Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO kurczę Marzu. Jakies leki doustnie dostałaś? Moja mama ma na twarzy, ale to cholerstwo uparte jest. Wydaje mi się ze flumycon lu fluconazol na to bierze bo to coś z grzybkiem jest podobne.
Paolala, widzę ze świętujesz dzielnie miesiąc progesteronu
Ja z mojego wyniku tez się cieszę.
Tymczasem pozdrawiam ze szpitalnego łóżka -
nick nieaktualnyOjejku super wyniki noo i fajnie ze ten pierwszy wynik na 100% byl zjebany
I nie daj sie na tym lozku skorzystaj z darmowego odlotu
Marzu ale jak to? bleee wspolczucia... To cholestro to jakies przeklenstwo.
Moje oko lepiej, wieczorem zaczelo lekko wyplywac ropa, dzis tez tylko po troszeczke, ale znaczy ze sie goi noo i wieczorem teatr! Nie moge sie doczekac -
Marta nie byłam u lekarza, ale dziwne to jest, że co 2 tyg mam wszelkie objawy AZS. Alantan pomaga doraźnie. Moja gin na pewno zielona w tym temacie, więc jej nie mam co pytać. Muszę pomyśleć nad dermatologiem.
Powodzenia na badaniu!
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
My mamy ogrodzony teren siatką, która jest nagminnie niszczona, ciężko było by podłączyć alarm pod całe 2 hektary terenu ogrodzonego siatką. Dom jest ubezpieczony od kradzieży ale co z tego jak trzeba się za każdym razem prosić o kasę i za każdym razem robić to samo. Syzyfowa praca jest nad wyraz męcząca. A jak chodzi o psy to ja chce owczarka niemieckiego i owczarka szwajcarskiego, mąż rozgląda się za większymi , ale znając życie ja postawię na swoim
http://iv.pl/images/17453155929244223350.jpeg
http://iv.pl/images/96330360905496850977.jpegciri22, ojejku, marzusiax, odrobinacheci, Paolala, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Te owczarki długowłose są przepiękne Ale wbrew pozorom najwięcej hałasu narobi kundel. Im mniejszy tym bardziej rozdarty Ale takiego dużego warto mieć
Jak ktoś sobie upatrzy budowę to pastuch nie pomoże. Pies to dobry pomysł. Chociaż sąsiadce psa otruli
Pierwszy raz hoduje sobie kiełki (taka mieszanka słonecznika, rzodkiewki i brokuł). Pojawiły się takie włoski na nasionach. Już chciałam wyrzucić, bo myślałam, że to pleśń a doczytałam, że słonecznik robi takie włoski
edit. Nie wiem czy się znacie na kwiatkach, ale nawet moje storczyki mają dzieci. Jeden doczekał się bliźniaków. A myślałam, że wypuszcza 2 łodygę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 11:18
Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Te owczarki długowłose są przepiękne Ale wbrew pozorom najwięcej hałasu narobi kundel. Im mniejszy tym bardziej rozdarty Ale takiego dużego warto mieć
Jak ktoś sobie upatrzy budowę to pastuch nie pomoże. Pies to dobry pomysł. Chociaż sąsiadce psa otruli
Pierwszy raz hoduje sobie kiełki (taka mieszanka słonecznika, rzodkiewki i brokuł). Pojawiły się takie włoski na nasionach. Już chciałam wyrzucić, bo myślałam, że to pleśń a doczytałam, że słonecznik robi takie włoski
Dlatego pierwsze co to mąż chce iść z nimi na profesjonalną tresure, wtedy nie powinny brać nic od obcych.
Co do kiełków to ja w smaku kiełki słonecznika lubię, ale za mało plonów daje i gorzej jest go później ścinać tak masowo , bo często ma na sobie skorupki niemal do samego końca. Dlatego przestaliśmy siać słonecznik i kozieradkę i zostaliśmy przy brokułach, rzodkiewkach,lucernie, porze, cebuli, rzeżusze i rukoli. -
Dziewczyny, a moje wyniki tarczycy łapią się na te świetne kwietnowe wyniki? Chyba jest dobrze co
Tsh 1.38
FT3 3.04
FT4 0.8
Psa trzeba koniecznie trenować. My też byliśmy z rufim na szkoleniu. Najlepsze było ćwiczenie komendy zostaw. Trzeba było położyć psu kawałek parówki między łapki jak waruje i nie powinien zjeść, dopiero jak mu się powie ok. Mój na komendę zostaw spojrzał na swoją parowke. Zostawił i zezarl psom obok heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 13:15
Cytrynka_, odrobinacheci, Vesper, Impresja lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:Dziewczyny, a moje wyniki tarczycy łapią się na te świetne kwietnowe wyniki? Chyba jest dobrze co
Tsh 1.38
FT3 3.04
FT4 0.8
Psa trzeba koniecznie trenować. My też byliśmy z rufim na szkoleniu. Najlepsze było ćwiczenie komendy zostaw. Trzeba było położyć psu kawałek parówki między łapki jak waruje i nie powinien zjeść, dopiero jak mu się powie ok. Mój na komendę zostaw spojrzał na swoją parowke. Zostawił i zezarl psom obok heh
A co do wyników to zależy jakie masz normy w swoim labie -
Cytrynka_ wrote:Rufi to sprytna bestia.
A propo psow. Slyszalyscie ze gdzies w pl pies zagryzl dziecko.
-
nick nieaktualnyOd dziś wiem, że nie tylko jelita mam drożne, a jajowody również
Strasznie długo dochodzę do siebie po zastrzyku dożylnym, może jakbym ćpała częściej to byłoby łatwiej, a tak to zdycham od 6 godzin niemalże. Ale już się zebrałam i jadę na chatę zdychać dalej.
Serio nie wiem po co aż takie znieczulenie do 3 minutowego badania, fakt - nic nie czułam, ale może mi za dużo narkotyku wcisnęli - to był dolcontral, działa natychmiast i jeszcze długo dłużej;)
RufiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 16:52
ZakreconaŻona, Baronowa_83, Morwa, marzusiax, odrobinacheci, Vesper, ktosiowa, Katarzyna87, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Od dziś wiem, że nie tylko jelita mam drożne, a jajniki również
Strasznie długo dochodzę do siebie po zastrzyku dożylnym, może jakbym ćpała częściej to byłoby łatwiej, a tak to zdycham od 6 godzin niemalże. Ale już się zebrałam i jadę na chatę zdychać dalej.
Serio nie wiem po co aż takie znieczulenie do 3 minutowego badania, fakt - nic nie czułam, ale może mi za dużo narkotyku wcisnęli - to był dolcontral, działa natychmiast i jeszcze długo dłużej;)
Rufiojejku lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie u gina. Dziecię ma już prawie kilogram.
A mi się szyjka skraca. Zostałam uziemiona, muszę leżeć...
Lipa. Niby brałam to pod uwagę, że może się tak kiedyś zdarzyć, ale i tak... Miałam dużo planów na najbliższy czas, poza tym jakieś gotowanie i takie tam się w domu przydają. A tymczasem się teraz nie przydam do niczego
Aaaa, no i celibat oczywiście.WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ojejku to odpoczywaj, super ze wszystko drożne:) a mnie nic nie dali do żyły, tylko zastrzyk ketonalu domięśniowy, co szpital to inny obyczaj!
Morwa super wybór jeśli chodzi o rasy:) sama mam w domu rodzinnym dwa owczarki niemieckie:) a z kolei koleżanka ma szwajcarke, mega inteligentny pies;) jak będziesz na etapie poszukiwania szkoleniowca to daj znać, trochę w tym temacie mam znajomości, wprawdzie w Krakowie ale może kogoś znajomi będą mogli polecić
Ostatnio gdzieś na Pomorzu bodajże dwa psy zaatakowały dziewczynke na rowerze i odgryzły jej palec, okazało się że dziecko rzucało kamieniami w psy - to były suki i w szczeniaki, fakt właściciele nie zabezpieczyli bramki, ale zachowanie dziecka bez komentarza... pare dni temu czytałam, że w stanach amstaff ugryzł 3dniowe niemowle, ugryzienie było na tyle mocne że dziecko zmarło... sama jestem wielką psiarą (i kociarą też) ale jednak margines zaufania trzeba zachować w stosunku do zwierząt, są sytuacje które mogą zaskoczyć zdecydowanieojejku, Morwa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...