Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
DOBRAAAAAA, PODDAJĘ SIĘ!!!
PRZYZNAJĘ SOBIE NAGRODĘ NA NAJBARDZIEJ ABSURDALNĄ CIĄŻĘ ROKU!
Nie wiem, czy to jedna marna tabletka Donga, czy te 3 dzisiejsze pytongowania, czy macica skumała, że mamy resztki trofodziada, ale plamienie przeszło w regularnego Ridża ze skurczami.
MAM DOŚĆ! Aaaaaaaaa hahahahahahahahahahaha oszalałam -
Zweeeeei... Z Ciebie to jest oryginał, nie ma co. Akcja zmienia się dramatycznie z odcinka na odcinek. Przy tym zawrotnym tempie wydarzeń w Modzie na Okr(sukc)es wpatrzone w telewizor babcie wykitowałyby z nadmiaru emocji.
Może chociaż z tym Ridżem zlezą wreszcie te resztki trofoblastu.
-
Od tygodnia nie pytongowaliśmy, więc musieliśmy nadrobić
Mar, pytong miał dokarmiać endometrium, a nie je zdzierać! Daj linka do tego artykułu, kłamczucho
A co z moją Alexis??? Taki ładny pęcherzyk ;( -
mar wrote:Zwei! Pytong też pobudza skurcze macicy i oksytocynke
mam nadzieje że u Ciebie teraz będą już tylko lepsze dni!
Stara, zalewam się krwią, to nie są lepsze dniJutro okupię się w buraczki i wołowinkę, bo skończę marnie...
Edit: no i nie wiem, co zaznaczyć na wykresieBo mogłoby sie okazać, że skończyłam właśnie najkrótszy cykl w historii- 16 dni
Edit2: mój abonament na fiolecie, ktory dostałam w nagrodę za zaznaczenie pozytywnego testu, kończy się za 4 dniMoże wtedy beta zacznie spadać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:47
-
Teoria Vuko jest dobra, siłami wiedzmowymi przywolalas ridża, zeby zabrał resztki trofoblastu. I git teraz juz z górki bedzie"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Zwei, wykrwaw się do porzadku. może jednak spóbuj tej goracej kąpieli i winka? przyspieszysz i będzie z głowy
od dwóch nocy mam mega bolesne skurcze łydek i ud...dzisiaj tak bolało, że nawet nie umiałam się odezwć i ojego obudzić...magnez pomoże?
ja juz też kompletuję wyprawkę i zaczynam ogarniać pokój, w którym będzie łóżeczko.
pokopało się nam z budową...w tym tygodniu miały być robione fundamenty naszego domku, ale przy wykopie okazało się, że sąsiad wybudowany na granicy działki ma nielegalną (niezgłoszoną w planach w urzędzie) piwnice pod częścią domu...no i teraz nasze fundamenty trzeba przeprojektować (pewnie będą droższe), tak aby ta jego lewa lepianka się nie zawaliła... wrrr...
wczoraj mój J pierwszy raz poczuł kopniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 07:53
-
Vuko wrote:Blondik, lepiej niech zwei nie bierze goracych kapieli jak tak krwawi,bo bedzie sie kapala w krwi kobiecej jak elizabeth Bathory
wiem,ze Wiedzma itd no ale...
Dokładnie, ja już bez gorących kąpieli jestem jak zarzynany wieprz. Chyba by mnie Małż po 5 minutach gorącej kąpieli znalazł stygnącą... A upiększające działanie ma tylko krew dziewic, więc wiecie... Bez sensu
Zaznaczyłam +%^}*}><£#* mocne krwawienie na wykresie ale Ovu nie zaproponował mi nowego cykluCham!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:43
-
Też uważam że gorąca kąpiel może tylko zaszkodzić. Nawet w czasie normalnego okresu są niewskazane. Co nie umniejsza samej kąpieli ale w wodzie do 38 stopni. Jak masz termometr owulacyjny to weź go ze sobą do wanny
ja się tak kapie i to znacznie rozluznia skurcze (mniejszy ból) ale nie zwiększy Ridza
2h leżę w łóżku i nie mogę się ruszyć...a za 31 min mam być w pracy
Edit: Zwei jeśli miałabyś detektor pewnie za to krwawienie dostalabys punkty. Może to implantacja :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:31
zwei_kresken, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość
-
Ahahaha, Kaśka, przecież to 19 dzień cyklu, gdyby Alexis, tak jak poprzednio, była koło 12dc, to byłoby zagnieżdżenie na bank! Nawet już teaz mogę siknąć, bo test wyjdzie pozytywny
O, przecież jeszcze mogę pozarabiać na wysyłaniu pozytywnych testówodrobinacheci lubi tę wiadomość