Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu dziś gwarno... Ohohoho...
Przemielilam recznie cieciorke na falafelki (suchej bylo 800g mokrej prawie dwa razy). Zrobilam sałatkę z ogórków z curry do słoików. Teraz się wekuja w piekarniku. Jak je wylacze to tide lulu bo padam na pysk. A jutro do kosciola sie wybieram -
Dzień dobry jak dobrze jest spać we własnym łóżku, z własnym kotem na brzuchu, nawet jeśli koło 4 robi pobudkę stęskniłam się za tym moim zwierzakiem i bałam się, że nie przyjdzie od razu, a tu niespodzianka
Jutro do pracy... W czasie urlopu miało się rozstrzygnąć gdzie ostatecznie mam pracować. No i oczywiście nic nie wiem. W związku z tym wpadłam na genialny pomysł żeby oddać jutro krew tylko teraz mam wątpliwości, bo u nas w Polsce można oddawać 3 dni po Ridżu. Czyli teoretycznie lipa. Ale skoro u mnie był jeden dzień lekkiego krwawienia, a potem plemienia po kilka kropel to chyba taka wersja nie miała za dużego wpływu na moją hemoglobinę?
A tak swoją drogą, trochę mnie niepokoi ten cień Ridża... Czy to jednak menopauza? Od kilku cykli coraz słabiej ale teraz to już rekord. Tylko regularnie, więc niby nie jest źle...
Milej niedzieli dla wszystkich -
nick nieaktualnyNajwyzej Ci wyjda zle badania. Ja nawet w czasie ridza oddawalam bo mialam super wyniki. Tego samego dniw moja mama byla po nim 7 dni i wyszle jej zle wyniki i kazali za tydzien lub dwa przyjsc. Nastepnym razem bylo to samo. Ja podczas ridza oddawalam (juz powiedzmu na koncowce bylam) mama tydzien po. Jej odroczyli na tydzien a ja normalnie oddalam
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzięki Ciri, takiego potwierdzenia potrzebowałam tylko będę musiała trochę z datami w formularzu chyba pokombinować, bo przecież jak spojrzy to od razu odeśle.
Ed: Cyt, nie lubię za oszustwo, lubię za krwiodawstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic nie mowcie. Popadlam wczoraj w niezla depreche. Bylam u znajomej ktora przed ciaza byla grubsza ode mnie teraz po porodzie jest o wiele szczuplejsza ode mnie... A wazymy tyle samo... Mnie sie proporcje zmienily i wygladan po prostu grubo... A mimo tego ze jem malo i duzo chodze (jak wychodze z domu o 11 tak spaceruje do 16-17) niezmiennie na wadze 73-74kg
-
kattalinna wrote:Ktosiowa, ja się zważyłam... Niby dwa kilo to nie dużo, ale jak dodać do nich te, które wyhodowałam przed urlopem to już robi się dramat
Wygłaskaj kocice od ciotkikattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z Ridżem. Ale to ostatni w najbliższym roku. We wrześniu muszę zajść!
ojejku, ciri22, kattalinna, WiedźmaMaKota, marzusiax, Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
kiedyś próbowałam, ale mnie nie zachwyciły. podziel się przepisem jak masz dobry spróbuję w domu
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba