Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda Twoj wierszyk wymiata:D
a ja się pochwalę moim dzielnym pytongiem, obecnie leżę sobie pod kocem i zaraz leniwie zbieramy się na imprezę ze znajomymi. Mój pytong poleciał do sklepu po alkohol ale CO ON ZROBIŁ WCZEŚNIEJ aaahh... pobaraszkowaliśmy sobie trochę i był finisz, po którym mężu stwierdził, że on może lecieć dalej.. tak więc nie raz A DWA RAZY zasilił moją glebę. Mam nadzieję, że podwójna porcja sylwestrowych wojowników pokona moją endometriozę BTW to chyba zasługa tego Salfazinu (polecam laseczki witaminki dla panów :D)
teraz zmykam się przyodziać i lecę piiić !lauda., Maczek, zwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Noworoczne zyczenia
Ja ze swojejj strony dziewczynki zycze Wam i Waszym parterom/mezom duzo sily i wytrwalosci ..oby ten rok byl lepszy i bardziej owocny od poprzedniego.. aby wyniki w Nowym roku was zaskoczyly i zakonczyly sie zielonoscia
a od str nie dzieciastej .. zycze Wam zdrówka bo to najwazniejsze, szczescia spełnienia osobistego, zawodowego, parterskiego abyscie w tym roku i w nastepnych robily to co lubicie, rozwijaly swoje pasje i z kazdym dniem odnajdywaly w sobie to co w Nas jest najlepsze .. wspolnego gotowania, spacerow, wycieczek zarabistego sexu kupe kasy co by sobie dogadzac
i tego czego nam wszytskim chyba brakuje..troche spokoju .. i mozliwosci zadbania o nasze kobiece ja duzo sexapilu
jesli macie zwierzaczki to niech beda Waszymi przyjaciolmi dbajcie o nie bo to skarby ktore czuja co nam w duszy gra
Buziaki
ale sie rozpisalam chyba jestem jeszcze pod wplywemzwei_kresken lubi tę wiadomość
-
witam;) wrocilismy o 5;) było super, choc mój J sie stresowal puszczcaniem muzyki, potem juz zadziałąlay % i było dobrze;)
na tyle,ze jak wracalismy do studia po 4...nie mijalo nas zadne auto, a Jacek bełkotał, że mam jechac powoli, bo jest duży ruch;)
teraz wytrzezwial, bo szukal swojego ukochanego aparatu...myslal, ze go zapomnial zabrac z sali...a ja go (sasasasa) włozyłam do szafy, heh;) szybciutko wytrzeżwiał
Szczęsliwego Zielonego Roku! -
No i mam noworoczną zagwostkę... Jarałam się testem z 29 gru. a dzisiejszy wyszedł jeszcze wyraźniejszy. Czubu OF nie wyznaczył mi nadal krechy owulacyjnej. I bądź tu człeku mądry... Mój Sir Pytong ma pełno roboty
P.S. Jakieś podpowiedzi względem tych dziwnych patyków?
http://www.iv.pl/images/44282178744132362831.jpgAnia_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja mam pomysl zaczelas owulowac 30 grudnia i byly dwie owulacje w ciagu 24 h
lauda. lubi tę wiadomość
-
Lauda patrzę na te Twoje testy i jestem dopiero na "26.12" czyżby owulka przyszła dopiero za 5 dni?
Czekam jeszcze godzinę, zbieram siki i leję na teścik za godzinę, zobaczymy czy coś wyjdze, czy ten mój skok tylko alkoholowy był;p
Sylwester był dość cichy u Nas, bo 14 dniowy bąbelek spał w pokoju obok...jednakże odliczanie szeptem przy 15 osobach - i tak nie wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:20
-
lauda. wrote:Nie śmieję się z tego wcale. Też miałam taki pomysł: raz z prawego jajcora, raz z lewego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:21
-
Lauda Ty chyba wsadziłaś palec w dupę i teraz srasz jajami Wygląda jakbyś miała 2 owulki ale na tych patyczkach to ja się nie znam, nigdy ich nie obsikiwałam. Może i jest szansa na bliźniaki Wiesz te nasze czary...
Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski; ) pobawilam się popilam potańczylam nasmialam ledwo dalej widzę na oczy. ...marzy mi się rosolek. ..robię pole od kilku dni pierwszy raz nie robiłam testów nie lazlam na monitoring nie mierze temp ciekawe co z tego wyjdzie.
Miłego dnia dziewczyny; ) ja chyba idę spać; ) -
Lauda, się nie znam na testach owu, gdyż żaden mi nigdy nie wyszedł, tylko na jednym dojrzałam cień cienia.
W ogóle uważam, że do poprzednich cykli nie powinnam się przyznawać, bo nazwanie "staraniem" cyklu, w którym pytong nawet nie ma do czego strzelać, jest niestprawiedliwe wobec pytonga
O ile mam obniżyć temperaturę zmierzoną o godzinie 13, jeśli zwykle mierzę o 8? hahahahahahahaEva82 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:O ile mam obniżyć temperaturę zmierzoną o godzinie 13, jeśli zwykle mierzę o 8? hahahahahahaha
-
Obniżyć najlepiej o jeden dzień
A co do strzelania, to wiesz... nigdy nie wiadomo do czego nasze pytongi celują, ale dla pewności lepiej jak puszczą kilka serii. Wedle zasady: lepiej strzelić, przeładować i jeszcze raz strzelić, niż świecić latarką i pytać "kto tam?".
zwei_kresken wrote:Lauda, się nie znam na testach owu, gdyż żaden mi nigdy nie wyszedł, tylko na jednym dojrzałam cień cienia.
W ogóle uważam, że do poprzednich cykli nie powinnam się przyznawać, bo nazwanie "staraniem" cyklu, w którym pytong nawet nie ma do czego strzelać, jest niestprawiedliwe wobec pytonga
O ile mam obniżyć temperaturę zmierzoną o godzinie 13, jeśli zwykle mierzę o 8? hahahahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:55
Maczek, Blondik lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:No i mam noworoczną zagwostkę... Jarałam się testem z 29 gru. a dzisiejszy wyszedł jeszcze wyraźniejszy. Czubu OF nie wyznaczył mi nadal krechy owulacyjnej. I bądź tu człeku mądry... Mój Sir Pytong ma pełno roboty
P.S. Jakieś podpowiedzi względem tych dziwnych patyków?
http://www.iv.pl/images/44282178744132362831.jpg
to są testy allegrowe nie? Tez takie używałam i wyniki miałam podobne, poczytałam na forach że to shit. Lepiej zainwestować kilka zł więcej w normalne testy LH z apteki. Widzialas jak moje wyglądały - czarno na białym pokazują moment owulacji, ja jestem bardzo zadowolona:)
BTW mój pytong dziś mnie obudził i na kacu chciał jeszcze. . Nie to żebym narzekała ale wszystko mbie boli! On nie miewa tak często. .jak myślicie czy to możliwe że SALFAZIN tak zwiększa męskie libido? Umieram.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mar wrote:to są testy allegrowe nie? Tez takie używałam i wyniki miałam podobne, poczytałam na forach że to shit. Lepiej zainwestować kilka zł więcej w normalne testy LH z apteki. Widzialas jak moje wyglądały - czarno na białym pokazują moment owulacji, ja jestem bardzo zadowolona:)
BTW mój pytong dziś mnie obudził i na kacu chciał jeszcze. . Nie to żebym narzekała ale wszystko mbie boli! On nie miewa tak często. .jak myślicie czy to możliwe że SALFAZIN tak zwiększa męskie libido? Umieram.