Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:):*...sto lat mnie nie było:) widzę lauda w ciązy jeny jak fajnie!! gratulacje!!!
chyba tęsknie za tym Waszym cietym poczucie humoru...i za pijackimi wieczorami!
u mnie leci, żyję i o ironio 3 miesiąc się normalnie zabezpieczam żeby w ciążę nie wpasc gdzie przez 2 lata z nogami w górze lawirowałam:)
działka kupiona papiery nabierają mocy niedługo kopiemy dziurę pod dom:)
trzymajcie się ciepło:)
:*
lauda., Katarzyna87, Maczek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:och jak sie cieszę Lauda , że Ci sie udało!
za powodzenie dziękuje przyda się
coś ostatnio lekko mi wraca myśl co by moze jednak pokój więcej wybudować..hmmmm:)
zwei a Ty jak? zanosi sie cos?
Dodatkowy pokój zawsze warto mieć, tak na wszelki wypadek...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:och jak sie cieszę Lauda , że Ci sie udało!
za powodzenie dziękuje przyda się
coś ostatnio lekko mi wraca myśl co by moze jednak pokój więcej wybudować..hmmmm:)
zwei a Ty jak? zanosi sie cos?
Weź od razu dwa pokoje więcej zrób, na bliźniaki
Hmmm, czy się zanosi?
1 cykl owulacyjny na 5, słaby bilans
Ale pracuję nad tym, żeby szósty był tym właściwym, tylko niech piąty się skończy
666 ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:no nie wiem jak to nadrobię ale jakoś mi Was brakowało, chyba wrócę jako suchy imprezowicz:)
zwei skończy sie dobrze, Tyś szatan wcielony:) swój do swego ciągnie pamiętaj:)
Łomatko, tu się nie trzeba "starać", żeby uczestniczyć w pisaniu głupot, patrz, ile już się "starać" nie musi
Tęskniłam
-
nick nieaktualnyzwei starać może i się nie trzeba ale...żeby pisac głupoty naszego pokroju, trzeba mieć wbrew pozorom bardzo wiele umiejętności i praktyki:)
no dobra siadam w fotelu i słucham jak na spowiedzi:)
musze sie połapać, która teraz pije na endometrium, do której Ridź się zbliża...matko kiedy ja się znów wbiję w wasze cykle, nie wiem czy dam radę
-
no ja w sumie staram się w teorii, bo jakoś już w tą ciążę nie wierzę

dziś 26 dc jakieś plamienie więc haluksiarz za winklem się czai
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Witamy z powrotem, zaglądaj do nas trochę częściejprzyszła mama:) wrote:Cześć dziewczyny:):*...sto lat mnie nie było:) widzę lauda w ciązy jeny jak fajnie!! gratulacje!!!
chyba tęsknie za tym Waszym cietym poczucie humoru...i za pijackimi wieczorami!
u mnie leci, żyję i o ironio 3 miesiąc się normalnie zabezpieczam żeby w ciążę nie wpasc gdzie przez 2 lata z nogami w górze lawirowałam:)
działka kupiona papiery nabierają mocy niedługo kopiemy dziurę pod dom:)
trzymajcie się ciepło:)
:*
Mam nadzieję że w wymarzonym domku będzie pokoik dla waszego małego skarb
-
Ja dziś na wizycie miałam okazję podglądnąć bobaska, ma całe 2,5cm serduszko słyszałam bije 170/min. Machało sobie rączkami, i obrócił się tak że nawet na 4D nie dało się podglądnąć czy coś widać między nóżkami
29,04 mam mieć prenatalne
nick nieaktualny, Blondik, lauda., Katarzyna87, Maczek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem juz po penatalnych:) pisze dopiero teraz, bo potem zaciagnęłam męża do Mcdonaldsa

dzidziuś ma 6cm, 60 g. Serduszko pieknie bije 160/min. Przeziernośc karkowa 1,7. Nochal duży (po tatusiu). Mózg, serce, żółądek i wszystko inne ok. Ryzyko najpopularniejszych chorób bardzo malutkie.
Maleństwo fikało, machało raczkami i nogami
Płeć nadal niewiadoma:)
Był bardzo fajny lekarz, który wszystko szczegółowo opowiadał, mam masę zdjęć.
Byłam zestresowana, robiło mi się słabo i byłam czerwona jak burak
Potem pobrano mi krew na Pappa, wyniki za tydzień 
Jestem wręcz pijana ze szczęscia

Dobranoc :*
lauda., Katarzyna87, Maczek, Emma80, nick nieaktualny, Shibuya, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Ej Wiedzmy, ktore pily syropek na produkcje bagna, ktorego dnia spozywania widzialyscie juz efekty jakies? Bo ja 3 dzien pije to obrzydlistwo 3x dziennie i w sumie bagna ni ma >.<
Za późno zaczęłaś pić, więc na efekty poczekasz dłużej.
Ja piłam GuajaVis od 5 dc, 4x1 łyżka i efekty widziałam już po ok. 4 dniach.
Także cierpliwości i wytrwałości, bo smakowe to to nie jest
Blondik nie jestem wcale zdziwiona takim "upiciem"
Bardzo dobre wieści. Cieszę się.
Katarzynka moja coś zacichła. Jutro mamy wizytę, więc upraszam się o trzymanie kciuków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:49
Blondik lubi tę wiadomość
-
Przyszła mama wróciła
I do tego jest działka i będzie dom! BOSKO!
Parę pokoi dorób, bo kolejna bibka u Ciebie
Wrzuć tu plany z zewnątrz to sobie pozazdroszę
Laudusiusiusius moja Kochana, zaglądam do Was w pracy a potem dopiero wieczorem, ale podczytuję, bo UZALEŻNIŁAM się od Moich Czarownic :*
BTW dzisiaj byłam po pracy walnąć se browca, a co - Wareczka 0,0% siadła
-
Przyszła-mama gratuluję działeczki! Fajnie że się odezwałaś
ja też juz trochę nie pisałam ale mam sporo na głowie, mimo wszystko Was podczytuje kochane Wiedzmuszki 
najnowszy news - będę miała inseminacje! !! Aaaaa jaram się jak głupia, czy ktoras to miała? Będę pytongowac ze strzykawka... full fucking romantic!
Blondik, Shibuya lubią tę wiadomość