Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety nie bo na zdjeciu tak ladnie nie wyszlo i wykasowalam... Ja tez jestem blondynka a najlepiej mi w rudych i czerwonych, w niebieskich jeszcze super wygladalam. Teraz bede robic czerwono rude ale musze troche poczekam bo ostatnio je mocno rozjasnialam wiec musza nabrac kondycji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo jak zrobie mocniejszy (u mnie czytaj w ogole zrobie) to juz za wampa moge robic
Uwaga wlasnie sie waznej rzeczy dowiedzialam o moim braku seksu miedzy slowami przyznal sie ze mu sie chce ale nie umie sie przelamac przy dziecku skoro moze sie w kazdej chwili obudzic i najchetniej by dziecko oddal babci na kilka godzin i zorganizowal randke z seksiorem.
Moze to nie wrozy na najblizszy czas wielkich zmian ale to baaardzo duzy krok dla nas bo po pierwsze zaczal mowic a po drugie jego kot raz rozproszyl wiec nie dziwie sie ze dziecko tez moze.ojejku, marzusiax, Paolala, Cytrynka_, Maczek, WiedźmaMaKota, kattalinna, Vesper, Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiri to bardzo dobrze
Może dla niego mailowy krok przyznać sie do tego. Będzie dobrze. Ważne zeby rozmawiać.
Mój biedny znosi moje humoru krzyki wywolanie z domu , przytula i mówi ze żony myszki nie zostawi nigdy.
Samej mi siebie żal ze takie humory mam. -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ciri lubię za postęp!! Widzisz, ponarzekałaś i już jakiś kroczek na przód :)Przynajmniej już wiesz w czym problem
-
nick nieaktualnySaxa, nie wywalaj chlopa z domu co chwilę bo faktycznie uwierzy w to ze tego chcesz, a przeciez nie chcesz prawda? Po co to robisz?
Nie zwalaj wszystkiego na hormony, wiem że to co przeżywasz to przede wszystkim ogromny stres, spróbuj z nim pogadać, obiecaj że jak tylko będzie po wszystkim to gdzies na weekend wyjedziecie, on wbrew pozorom tez bardzo to przeżywa
U mnie mija właśnie 4 tygodnie od pobytu w szpitalu i rozstania z pustym jajem i właściwie nadal nie jest tak jakbym chciała, ale staram sie aby mój dół nie wpływał na wszystkich po kolei, a zwłaszcza na osoby które równolegle przeżywają te sama stratęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 18:04
ciri22, Maczek, Paolala, Katarzyna87, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jasne ze nie chce. Ale czasem mam takie myśli ze jestem do niczego.
Humory najczęściej przegadujemy, wiem ze nie wszystko hormony i muszę dupe spiac i działać do przodu.
Edit dobrze ze napisalas ojejku bo spojrzałam mniej egoistycznie na to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 18:10
ojejku, Vesper lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Marzu to w czym problem teraz ale w czym ogolnie to jeszcze daleka droga przed nami bo tu tylko badania hormonalne i jakis seksuolog moze pomoc. Ale juz cos powiedzial i sie ciesze
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGwalt celowany Dosłownie (A tak szczerze bolesne owulacje po odstawieniu antykow, bol taki ze seks w zaden sposob nie sprawial przyjemnosci)
Edit: ON chce szybko drugie dziecko... ja nie wiem raz w miesiacu bedziemy oddawac Liwie do dziadkow?! Ale jak ja to zrobie? bede dzwonic i mowic ze koniecznie dzis miedzy ta a tamta godzina musza wziac dziecko bo ja bede UPRAWIAC SEKS? Blahahahaha juz sobie to wyobrazilamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 19:02
aleala, Dagn_, Vesper, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie i by bylo ale nie dostane za nie tyle za ile mam je sprzedac (w ogole musze ogarnac czy ta cena ktora wybral G jest adekwatna do tego ile moze dostac)
Edit; wszystko jasne te felgi sa nie do kupienia w polsce. Pewnie sie nie uda sprzedac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 19:33
-
ciri22 wrote:Pewnie i by bylo ale nie dostane za nie tyle za ile mam je sprzedac (w ogole musze ogarnac czy ta cena ktora wybral G jest adekwatna do tego ile moze dostac)
Edit; wszystko jasne te felgi sa nie do kupienia w polsce. Pewnie sie nie uda sprzedac.
To na ebay z nimi
-
nick nieaktualny