Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepsa super gratki wielkie. Mieszam w kotle żeby było ok :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 22:02
pepsunieczka lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze to nie miejsce na takie pytanie ale na innym forum nie uzyskuje odpowiedzi;-(.Moj mąż otrzymał zastrzyki na korzonki (dicloratio+ lidokaina). Nie wiemy czy nadal mozemy sie starac o dziecko czy odlozyc starania na czas brannia leku czy tez odlozyc starania na kilka miesiecy do czasu pelnej" odbudowy "nasienia? Lekarz powiedzial ze raczej nie wplywa to na nasienie... Ale byla to wymijajaca odpowiedz. Chcemy wiedziec napewno a nie RACZEJ. Nie znalazlam odpowiedzi w ulotce ani nr tel infolinii gdzie mogłabym zapytac o to. Prosze pomóżcie.
-
nitta, znalazłam tylko informację o wpływie na płodność u kobiet, więc możliwe, że faktycznie w przypadku mężczyzn nie jest to groźne. ja bym ewentualnie na czas brania się wstrzymała, zresztą z chorymi korzonkami to chyba i tak trudno działać aktywnie
https://bazalekow.mp.pl/lek/49116,Dicloratio-roztwor-do-wstrzykiwan-domiesniowych
Ciri, biel Twojego patyka nas zaskoczyła, że wszystkim mowę odebrało i dlatego taka cisza
Wiedźmy, co na 10 rocznicę ślubu dla znajomych?nitta32 lubi tę wiadomość
-
Katt chore korzonki nir przeszkadzaja. Facet kladzie sie na plasko lub lekko wygiety (jak mu wygodniej). A kobieta dziala
Katt dla znajomych nic. To Wasza rocznica slubu. Wasze święto. Jedzcie na urlop albo zamknijcie się w domu z zapasem jedzenia. I przetestujcie każda pozycje z kamasutryBlondik lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Katt dla znajomych nic. To Wasza rocznica slubu. Wasze święto. Jedzcie na urlop albo zamknijcie się w domu z zapasem jedzenia. I przetestujcie każda pozycje z kamasutry
A to nie chodzi aby o prezent dla znajomych z okazji ich rocznicy?kattalinna lubi tę wiadomość