X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę Marzu. Jakies leki doustnie dostałaś? Moja mama ma na twarzy, ale to cholerstwo uparte jest. Wydaje mi się ze flumycon lu fluconazol na to bierze bo to coś z grzybkiem jest podobne.
    Paolala, widzę ze świętujesz dzielnie miesiąc progesteronu :D
    Ja z mojego wyniku tez się cieszę.
    Tymczasem pozdrawiam ze szpitalnego łóżka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku super wyniki noo i fajnie ze ten pierwszy wynik na 100% byl zjebany :P
    I nie daj sie na tym lozku skorzystaj z darmowego odlotu :D

Marzu ale jak to? o.O bleee wspolczucia... To cholestro to jakies przeklenstwo.

Moje oko lepiej, wieczorem zaczelo lekko wyplywac ropa, dzis tez tylko po troszeczke, ale znaczy ze sie goi :D noo i wieczorem teatr! Nie moge sie doczekac :D

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta nie byłam u lekarza, ale dziwne to jest, że co 2 tyg mam wszelkie objawy AZS. Alantan pomaga doraźnie. Moja gin na pewno zielona w tym temacie, więc jej nie mam co pytać. Muszę pomyśleć nad dermatologiem.

Powodzenia na badaniu!

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy ogrodzony teren siatką, która jest nagminnie niszczona, ciężko było by podłączyć alarm pod całe 2 hektary terenu ogrodzonego siatką. Dom jest ubezpieczony od kradzieży ale co z tego jak trzeba się za każdym razem prosić o kasę i za każdym razem robić to samo. Syzyfowa praca jest nad wyraz męcząca. A jak chodzi o psy to ja chce owczarka niemieckiego i owczarka szwajcarskiego, mąż rozgląda się za większymi , ale znając życie ja postawię na swoim :)

http://iv.pl/images/17453155929244223350.jpeg

http://iv.pl/images/96330360905496850977.jpeg

ciri22, ojejku, marzusiax, odrobinacheci, Paolala, Vesper lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa lubie za pieski :) Me gusta :D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a wez ta siatke pod pastucha podlacz. Jak popiesci raz drugi to moze zmadrzeja.

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te owczarki długowłose są przepiękne :) Ale wbrew pozorom najwięcej hałasu narobi kundel. Im mniejszy tym bardziej rozdarty :) Ale takiego dużego warto mieć :)

Jak ktoś sobie upatrzy budowę to pastuch nie pomoże. Pies to dobry pomysł. Chociaż sąsiadce psa otruli :(

Pierwszy raz hoduje sobie kiełki (taka mieszanka słonecznika, rzodkiewki i brokuł). Pojawiły się takie włoski na nasionach. Już chciałam wyrzucić, bo myślałam, że to pleśń a doczytałam, że słonecznik robi takie włoski :)

edit. Nie wiem czy się znacie na kwiatkach, ale nawet moje storczyki mają dzieci. Jeden doczekał się bliźniaków. A myślałam, że wypuszcza 2 łodygę..
    9edd0fcc0b929a8fmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 11:18

Blondik, Vesper lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Te owczarki długowłose są przepiękne :) Ale wbrew pozorom najwięcej hałasu narobi kundel. Im mniejszy tym bardziej rozdarty :) Ale takiego dużego warto mieć :)

Jak ktoś sobie upatrzy budowę to pastuch nie pomoże. Pies to dobry pomysł. Chociaż sąsiadce psa otruli :(

Pierwszy raz hoduje sobie kiełki (taka mieszanka słonecznika, rzodkiewki i brokuł). Pojawiły się takie włoski na nasionach. Już chciałam wyrzucić, bo myślałam, że to pleśń a doczytałam, że słonecznik robi takie włoski :)

Dlatego pierwsze co to mąż chce iść z nimi na profesjonalną tresure, wtedy nie powinny brać nic od obcych.
    Co do kiełków to ja w smaku kiełki słonecznika lubię, ale za mało plonów daje i gorzej jest go później ścinać tak masowo , bo często ma na sobie skorupki niemal do samego końca. Dlatego przestaliśmy siać słonecznik i kozieradkę i zostaliśmy przy brokułach, rzodkiewkach,lucernie, porze, cebuli, rzeżusze i rukoli.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy o jedzeniu a ja druhue sniadanue wcinam. Zapomnialam mojeho chleba do pracy. Wiec za chleb robi mi ciasto. Na wierzch serek smietankowy tartare i rolada boczkowa od wolarka (bez konserwantow itp). Mniam

• Blondik Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a moje wyniki tarczycy łapią się na te świetne kwietnowe wyniki? Chyba jest dobrze co
    Tsh 1.38
    FT3 3.04
    FT4 0.8

Psa trzeba koniecznie trenować. My też byliśmy z rufim na szkoleniu. Najlepsze było ćwiczenie komendy zostaw. Trzeba było położyć psu kawałek parówki między łapki jak waruje i nie powinien zjeść, dopiero jak mu się powie ok. Mój na komendę zostaw spojrzał na swoją parowke. Zostawił i zezarl psom obok heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 13:15

Cytrynka_, odrobinacheci, Vesper, Impresja lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Dziewczyny, a moje wyniki tarczycy łapią się na te świetne kwietnowe wyniki? Chyba jest dobrze co
    Tsh 1.38
    FT3 3.04
    FT4 0.8

Psa trzeba koniecznie trenować. My też byliśmy z rufim na szkoleniu. Najlepsze było ćwiczenie komendy zostaw. Trzeba było położyć psu kawałek parówki między łapki jak waruje i nie powinien zjeść, dopiero jak mu się powie ok. Mój na komendę zostaw spojrzał na swoją parowke. Zostawił i zezarl psom obok heh
    Wasz Rufi jest bardzo inteligentnym pieskiem :)
    A co do wyników to zależy jakie masz normy w swoim labie :)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rufi to sprytna bestia.

A propo psow. Slyszalyscie ze gdzies w pl pies zagryzl dziecko.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Rufi to sprytna bestia.

A propo psow. Slyszalyscie ze gdzies w pl pies zagryzl dziecko.
    ale,ze ostatnio? tylko słyszałam, ze pogryzły

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dziś wiem, że nie tylko jelita mam drożne, a jajowody również :-)
    Strasznie długo dochodzę do siebie po zastrzyku dożylnym, może jakbym ćpała częściej to byłoby łatwiej, a tak to zdycham od 6 godzin niemalże. Ale już się zebrałam i jadę na chatę zdychać dalej.
    Serio nie wiem po co aż takie znieczulenie do 3 minutowego badania, fakt - nic nie czułam, ale może mi za dużo narkotyku wcisnęli - to był dolcontral, działa natychmiast i jeszcze długo dłużej;)
    Rufi <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 16:52

ZakreconaŻona, Baronowa_83, Morwa, marzusiax, odrobinacheci, Vesper, ktosiowa, Katarzyna87, Impresja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Od dziś wiem, że nie tylko jelita mam drożne, a jajniki również :-)
    Strasznie długo dochodzę do siebie po zastrzyku dożylnym, może jakbym ćpała częściej to byłoby łatwiej, a tak to zdycham od 6 godzin niemalże. Ale już się zebrałam i jadę na chatę zdychać dalej.
    Serio nie wiem po co aż takie znieczulenie do 3 minutowego badania, fakt - nic nie czułam, ale może mi za dużo narkotyku wcisnęli - to był dolcontral, działa natychmiast i jeszcze długo dłużej;)
    Rufi <3
    Ojejku to dostałaś moja dawkę chyba bo ja nie dostałam nic i myślałam że zdechne.

ojejku lubi tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie u gina. Dziecię ma już prawie kilogram.
    A mi się szyjka skraca. Zostałam uziemiona, muszę leżeć...

Lipa. Niby brałam to pod uwagę, że może się tak kiedyś zdarzyć, ale i tak... Miałam dużo planów na najbliższy czas, poza tym jakieś gotowanie i takie tam się w domu przydają. A tymczasem się teraz nie przydam do niczego ;)

Aaaa, no i celibat oczywiście.

WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lezakuj jak najwięcej.
    Ja czekam w kolejce u gina. Ciekawe co powie. Zacznę tak: panie doktorze, czas na drugie

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu nie lubię :( Ma to swoje plusy. Odpoczywaj puki możesz :) Kiedy kolejna wizyta?

• Paolala Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku to odpoczywaj, super ze wszystko drożne:) a mnie nic nie dali do żyły, tylko zastrzyk ketonalu domięśniowy, co szpital to inny obyczaj!
    Morwa super wybór jeśli chodzi o rasy:) sama mam w domu rodzinnym dwa owczarki niemieckie:) a z kolei koleżanka ma szwajcarke, mega inteligentny pies;) jak będziesz na etapie poszukiwania szkoleniowca to daj znać, trochę w tym temacie mam znajomości, wprawdzie w Krakowie ale może kogoś znajomi będą mogli polecić;)

Ostatnio gdzieś na Pomorzu bodajże dwa psy zaatakowały dziewczynke na rowerze i odgryzły jej palec, okazało się że dziecko rzucało kamieniami w psy - to były suki i w szczeniaki, fakt właściciele nie zabezpieczyli bramki, ale zachowanie dziecka bez komentarza... pare dni temu czytałam, że w stanach amstaff ugryzł 3dniowe niemowle, ugryzienie było na tyle mocne że dziecko zmarło... sama jestem wielką psiarą (i kociarą też) ale jednak margines zaufania trzeba zachować w stosunku do zwierząt, są sytuacje które mogą zaskoczyć zdecydowanie

ojejku, Morwa lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Zuu nie lubię :( Ma to swoje plusy. Odpoczywaj puki możesz :) Kiedy kolejna wizyta?

Za trzy tygodnie. Plusów póki co nie widzę.

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 1972 1973 1974 1975 1976 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ