Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej, no, laski, proszę mi się tu nie straszyć! Nie ma jeszcze medycznego potwierdzenia, że mikrocefalia to od ziko. A huk wiadomo, co tam się podczas meczy w Brazylii działo przy takiej migracji luda
Jak która się boi, to się repelentami pryskać, uważać, żeby pierwszy trymestr nie wypadł w sezonie na komary i nie bzykać się z przygodnymi bez gumy!
Impresja, Maczek, pepsunieczka, Cytrynka_, Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Impresja wrote:Olencja, strzeż się
Nie miałam i właśnie nadrabiam, hehe.
Staram się jednak widzieć plusy... Antybiotyk skończę dopiero w niedzielę, także ten, chyba muszę odmówić wyjazdu do teściowej na święta. Co myślicie?zazdro, chyba sie wezmę i rozchorzam:D
Vespa, że czym się pryskać?Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Impra zwal na nia. Powiedz ze tak o Ciebie dba ze teraz z lozka wyjsc nie możesz i święta spedzicie samotnie
Edit. Od dziś mówcie na mnie odkurzacz.
Niee, aż tak to nie, bo jeszcze ją ruszy troska i przyjedzie do nich!
To raczej trzeba powiedzieć, że taki straszny bakcyl i nie chce się drogiej mamusi, tudziez innego kawałka familii zarazić
Czemu jesteś odkurzaczem?Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Niee, aż tak to nie, bo jeszcze ją ruszy troska i przyjedzie do nich!
To raczej trzeba powiedzieć, że taki straszny bakcyl i nie chce się drogiej mamusi, tudziez innego kawałka familii zarazić
Czemu jesteś odkurzaczem?
Moze i racja. Trza z troska do tesciowej.
Zjadlam dzis 3 jajka smazone, dwa paczki hiszpanskie (gniazdka po naszemu), 2 maxi kingi, mleczna kanapke, zupke chisnka, bulke z wedlina i musztarda, 2 rzadki czekolady z galaretka, 3 herbaty (bo sie chcialo cos zjesc ale probowalam przystopowac), oszukana kawe i banana. Normalnie jem tyle przez kilka dni..mImpresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
Będę miała ładne okna
czekamy właśnie na znajomego, który zajmuje się roletami, żaluzjami i całą resztą. Będziemy robili plisy wszędzie
aktualnie na cztery pomieszczenia, cztery różne "aranżacje" wołające o pomstę do nieba, łącznie z pustym oknem w kuchni i dziurami po karniszu nad nim. Wszystko się nam w końcu fajnie poskłada i mam nadzieję, że na weekend majowy będę patrzeć z przyjemnością na piękne ściany i okna
Impresja, Vesper, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Podobne do rolet tylko można regulować od dołu i góry
Coś takiego http://zaluzje.sklep.pl/galeria/zdjecia/2493/plisy%20na%20osiedlu%20lsonecznym%20-%20popup.jpg -
A ja juz mam słońce w domu. Panowie od ociepleń sie w dwa tygodnie uwinęli i zdjęli rusztowania
Impresja, Vesper, Blondik, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Bry Wiedźmuszki ;**
Biore sie za nadrabianie Was po kilkudniowej nieobecnosci...
Wyobrazcie sobie odcieli mnie od swiata...
Telefon i internet mam od jednego dostawcy..oplata zawsze stala wiec mam ustawione zlecenie przelewu... Nie zauwqzylam ze wygaslo w zeszlym miesiacu, moj dostawca zamiast sie o zalegle platnosci upomniec odciol mnie od swiata ;/ -
aleala wrote:Bry Wiedźmuszki ;**
Biore sie za nadrabianie Was po kilkudniowej nieobecnosci...
Wyobrazcie sobie odcieli mnie od swiata...
Telefon i internet mam od jednego dostawcy..oplata zawsze stala wiec mam ustawione zlecenie przelewu... Nie zauwqzylam ze wygaslo w zeszlym miesiacu, moj dostawca zamiast sie o zalegle platnosci upomniec odciol mnie od swiata ;/