Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA może jakiś cichy wentylator na takie dni?
Mi mąż wczoraj wyskoczył z hasłem, że kupimy jeszcze drugi Całkiem fajnie się śpi w takim szumie, idzie się przyzwyczaić.
Saxa, kiedy masz jakąś następną wizytę?
Ciri, w takich puchatych kolorowych śpisz ? A ściągasz je potem nieświadomie w nocy? -
nick nieaktualny
-
to ja się wyspałam. mamy 25 stopni w mieszkaniu także całkiem przyjemnie, do tego pada teraz deszczyk
Dzielę się kawką
Ciri, mi mąz nawet w zimę nie pozwala spać w skarpetachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 11:29
-
saxatilia wrote:W czwartek.
Strasznie mnie krzyz boli. Juz jestem po zastrzyku z ketonalem.nie pomaga. -
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Baronowa w szpitalu byłam. Dokładnie obejrzeli we dwójkę jajniki. Czyste
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Ale u niej widzieli coś na jajniku, robi im się uwidzało, że to potworniak.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa, a to nie Ty kiedyś zachwalałaś olejek z oregano?
Zastanawiam się, czy to po nim mi organizm nie ześwirował
Stelaż przywlókł mi wira (gardło, katar) i brałam olejek. Organizm walczył, temperatura mi nieco w górę skakała na stan podgorączkowy. A tu wieczorem wzięłam kolejne leki i znowu olejek i myślałam, że zejdę. Temperatura mi bardzo spadła nagle, aż do poziomu sprzed owulki plus trzęsawka straszna. Walczyłam pół nocy, bo mnie na blejka zbierało. Ledwo się do łazienki dowlokłam. Przedawkowałam olejek? Reakcja Herxa? Czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 14:53
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Baronowa, a to nie Ty kiedyś zachwalałaś olejek z oregano?
Zastanawiam się, czy to po nim mi organizm nie ześwirował
Stelaż przywlókł mi wira (gardło, katar) i brałam olejek. Organizm walczył, temperatura mi nieco w górę skakała na stan podgorączkowy. A tu wieczorem wzięłam kolejne leki i znowu olejek i myślałam, że zejdę. Temperatura mi bardzo spadła nagle, aż do poziomu sprzed owulki plus trzęsawka straszna. Walczyłam pół nocy, bo mnie na blejka zbierało. Ledwo się do łazienki dowlokłam. Przedawkowałam olejek? Reakcja Herxa? Czy co? -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:zachwalałam, bo dawałam dziecku i super na niego działa. Ale wtedy innych leków mu nie daję. bo oregano działa jak antybiotyk to już nie mieszam.
Ile tego bierzecie? U mnie napisane na olejku z oregano 3 x 5 kropli. -
Maczek wrote:Blondik, a co za dieta?
Mleko w tubie jest okropne, sam cukier, bleeesaxatilia, Blondik lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny