Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Stawiam wino !!!
http://iv.pl/images/89566473455644501353.jpg
aby przestać myśleć o przyszłych dziedzicach trzeba pić ! Inaczej nasz mózg będzie wyglądał tak :p
http://iv.pl/images/53814717078798638538.jpgpepsunieczka, Blondik, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
Znalazłam Kleksa na internecie! On istnieje! Tylko jeszcze nie trafił do mojej macicy:
Hardkorowy Kleksu:
Cytrynka: ryby głosu nie majo
Zazdraszczam Ci UK- tam duże biusty mają taki wybór staniorów... U nas to się zmienia, ale daleko nam jeszcze do angielskiego wyboru, poza sklepami online i kilkoma perełkami stacjonarnymi w większych miastach.Morwa, Maczek, Katarzyna87, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Emaj tylko szkoda ze ja sie w 80D teraz ledwo mieszcze... No ale skad zabawna rybka mialaby to wiedziec....
ja bym chciała mieć małe cycki , mniejszy balast do noszenia , kręgosłup by odpoczął, a tak to lipton...
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Zwei ograniczony wybór to jedno, cena to drugie... w UK jest cycoraj
:D
zwei_kresken, Emma80, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Klasyczna ciąża w duchu Wiedźm.
Tu kiedyś było bardzo wesoło i absurdalnie, nie trzeba bylo formować żadnej dodatkowej Ekipy, teraz nieco znormalniało... Bywa, że tęsknię za starymi dobrymi czasami, pełnymi gifów i chichotu. -
Klasyczna ciąża w duchu Wiedżm, w opcjach:
" zaszłam to zaszłam, na ch.j drążyć "
" szłam, szłam to i zaszłam"
Edit:
Paczta co znalazłam:D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/990e21076318.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:33
pepsunieczka, zwei_kresken, Blondik, Morwa, Yousee, odrobinacheci, Katarzyna87, kattalinna, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Klasyczna ciąża w duchu Wiedżm, w opcjach:
" zaszłam to zaszłam, na ch.j drążyć "
Drążenie ch.j.m było przez zajściem
Maczek, aleala, pepsunieczka, Blondik, Yousee, odrobinacheci, Katarzyna87, myshka84, kattalinna, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
Emaj seksy nie trwają długo, a Cyce są z nami przez całe życie
np takie 30 min pytongowania na 24 h wypada blado do tego co pozostaje na noszenie tego balastu
Także ja wolę się przyssać przez chwile niż narzekać na ból kręgosłupa np przez cały wieczór -
Mój stelaz mówi że klaskanie jest spoko
nawet cycki mu biją brawo
marzusiax, Maczek, Impresja, Blondik, Morwa, Katarzyna87, myshka84, kattalinna, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
karolka22 wrote:Część, sorki ze tak się wam tu wcinam, ale widzę że temat macie obecnie u mnie na topie. W sumie mam pytanie do marzusi
Powiedz mi skierowanie miałaś na oddział endo- gin? Bo sama takie dziś dostałam i właśnie się wacham między Katowicami i Krakowem bo mam to i to blisko. Ale jak w Kato terminy na przyszły rok to mnie zatkało, bo w Krakowie na maj br..
Jak to trzeba iść prywatnie? Ja byłam u Franika. Jak sobie magicznie skrócić termin?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
emaj wrote:Morwa, ja ostatnio się cieszę, że nieco się wypełniły (o dziwo nie tylko ja to widzę, bo na szczęście mój facet z tych "dupnych"), ale wiesz jakie to jest żenujące gdy w trakcie seksów moja płaska klata potrafiła się "przyssać" do klaty faceta i zrobić charakterystyczny "cmok" w trakcie odssysania
Emaj, ale pełne klaty też sie przysysająJa mam 75E czasem 75F i też sobie cmokamy z Małżem. Prawdziwe cycki, nawet tak jędrne jak moje cycki piętnastolatki, rozpełzają się na boki, żeby się rozejrzeć, bo seks je chyba nudzi...
pepsunieczka, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do sterylizacji kotek. Tosia śmiga w skafanderku jak ta lala , gorzej jest gdzieś wskoczyć , bo obcieli jej pazurki. Ale zastanawiam się czy ma tak być ,że jak ją podnoszę(nie dotykając miejsca gdzie miała zabieg) to trzepie tylnymi nogami jak przy ataku epilepsji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:41
-
U mnie nie ma czym klaskać,choc ciut przybyło,bez stanika i tak deska z dwoma gwozdziami.Za to nadrabiam pośladami,taki wypięty kaczy kuper,niby każdy mój facet na dłużej lub przelotnie był zadowolony,całe szczeście bo cycki moj kompleks-miałam silikonkiem potraltować-ale nie stać mnie było,niestety,..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Zwei niby jest lepiej. Ale wiekszsc staniorow ma lane miseczki ktorych ja i moje cycki nie lubimy. Mama mnie przyzwyczaiła do firmowych biustonoszy szytych przez jej lapki (w sumie to przez 5 par lapek bo tyle osob i teraz te tansze mi nie odpowiadaja.
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:U mnie nie ma czym klaskać,choc ciut przybyło,bez stanika i tak deska z dwoma gwozdziami.Za to nadrabiam pośladami,taki wypięty kaczy kuper,niby każdy mój facet na dłużej lub przelotnie był zadowolony,całe szczeście bo cycki moj kompleks-miałam silikonkiem potraltować-ale nie stać mnie było,niestety,
P.s mój tablet napisał " Kaczyński kuper " haha