Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zalezy ile chcesz kasy wydać. My teraz mamy 10 lat. Ja bym sie chetnie napila prawdziwego szampana. Albo zestaw olejków do masażu i ksiazka o masażu erotycznym. Albo zestaw przypraw działających jak afrodyzjaki i jakiś opis do tego
Maczek, Dagn_, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:Właśnie sprawdziłam, że to cynowa albo aluminiowa i kminię co w tym duchu fajnego można. Z tym potterem to nie wiem, wolę nie ryzykować
Piją wino? Cynowe kielichy na wino są super, zwłaszcza takie ładnie zdobione. I można ich bezpiecznie używać w celach spożywczych, o ile tylko mają oznaczenie, że zawierają co najmniej 95% cyny. Ogółem jak jest sygnatura, to dobrze, bo to oznacza, że zapewne nie ma ołowiu, więc wyrób bezpieczny, nawet jeśli trochę już jest antykiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:11
ciri22, Dagn_, kattalinna, ktosiowa, myshka84 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:nitta, znalazłam tylko informację o wpływie na płodność u kobiet, więc możliwe, że faktycznie w przypadku mężczyzn nie jest to groźne. ja bym ewentualnie na czas brania się wstrzymała, zresztą z chorymi korzonkami to chyba i tak trudno działać aktywnie
https://bazalekow.mp.pl/lek/49116,Dicloratio-roztwor-do-wstrzykiwan-domiesniowych
Ciri, biel Twojego patyka nas zaskoczyła, że wszystkim mowę odebrało i dlatego taka cisza
Wiedźmy, co na 10 rocznicę ślubu dla znajomych? -
Maczek wrote:Piją wino? Cynowe kielichy na wino są super, zwłaszcza takie ładnie zdobione. I można ich bezpiecznie używać w celach spożywczych, o ile tylko mają oznaczenie, że zawierają co najmniej 95% cyny. Ogółem jak jest sygnatura, to dobrze, bo to oznacza, że zapewne nie ma ołowiu, więc wyrób bezpieczny, nawet jeśli trochę już jest antykiem.
obecnie koleżanka karmi ssaka, ale wino już kolekcjonuje
tylko czy ja znajdę takie do soboty...
-
nick nieaktualnyJest serducho
dziedzic ma całe 2,5mm i skradł całe nasze serca.
na chwilę przestałam ryczeć i mogłam to napisać, ale chyba idę kontynuować
Baronowa_83, kattalinna, Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka, Maczek, WiedźmaMaKota, Amelcia, Dagn_, marzusiax, Impresja, Basik122, Blondik, ktosiowa, emaj, myshka84 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:podoba mi się pomysł
obecnie koleżanka karmi ssaka, ale wino już kolekcjonuje
tylko czy ja znajdę takie do soboty...
Poluj na allegro. Jeśli znajdziesz coś na kup teraz i wyślą Ci kurierem jutro, to dojdzie na piątek.
Bo jak nie tam, to nie bardzo wiem, gdzie. Olx? Albo antykwariaty, choć z nimi bywa różnie.
-
ojejku wrote:Jest serducho
dziedzic ma całe 2,5mm i skradł całe nasze serca.
na chwilę przestałam ryczeć i mogłam to napisać, ale chyba idę kontynuować -
nick nieaktualny
-
Ojejku, cudnie!!!
Wczoraj byłam w parku na spotkaniu październikowych mam z bellyByły cztery mamuśki z chłopcami..Kto był najgłośniejszy, najbardziej łobuzował pokrzykiwał, skakał i się chichrał Madzia
Szalałą i popisywała sie do tego stopnia, że jeden maluch się jej bał, hehe
łobuz mi rośnie
EDIT: Basik, jesteś na grupie na fb pażdziernikowych dzieci? tez byś mogłą sie z nami spotykaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:09
kattalinna, Dagn_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje Libido wlasnie skoczylo do kosmosu. Ridzu przybywaj! Czuje Cie w kazdej czesci swojego ciala:D
Edith szyjka nisko i uchylonajeszcze brak plamienia wiec moze jutro przyjdzie (moglby skoro na drugi koniec wawy do gina jade) ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:59
-
Ojejku super!!!
Ja po wizycie. Dziecko ma aż 16mm, serce mu bije. Mam kartę ciąży. Troszkę odetchnęłam do następnej wizyty. Wirusy pośle wieczór na kompie.ojejku, ciri22, Maczek, kattalinna, Dagn_, Baronowa_83, Blondik, WiedźmaMaKota, Impresja, pepsunieczka, Cytrynka_, Jagah, Basik122, ktosiowa, emaj, myshka84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny