Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zalezy ile chcesz kasy wydać. My teraz mamy 10 lat. Ja bym sie chetnie napila prawdziwego szampana. Albo zestaw olejków do masażu i ksiazka o masażu erotycznym. Albo zestaw przypraw działających jak afrodyzjaki i jakiś opis do tego
Maczek, Dagn_, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:Właśnie sprawdziłam, że to cynowa albo aluminiowa i kminię co w tym duchu fajnego można. Z tym potterem to nie wiem, wolę nie ryzykować
Piją wino? Cynowe kielichy na wino są super, zwłaszcza takie ładnie zdobione. I można ich bezpiecznie używać w celach spożywczych, o ile tylko mają oznaczenie, że zawierają co najmniej 95% cyny. Ogółem jak jest sygnatura, to dobrze, bo to oznacza, że zapewne nie ma ołowiu, więc wyrób bezpieczny, nawet jeśli trochę już jest antykiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:11
ciri22, Dagn_, kattalinna, ktosiowa, myshka84 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:nitta, znalazłam tylko informację o wpływie na płodność u kobiet, więc możliwe, że faktycznie w przypadku mężczyzn nie jest to groźne. ja bym ewentualnie na czas brania się wstrzymała, zresztą z chorymi korzonkami to chyba i tak trudno działać aktywnie
https://bazalekow.mp.pl/lek/49116,Dicloratio-roztwor-do-wstrzykiwan-domiesniowych
Ciri, biel Twojego patyka nas zaskoczyła, że wszystkim mowę odebrało i dlatego taka cisza
Wiedźmy, co na 10 rocznicę ślubu dla znajomych? -
Maczek wrote:Piją wino? Cynowe kielichy na wino są super, zwłaszcza takie ładnie zdobione. I można ich bezpiecznie używać w celach spożywczych, o ile tylko mają oznaczenie, że zawierają co najmniej 95% cyny. Ogółem jak jest sygnatura, to dobrze, bo to oznacza, że zapewne nie ma ołowiu, więc wyrób bezpieczny, nawet jeśli trochę już jest antykiem.
-
nick nieaktualnyJest serducho dziedzic ma całe 2,5mm i skradł całe nasze serca.
na chwilę przestałam ryczeć i mogłam to napisać, ale chyba idę kontynuować
Baronowa_83, kattalinna, Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka, Maczek, WiedźmaMaKota, Amelcia, Dagn_, marzusiax, Impresja, Basik122, Blondik, ktosiowa, emaj, myshka84 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:podoba mi się pomysł obecnie koleżanka karmi ssaka, ale wino już kolekcjonuje tylko czy ja znajdę takie do soboty...
Poluj na allegro. Jeśli znajdziesz coś na kup teraz i wyślą Ci kurierem jutro, to dojdzie na piątek.
Bo jak nie tam, to nie bardzo wiem, gdzie. Olx? Albo antykwariaty, choć z nimi bywa różnie.
-
ojejku wrote:Jest serducho dziedzic ma całe 2,5mm i skradł całe nasze serca.
na chwilę przestałam ryczeć i mogłam to napisać, ale chyba idę kontynuować -
nick nieaktualny
-
Ojejku, cudnie!!!
Wczoraj byłam w parku na spotkaniu październikowych mam z belly Były cztery mamuśki z chłopcami..Kto był najgłośniejszy, najbardziej łobuzował pokrzykiwał, skakał i się chichrał Madzia Szalałą i popisywała sie do tego stopnia, że jeden maluch się jej bał, hehe łobuz mi rośnie
EDIT: Basik, jesteś na grupie na fb pażdziernikowych dzieci? tez byś mogłą sie z nami spotykaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:09
kattalinna, Dagn_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje Libido wlasnie skoczylo do kosmosu. Ridzu przybywaj! Czuje Cie w kazdej czesci swojego ciala:D
Edith szyjka nisko i uchylona jeszcze brak plamienia wiec moze jutro przyjdzie (moglby skoro na drugi koniec wawy do gina jade) ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:59
-
Ojejku super!!!
Ja po wizycie. Dziecko ma aż 16mm, serce mu bije. Mam kartę ciąży. Troszkę odetchnęłam do następnej wizyty. Wirusy pośle wieczór na kompie.ojejku, ciri22, Maczek, kattalinna, Dagn_, Baronowa_83, Blondik, WiedźmaMaKota, Impresja, pepsunieczka, Cytrynka_, Jagah, Basik122, ktosiowa, emaj, myshka84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny