i czopki?
Jak skończę procto-glyvenol, to mam proctosedon - ponoć dobry ten drugi, tak mi fajna farmaceutka poleciła, no i nie był taki tani. Tylko mnie przez tę szczelinę k... boli. Nie da się żywej rany maściami za bardzo smarować. Z czopkami pewnie to samo. Może powinnam po prostu tablety doustnie ładować teraz? -
Oesu, laski, właśnie miałam pisać, że chyba to, co toleruję od pół roku w okolicach jamy Jakupa to chyba osławiony Hemek. Wylazło mi po Blacimirze, dopiero kilka dni temu skojarzyłam, że to mogą być zaczątki tego, co widziałam w google images... Kurde, chwilka [dwie chwilki] w ciąży i wylazło i nie poszło sobie. To na razie nic uciążliwego, nawet nie piecze ani nic, dlatego nie skojarzyłam, że to Hemek. Takie tam leciutkie uwypuklenie. Czekam na przepisy czarownicujące jak się tego pozbyć.
Edit: nie będzie mnie kilka dni to się nie martwcie.
Ciri, rozpakuj się w tym czasie, plis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 23:53
-
Marta.83 wrote:Jakby kto pytał - Ridż przebrany za Rihannę jest u mnie. Dobrze się bawimy, postaram się go przetrzymać jak najdłużej;)
Mój się nie przebierał, ale za to wątróbek nie przyniósł ani odrobiny.
Impresja lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...