Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wierze... Ale daj szanse zaciśnij zeby żebyś kiedyś z czystym sumieniem móc powiedzieć że walczyłaś i zrobiłaś wszystko. Bądź dzielna- niebawem będziesz wiedziała na czym stoisz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 14:20
-
Sorry za post pod postem. Ale tematyka inna to mieszac nie chce.
Szkocja to dziwny kraj. Oglosili alert burzowy. A na niebie nie mam chmur nawet..
Zreszta od niedzieli pokazuje na pogodzie ze beda burze. I jeszcze sie nie zjawily.
Chyba czas poszukac innego doatawcy prognozy... -
Martula
współczuję Ci tej sytuacji niewiadomej..., niepewności, w którą stronę rozwiąże się ta sytuacja... mogę się tylko domyślać, co czujesz i jak przeżywasz fizycznie i psychicznie to, co się dzieje. Przytulam Cię mocno i jeszcze mocniej trzymam kciuki za Ciebie
Ostatnio się mało udzielam, bo real jest zbyt absorbujący
buziole!ojejku, Impresja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Zosia przekroczyła 2 kg
Szyjka ma się nieźle. Przepływy ok. Ogółem ok
Mogę zacząć trochę chodzić, ale stopniowo i tylko po domu.
Jakieś szaleństwa typu spacer to dopiero w lipcu.ojejku, Emma80, ciri22, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, marzusiax, odrobinacheci, Katarzyna87, ktosiowa, kattalinna, Blondik, aleala lubią tę wiadomość
-
Maczku super ze jest dobrze. Kawal baby z Zoski.
No i te spacery po domu. Ulala. Poszalejesz.
No i rozumiem ze spacery w lipcu to dlatego ze bedzie juz donoszona ciaza tak?
Czekam na burze. Nadal jej nie ma. Ale sa chmury. Malo deszczowe ale jednak. Pewnie sie zacznie jak do domu bede wracac. -
Cytra z tymi burzami to wiesz jak jest, pogoda może przewidywać burze ale to nic nie znaczy a i często jest tak, że burzy się nie spodziewasz a tu nagle bum...
Zuu 2 kg to już brzmi poważnie no i dobrze, że Brook nie szaleje już i pozwala spacerować
Kapcioszki już spakowałas do torby? Bo jak nie to z Cytrynka mamy dla Ciebie fajne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e59aacf95b2a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 18:13
ciri22, Cytrynka_, Blondik, aleala lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Piwo popite winem - ładnie mnie dziabnęło... Głowa ostro mi się buja na boki. Chyba choroby morskiej dostanę Z braku chleba piekę bułki drożdżowe i szarlotkę, która chodziła za mną od rana. Ciekawe czy będą jadalne jak Pani Piekarz w takim stanie
edit Nie wiem czy kojarzycie Anię_84? Udało jej się i zajebiście się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 20:18
kattalinna, pepsunieczka, Maczek, Blondik, WiedźmaMaKota, aleala lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Gocha z radosci skacze po brzuchu, bo jej tata napisał mamie smsa, że robota skonczona nad ranem bedzie z nami w domu !!!!
Blondik, marzusiax, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny
Trzymam za wszystkie kciuki
Trochę jeszcze się boje przesyłać wiruski - ale pierwsze Świeżaki przesyłam :*odrobinacheci, Basik122, Blondik, marzusiax, Maczek, Katarzyna87, aleala, ciri22, Jagah, Impresja, pepsunieczka, Emma80, Paolala, Amelcia lubią tę wiadomość