X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • BelieveHope Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi, chciałąm edytować i w koncu wywalilam go całkiem, wpisałam tylko, ze czytałam, ze octu jabł. nie powinno sie stosowac w trakcie staran i moze powodowac poronienia:/ i się nie przywitałam ;) mam nadzieję, że wybaczycie tą gafę.

1 IUI stymulowana- nieudana :(
    2 IUI (podwójna) stymulowana - nieudana :(
    3 IUI 26.03. stymulowana (z antagonistą) - nieudana :(
    co dalej.... ????
  • BelieveHope Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda - gratuluje :)

lauda. lubi tę wiadomość

1 IUI stymulowana- nieudana :(
    2 IUI (podwójna) stymulowana - nieudana :(
    3 IUI 26.03. stymulowana (z antagonistą) - nieudana :(
    co dalej.... ????
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę nastawić ten ocet. Ja mam kupny i do sałatek jedynie używam. Ale jak na odchudzanie dobry to spróbuje.
    Zakupiłam zapas testów jutro z rana wszystko bedzie jasne :)

Odrobinacheci, a Ty kiedy powtarzasz ?

lauda. lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda, czemu tak długo chcesz czekać, żeby się mężowi przyznać? ;) Resztę rodziny rozumiem, ale chłop? :D

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee, no to trzymam kciuki zaciśnięte w bojowe pięści - niech Ci się poszczęści! :D
    zuzzi wrote:
    Lauda, czemu tak długo chcesz czekać, żeby się mężowi przyznać? ;) Resztę rodziny rozumiem, ale chłop? :D
    Zuzzi, to dla ochrony jego i mojego zdrowia psychicznego. To będzie już po 7 tc i po wizycie serduszkowej. Boję się, że jeśli powiem mu teraz, to będzie się stresował i przy okazji mnie. Niech ma prezencik od zajączka. Szybko zleci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:30

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Emma, nie powiedziałam nikomu. Serio. Wiecie tylko Wy w naszej wirtualnej wiosce czarownic.
    Mężowi powiem w święta. Nie planuję póki co niczego "specjalnego". Może coś wymyślę, pozostawiam to impulsowi, a czasu jeszcze trochę mam, to w końcu 3 tyg.
    Cała reszta dowie się kiedyś tam... ;)
    Chciałabym mojej mamie powiedzieć w Dzień Mamy. Zobaczymy czy uda mi się ukryć to przed nią :D

Lauda, a wytrzymasz tyle czasu nic nie dając po sobie poznać???? Nie wierzę!!!! :P

Ja to od razu do chłopa dzwoniłam jak tylko zobaczyłam wynik, nie umiem nic przed nim ukryć :)

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia, wytrzymam. Ja jestem raczej z tych twardziochów. Umowa to umowa, a zwłaszcza jeśli zawieram ją sama ze sobą. Poza tym dziewczyny... przecież trzy tygodnie to zleci jak z bicza strzelił :)

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Zuzzi, to dla ochrony jego i mojego zdrowia psychicznego. To będzie już po 7 tc i po wizycie serduszkowej. Boję się, że jeśli powiem mu teraz, to będzie się stresował i przy okazji mnie. Niech ma prezencik od zajączka. Szybko zleci ;)

Czyżby typ przeżywająco-panikujący? ;) Też się zastanawiam, jak wytrzymasz tak długo, nic nie dając po sobie poznać :P

Toż on w międzyczasie będzie myślał, że się jeszcze staracie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:41

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to by od razu zauważył że nie mam Ridża i nie musi mnie na SOR zawozic;)

ŚNIEŻKA jak dobrze wiedzieć że nie tylko ja cisne ocet z gwinta bez rozcienczania, haha:D my endokobietki musimy mieć twarde dupy i podniebienia :D

• lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panikujący nie, ale przeżywający owszem. Tym bardziej po doświadczeniu z poprzednio zakończoną ciążą nie chcę go narażać na lęk. Tyle. Wytrzymam. A jak już para z ust mi będzie chciała ujść, to puszczę ją Wam póki co. :D

atdc20mmxp7m5026.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszsz jak czytam o Waszych przeżyciach z endomenda to strasznie Wam współczuje. Nawet nie umiem sobie wyobrazic jaki to ból. Bądźcie silne kochane i jak najszybciej życzę Wam fasolek i odegnania endomenda w pisdu.

Nadzieja87 lubi tę wiadomość

Księga Hioba
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym nie wytrzymała ale taka juz jestem. Wygaduj sie tu Lauda, a święta Twój mężczyzna zapamięta na pewno bardzo miło :)

Księga Hioba
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też by się połapał, bo mamy kartę obserwacji i razem uzupełniamy - tak długi brak Ridża nie uszedłby jego uwadze :P

Jak ma przeżywać, to może faktycznie dobrze mu zrobi dowiedzieć się ciut później ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kamuflaż nie zaszkodzi... Jutro dzień Ridża. Jutro w widocznym miejscu w łazience poukładam paczki tamponów i przywdzieję "wór pokutny" czyli piżamę-okresówkę :D :D :D
    A co do uzania przez niego, że staramy się nadal... no to mnie tylko w to graj :D

Katarzyna87, Maczek, Yousee, Blondik, odrobinacheci, Basik122, Emma80, Emma80 lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będziesz już po USG, to możesz mu zawsze gdzieś podrzucić fotę Fasola, jak się będziesz przyznawać :D

lauda. lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda :) gratulacje :*

Ile już nas w sumie jest? ok 10? a może więcej?

Znajoma zaprowadzająca syna do przedszkola mojej siostry dowiedziała się o swojej ciąży w 27. tygodniu.
    Mówi do swojego "ej coś mi się w brzuchu rusza"
    "to idź się wysrać"
    "kiedy mi się nie chce srać"
    A tu taka niespodzianka :D
    Z małą wszystko ok ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie też by nie przeszło, od razu by stary zauważyl, że nie siedzę godzinami w wannie z gorącą wodą obstawiona ketonalami, nimesilami i innymi specyfikami.

Mar no ja właśnie czytając wątek o occie zaczęłam się zastanawiać czy ja dobry robię, bo moj smakuje bez rozcienczenia cydrem, jest pyszny, ale ja go przelewam po dwoch tyg maks, wiec moj jestlekko gazowany:)

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzmamakota nie wiem ile nas jest ale zdecydowanie jeszcze za mało :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png

Wysłany: 13 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że za mało!

Kurde miałam robić sernik nowojorski dzisiaj ale nadrabiałam Was ponad 2 godziny! O ja! chyba odpuszczę sobie zabawy z serem na dziś :P

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 13 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha a Ty masz termin na 22? wg om czy wg usg?

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ