Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:No to tak, chyba ze stresu wstałam po 5h snu, nasikałam na Pepino 10, wyszła 1 krecha, więc dzisiaj chleje. Tak sobie wmowilam, że muszą być dwie, że z 30 minut się w niego wpatrywalam ale nie dopatrzylam się cienia różowej ani cienia cienia różowej ani cienia szarej ani białej w obwodce ani nic z tych rzeczy (a może się i dopatrzylam, ale wiem, że jak jest negatyw to negatyw i biała kreska będąca cieniem nie oznacza pozytywu?). Tak czy siak na dziś dzień pić mogę.
Pij na zdrowie! I z optymizmem w kolejny cykl
-
to teraz ja sie czuje jak wyrzutek, bo my ze znajomymi wynajelismy sobie sale + wyzywienie na sylwestra. uzbierało się 28osób;) bedzie biba nieziemska, brat mojego J. ma sprzet do Djowania, światła, dymy i inne bajery, wiec muzyke puszczamy smai...bedzie impreza wstylu disco-polo, techno i enrique;) heh
uwielbiam rosyjskie szampany!!!! kiedyś kupilismy takiego martini i ledwo co go wciagneliśmy, za wykwintny na nasze tanie gardła;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:30
-
Blondik wrote:to teraz ja sie czuje jak wyrzutek, bo my ze znajomymi wynajelismy sobie sale + wyzywienie na sylwestra. uzbierało się 28osób;) bedzie biba nieziemska, brat mojego J. ma sprzet do Djowania, światła, dymy i inne bajery, wiec muzyke puszczamy smai...bedzie impreza wstylu disco-polo, techno i enrique;) heh
uwielbiam rosyjskie szampany!!!! kiedyś kupilismy takiego martini i ledwo co go wciagneliśmy, za wykwintny na nasze tanie gardła;)
Oj tam, oj tam Jak ze znajomymi, to fajnie będzie!Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Jak myślicie długie są kolejki zapisanych dzieci do przedszkoli?
Bo znalazłam super przedszkole sportowe i mam dylemat, czy zapisać dziecko jeszcze w tym roku, czy może wystarczy w przyszłym?????
Maczek, Katarzyna87, Eva82 lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Hej dziewczyny!
Jak myślicie długie są kolejki zapisanych dzieci do przedszkoli?
Bo znalazłam super przedszkole sportowe i mam dylemat, czy zapisać dziecko jeszcze w tym roku, czy może wystarczy w przyszłym????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:to teraz ja sie czuje jak wyrzutek, bo my ze znajomymi wynajelismy sobie sale + wyzywienie na sylwestra. uzbierało się 28osób;) bedzie biba nieziemska, brat mojego J. ma sprzet do Djowania, światła, dymy i inne bajery, wiec muzyke puszczamy smai...bedzie impreza wstylu disco-polo, techno i enrique;) heh
uwielbiam rosyjskie szampany!!!! kiedyś kupilismy takiego martini i ledwo co go wciagneliśmy, za wykwintny na nasze tanie gardła;)
Kochana my się tak bawiliśmy rok temu Taka impreza była, że dwóch nowych człeków na świecie się pojawiło W tym roku powiedziałam - sorry, ale nie organizuje, chcecie, proszę bardzo, ja chętnie pójdę, ale na gotowe - no i nie ma biby ;p -
nick nieaktualnyMy tez tradycyjnie w chałpie Zawsze mamy dylemat czy Polsat, czy Dwójka, czy TVN
I zawsze kończy się tak samo - fajny film z nagrania, a potem uspokajanie psów
A właśnie, czy macie jakiś patent na korki dla uszu dla czworonogów? Ja w tym roku może spróbuję nowy - palec w dupie Dobrze, że mam tylko dwa psy - jakoś obskoczęmar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paluszek wsadzamy w dupeczkę,
Idziemy na sylwestrową bibeczkę,
Na pytongach dzielnie latamy,
Zielone groszki wszystkie zbieramy.
Nowy Rok podwójnymi kreskami witamy,
Wszystkie będziemy w końcu mamami,
Przed wózkarami dzielnie się chronimy,
Wszystkie się zbrzuchacimy jeszcze tej zimy.
My dzisiaj mamy pyszne wino, masę dobrego do podgryzania przy winie i prawdziewie białą salę. Coś się musi wyklućmar, Amelcia, Emma80, zwei_kresken, Eva82, Katarzyna87 lubią tę wiadomość