Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:):*...sto lat mnie nie było:) widzę lauda w ciązy jeny jak fajnie!! gratulacje!!!
chyba tęsknie za tym Waszym cietym poczucie humoru...i za pijackimi wieczorami!
u mnie leci, żyję i o ironio 3 miesiąc się normalnie zabezpieczam żeby w ciążę nie wpasc gdzie przez 2 lata z nogami w górze lawirowałam:)
działka kupiona papiery nabierają mocy niedługo kopiemy dziurę pod dom:)
trzymajcie się ciepło:):*
lauda., Katarzyna87, Maczek, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:och jak sie cieszę Lauda , że Ci sie udało!
za powodzenie dziękuje przyda sięcoś ostatnio lekko mi wraca myśl co by moze jednak pokój więcej wybudować..hmmmm:)
zwei a Ty jak? zanosi sie cos?
Dodatkowy pokój zawsze warto mieć, tak na wszelki wypadek...
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:och jak sie cieszę Lauda , że Ci sie udało!
za powodzenie dziękuje przyda sięcoś ostatnio lekko mi wraca myśl co by moze jednak pokój więcej wybudować..hmmmm:)
zwei a Ty jak? zanosi sie cos?
Weź od razu dwa pokoje więcej zrób, na bliźniaki
Hmmm, czy się zanosi?
1 cykl owulacyjny na 5, słaby bilans
Ale pracuję nad tym, żeby szósty był tym właściwym, tylko niech piąty się skończy
666 ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:no nie wiem jak to nadrobię ale jakoś mi Was brakowało, chyba wrócę jako suchy imprezowicz:)
zwei skończy sie dobrze, Tyś szatan wcielony:) swój do swego ciągnie pamiętaj:)
Łomatko, tu się nie trzeba "starać", żeby uczestniczyć w pisaniu głupot, patrz, ile już się "starać" nie musi
Tęskniłam
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei starać może i się nie trzeba ale...żeby pisac głupoty naszego pokroju, trzeba mieć wbrew pozorom bardzo wiele umiejętności i praktyki:)
no dobra siadam w fotelu i słucham jak na spowiedzi:)
musze sie połapać, która teraz pije na endometrium, do której Ridź się zbliża...matko kiedy ja się znów wbiję w wasze cykle, nie wiem czy dam radę
-
no ja w sumie staram się w teorii, bo jakoś już w tą ciążę nie wierzę
dziś 26 dc jakieś plamienie więc haluksiarz za winklem się czai"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
przyszła mama:) wrote:Cześć dziewczyny:):*...sto lat mnie nie było:) widzę lauda w ciązy jeny jak fajnie!! gratulacje!!!
chyba tęsknie za tym Waszym cietym poczucie humoru...i za pijackimi wieczorami!
u mnie leci, żyję i o ironio 3 miesiąc się normalnie zabezpieczam żeby w ciążę nie wpasc gdzie przez 2 lata z nogami w górze lawirowałam:)
działka kupiona papiery nabierają mocy niedługo kopiemy dziurę pod dom:)
trzymajcie się ciepło:):*
Mam nadzieję że w wymarzonym domku będzie pokoik dla waszego małego skarbprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
Ja dziś na wizycie miałam okazję podglądnąć bobaska, ma całe 2,5cm serduszko słyszałam bije 170/min. Machało sobie rączkami, i obrócił się tak że nawet na 4D nie dało się podglądnąć czy coś widać między nóżkami
29,04 mam mieć prenatalne
przyszła mama:), Blondik, lauda., Katarzyna87, Maczek, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem juz po penatalnych:) pisze dopiero teraz, bo potem zaciagnęłam męża do Mcdonaldsa
dzidziuś ma 6cm, 60 g. Serduszko pieknie bije 160/min. Przeziernośc karkowa 1,7. Nochal duży (po tatusiu). Mózg, serce, żółądek i wszystko inne ok. Ryzyko najpopularniejszych chorób bardzo malutkie.
Maleństwo fikało, machało raczkami i nogamiPłeć nadal niewiadoma:)
Był bardzo fajny lekarz, który wszystko szczegółowo opowiadał, mam masę zdjęć.
Byłam zestresowana, robiło mi się słabo i byłam czerwona jak burakPotem pobrano mi krew na Pappa, wyniki za tydzień
Jestem wręcz pijana ze szczęscia
Dobranoc :*lauda., Katarzyna87, Maczek, Emma80, odrobinacheci, Shibuya, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Ej Wiedzmy, ktore pily syropek na produkcje bagna, ktorego dnia spozywania widzialyscie juz efekty jakies? Bo ja 3 dzien pije to obrzydlistwo 3x dziennie i w sumie bagna ni ma >.<
Za późno zaczęłaś pić, więc na efekty poczekasz dłużej.
Ja piłam GuajaVis od 5 dc, 4x1 łyżka i efekty widziałam już po ok. 4 dniach.
Także cierpliwości i wytrwałości, bo smakowe to to nie jest
Blondik nie jestem wcale zdziwiona takim "upiciem"Bardzo dobre wieści. Cieszę się.
Katarzynka moja coś zacichła. Jutro mamy wizytę, więc upraszam się o trzymanie kciuków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:49
Blondik lubi tę wiadomość
-
Przyszła mama wróciła
I do tego jest działka i będzie dom! BOSKO!
Parę pokoi dorób, bo kolejna bibka u Ciebie
Wrzuć tu plany z zewnątrz to sobie pozazdroszę
Laudusiusiusius moja Kochana, zaglądam do Was w pracy a potem dopiero wieczorem, ale podczytuję, bo UZALEŻNIŁAM się od Moich Czarownic :*
BTW dzisiaj byłam po pracy walnąć se browca, a co - Wareczka 0,0% siadłaodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Przyszła-mama gratuluję działeczki! Fajnie że się odezwałaś
ja też juz trochę nie pisałam ale mam sporo na głowie, mimo wszystko Was podczytuje kochane Wiedzmuszki
najnowszy news - będę miała inseminacje! !! Aaaaa jaram się jak głupia, czy ktoras to miała? Będę pytongowac ze strzykawka... full fucking romantic!Blondik, Shibuya lubią tę wiadomość