X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • BelieveHope Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi, chciałąm edytować i w koncu wywalilam go całkiem, wpisałam tylko, ze czytałam, ze octu jabł. nie powinno sie stosowac w trakcie staran i moze powodowac poronienia:/ i się nie przywitałam ;) mam nadzieję, że wybaczycie tą gafę.

1 IUI stymulowana- nieudana :(
    2 IUI (podwójna) stymulowana - nieudana :(
    3 IUI 26.03. stymulowana (z antagonistą) - nieudana :(
    co dalej.... ????
  • BelieveHope Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda - gratuluje :)

lauda. lubi tę wiadomość

1 IUI stymulowana- nieudana :(
    2 IUI (podwójna) stymulowana - nieudana :(
    3 IUI 26.03. stymulowana (z antagonistą) - nieudana :(
    co dalej.... ????
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę nastawić ten ocet. Ja mam kupny i do sałatek jedynie używam. Ale jak na odchudzanie dobry to spróbuje.
    Zakupiłam zapas testów jutro z rana wszystko bedzie jasne :)

Odrobinacheci, a Ty kiedy powtarzasz ?

lauda. lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda, czemu tak długo chcesz czekać, żeby się mężowi przyznać? ;) Resztę rodziny rozumiem, ale chłop? :D

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee, no to trzymam kciuki zaciśnięte w bojowe pięści - niech Ci się poszczęści! :D
    zuzzi wrote:
    Lauda, czemu tak długo chcesz czekać, żeby się mężowi przyznać? ;) Resztę rodziny rozumiem, ale chłop? :D
    Zuzzi, to dla ochrony jego i mojego zdrowia psychicznego. To będzie już po 7 tc i po wizycie serduszkowej. Boję się, że jeśli powiem mu teraz, to będzie się stresował i przy okazji mnie. Niech ma prezencik od zajączka. Szybko zleci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:30

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Emma, nie powiedziałam nikomu. Serio. Wiecie tylko Wy w naszej wirtualnej wiosce czarownic.
    Mężowi powiem w święta. Nie planuję póki co niczego "specjalnego". Może coś wymyślę, pozostawiam to impulsowi, a czasu jeszcze trochę mam, to w końcu 3 tyg.
    Cała reszta dowie się kiedyś tam... ;)
    Chciałabym mojej mamie powiedzieć w Dzień Mamy. Zobaczymy czy uda mi się ukryć to przed nią :D

Lauda, a wytrzymasz tyle czasu nic nie dając po sobie poznać???? Nie wierzę!!!! :P

Ja to od razu do chłopa dzwoniłam jak tylko zobaczyłam wynik, nie umiem nic przed nim ukryć :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia, wytrzymam. Ja jestem raczej z tych twardziochów. Umowa to umowa, a zwłaszcza jeśli zawieram ją sama ze sobą. Poza tym dziewczyny... przecież trzy tygodnie to zleci jak z bicza strzelił :)

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Zuzzi, to dla ochrony jego i mojego zdrowia psychicznego. To będzie już po 7 tc i po wizycie serduszkowej. Boję się, że jeśli powiem mu teraz, to będzie się stresował i przy okazji mnie. Niech ma prezencik od zajączka. Szybko zleci ;)

Czyżby typ przeżywająco-panikujący? ;) Też się zastanawiam, jak wytrzymasz tak długo, nic nie dając po sobie poznać :P

Toż on w międzyczasie będzie myślał, że się jeszcze staracie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:41

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to by od razu zauważył że nie mam Ridża i nie musi mnie na SOR zawozic;)

ŚNIEŻKA jak dobrze wiedzieć że nie tylko ja cisne ocet z gwinta bez rozcienczania, haha:D my endokobietki musimy mieć twarde dupy i podniebienia :D

• lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panikujący nie, ale przeżywający owszem. Tym bardziej po doświadczeniu z poprzednio zakończoną ciążą nie chcę go narażać na lęk. Tyle. Wytrzymam. A jak już para z ust mi będzie chciała ujść, to puszczę ją Wam póki co. :D

atdc20mmxp7m5026.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszsz jak czytam o Waszych przeżyciach z endomenda to strasznie Wam współczuje. Nawet nie umiem sobie wyobrazic jaki to ból. Bądźcie silne kochane i jak najszybciej życzę Wam fasolek i odegnania endomenda w pisdu.

Nadzieja87 lubi tę wiadomość

Księga Hioba
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym nie wytrzymała ale taka juz jestem. Wygaduj sie tu Lauda, a święta Twój mężczyzna zapamięta na pewno bardzo miło :)

Księga Hioba
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też by się połapał, bo mamy kartę obserwacji i razem uzupełniamy - tak długi brak Ridża nie uszedłby jego uwadze :P

Jak ma przeżywać, to może faktycznie dobrze mu zrobi dowiedzieć się ciut później ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kamuflaż nie zaszkodzi... Jutro dzień Ridża. Jutro w widocznym miejscu w łazience poukładam paczki tamponów i przywdzieję "wór pokutny" czyli piżamę-okresówkę :D :D :D
    A co do uzania przez niego, że staramy się nadal... no to mnie tylko w to graj :D

Katarzyna87, Maczek, Yousee, Blondik, nick nieaktualny, Basik122, Emma80, Emma80 lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będziesz już po USG, to możesz mu zawsze gdzieś podrzucić fotę Fasola, jak się będziesz przyznawać :D

lauda. lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda :) gratulacje :*

Ile już nas w sumie jest? ok 10? a może więcej?

Znajoma zaprowadzająca syna do przedszkola mojej siostry dowiedziała się o swojej ciąży w 27. tygodniu.
    Mówi do swojego "ej coś mi się w brzuchu rusza"
    "to idź się wysrać"
    "kiedy mi się nie chce srać"
    A tu taka niespodzianka :D
    Z małą wszystko ok ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • sniezka81 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie też by nie przeszło, od razu by stary zauważyl, że nie siedzę godzinami w wannie z gorącą wodą obstawiona ketonalami, nimesilami i innymi specyfikami.

Mar no ja właśnie czytając wątek o occie zaczęłam się zastanawiać czy ja dobry robię, bo moj smakuje bez rozcienczenia cydrem, jest pyszny, ale ja go przelewam po dwoch tyg maks, wiec moj jestlekko gazowany:)

w1hgp1.png

40cs + 8mscy visanne
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzmamakota nie wiem ile nas jest ale zdecydowanie jeszcze za mało :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png

Wysłany: 13 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że za mało!

Kurde miałam robić sernik nowojorski dzisiaj ale nadrabiałam Was ponad 2 godziny! O ja! chyba odpuszczę sobie zabawy z serem na dziś :P

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 13 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha a Ty masz termin na 22? wg om czy wg usg?

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ