Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadal. Jakbym wam opisala sposób organizacji pracy mojego męża to byście nie uwierzyly ze tak może działać 30 letni chlop. Niby pracowal w korporacji 10 lat ale to jest niebieski ptak z brakiem poczucia czasu w domu. Ale co można wymagać w końcu wiedziałam ze to muzyk rockowy. On ja w końcu zrobi tyle ze zajmie mu to 3 razy wiecej czasu niż normalnemu człowiekowi. Jakbym nie odciągała mleka to bym Władzia mamie zostawila i tam jezdzila. Juz dawno lazienka by byla;). Ni nic musze go bardzo mocno kochać żeby kiedys nie zatluc i tyle
-
Basik122 wrote:Baronowa ja uwierzę we wszystko, chłopy w organizacji remontów to porażka:-)
-
ciri22 wrote:Dzien dobry! Ja niestety bez ciazuni ale z blejkien i jakupem.
Przetestowalam wczoraj sukienke i dezodorant w kulce na uda zeby sie nie obcieraly i oglaszam ze dziala! Caly dzien po jednym smarowaniu nie obcieraly mi sie uda! Pierwszy raz od lat w lato zalozylam sukienke i nie cierpie.
-
pepsunieczka wrote:O 11 mam gina...do tego czasu zejde bo tak cholernie jestem przerażona.
Edit: Tylko daj znac po, żebym mogla przestaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 09:58
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Jaki. Bo moje uda tez uznaly ze się zaparzą. Kurde. Pierwszy raz w zyciu.
Peps trzymam kciukiBaronowa_83, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Przetestowalam wczoraj sukienke i dezodorant w kulce na uda zeby sie nie obcieraly i oglaszam ze dziala! Caly dzien po jednym smarowaniu nie obcieraly mi sie uda! Pierwszy raz od lat w lato zalozylam sukienke i nie cierpie.
edit doczytałam, że facelle
Peps nie denerwuj się. Będzie ok ja ci to mówię!!! Tyle wiedźmowych kciuków, może zwiastować tylko dobre wieści
Basik gratuluje nowej umiejętności u Dominika
Baronowa masz dziecko ciekawe świata, więc w sumie to powinnaś się cieszyć
Ogólnie zdolne te wiedźmowe dzieciaki
Ja nie mam blejków, mam tylko zapowiedzi. Jakub odwiedza mnie regularnie, pieszcząc moje hemorolki. A chodzę jak staruszka, bo tak mnie napie@#alają plecy. Myślałam, że może korzonki, ale chyba to nie to. Aaaa i wrócił mi trądzik. To sobie ponarzekałam
Wracam do pracy. No to teraz puszczę blejka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 10:28
Basik122, pepsunieczka, kattalinna lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ależ ja się cieczę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/415a86e7ce5a.jpgBasik122, Dagn_, Emma80, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, ciri22, marzusiax, Cytrynka_, Impresja, Blondik, myshka84, kattalinna lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Dzien dobry! Ja niestety bez ciazuni ale z blejkien i jakupem.
Przetestowalam wczoraj sukienke i dezodorant w kulce na uda zeby sie nie obcieraly i oglaszam ze dziala! Caly dzien po jednym smarowaniu nie obcieraly mi sie uda! Pierwszy raz od lat w lato zalozylam sukienke i nie cierpie.
Ale jakiś konkretny, czy taki, jakiego używasz na co dzień (Edit, ok, do czytałam)? Ja sobie ostatnio radzę tak, że najpierw antyperspirant w kulce, a jak wyschnie, to podkradnięty Zośce Linomag. Chodzę w sukienkach i daję radę a u mnie tu jest duży problem z tymi udami. Jak jest bardziej gorąco i dłużej chodzę, to i tak się ocieram, ale nie aż tak strasznie.
Peps, kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 10:33
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Kobiety!!!!
Jest pęcherzyk tam gdzie trzeba!
Zarodka nie widać bo to 5t,jestem na dobrej drodze...o jee...zobaczymy...
Beta 2600
Pro 21,82
Najlepsza wiadomość jak na tą chwilę...oby do przodu.
PozdroBaronowa_83, Maczek, ciri22, Emma80, marzusiax, ojejku, Cytrynka_, Impresja, kattalinna, Blondik, Basik122, Dagn_, myshka84, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Kobiety!!!!
Jest pęcherzyk tam gdzie trzeba!
Zarodka nie widać bo to 5t,jestem na dobrej drodze...o jee...zobaczymy...
Beta 2600
Pro 21,82
Najlepsza wiadomość jak na tą chwilę...oby do przodu.
Pozdro
Czaaaaaad
Ale sypnęło ciążami Reszta: brać i załapywać się na dobrą passę!pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Hej Emma co tam u ciebie???
Hejka, witam się po dłuższym nieco czasie.
Jestem już z wątkiem na bieżąco, więc gratuluję wszystkich nowych ciąż, z którymi wręcz worek ostatnio się rozwiązał. Tak samo gratulacje zdobywania umiejętności przez Wasze maluchy.
U mnie nic specjalnie ciekawego. Miałam mieć przymusową półroczną przerwę w staraniach po operacji, przerwa trochę się skróciła, ale za to pojawił się polip, który trzeba koniecznie usunąć i teraz czekam na operację (na szczęście tym razem bez otwierania brzucha), która będzie pod koniec września. Mam nadzieję, że już nic nowego się nie przypląta, bo trzeba wykorzystać czas, zanim (mam nadzieję, że nie) znów odrosną mięśniaki. Lekarka powiedziała mi, że wszystko dobrze się pogoiło i mieszkanie dla ewentualnego fasola jest teraz w idealnym stanie.
Muszę tylko wykurzyć tego niechcianego lokatora polipa.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Ale mi bęca wywaliło wczoraj wieczorem.
Dzisiaj pełne 11 tygodni.
Aż tak szybko?
Ciri, ale fajna