Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krótki poradnik autorstwa mojego stelaża jak w 10 minut przepierdoli.ć koloło 10 tysięcy złotych:
Krok pierwszy. Bądź leniem i zamiast ruszyć dupe rzuć telefonem na kanapę. Koniecznie musisz chybić trafiając telefonem w podłoge. Nie zapomnij, że musi upaść tak nie fortunnie aby przestał działać mu dotyk.
Krok drugi. Jebn.ij z nerwów pięścią w biurko robiąc w nim dzirę.
Krok trzeci. Z wzburzonego biurka spada kubek gorącej herbaty wprost na służbowy laptop. O tym ze ten tez jest juz do wyrzucenia chyba nie musze pisać...
Taki wieczór, kurwa. -
nick nieaktualnyaleala wrote:Krótki poradnik autorstwa mojego stelaża jak w 10 minut przepierdoli.ć koloło 10 tysięcy złotych:
Krok pierwszy. Bądź leniem i zamiast ruszyć dupe rzuć telefonem na kanapę. Koniecznie musisz chybić trafiając telefonem w podłoge. Nie zapomnij, że musi upaść tak nie fortunnie aby przestał działać mu dotyk.
Krok drugi. Jebn.ij z nerwów pięścią w biurko robiąc w nim dzirę.
Krok trzeci. Z wzburzonego biurka spada kubek gorącej herbaty wprost na służbowy laptop. O tym ze ten tez jest juz do wyrzucenia chyba nie musze pisać...
Taki wieczór, kurwa.
Teraz tylko czekać, co dla równowagi
Wygrana w totka? -
Wątpie, moj stelaż był rozpieszczany przez mame i babcie, dopiero niedawno nauczyl sie ze wszystko niesie konsekwencje... Co jakis czas funduje mi takie rewelacje, ktore jak glebiej czlowiek przeanalizuje wynikają z tego ze cale zycie byl trzymany pod kloszem, nie potrafi reagować na drobne porażki i popada w kumulacje nieszczesliwych zdarzen...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ponarzekam ze się nie wyspałam Taki gorąc miałam w pokoju ze ani ja ani Dominik nie umieliśmy przy nim spać. Ja się kręciłam on też nawet otwarte okno nie pomogło. Teraz sobie odsypia a ja siedzę i męczę sie dalej. Tylko Maksa jakoś to nue rusza skubany spał pod kołdrą.
-
nick nieaktualny
-
Marzu bierz moja aleksis, właśnie u mnie gości sądząc po bagnie aż żal dupe ściska u mnie też nocka nie przespana duchota ehhh ... wiedźmy duphaston może blokować owulacje?
marzusiax lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...