Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik pisze ze do Tunezji sama bym nie poleciała, do Egiptu, kwestia przekonań. Każdy ma swoje zdanie. Jednak jakbyś powiedziała jakiemuś Turkowi że porownujesz go do Egipcjanina czy Tunezyjczyka to by się na Ciebie obraził, Turek przede wszystkim nie jest arabem.
To tak jakby Polaka porównać do tego co na Ukrainie z kałachem biega.
Inna sprawa ze ludzie incydenty terrorystyczne (bo to cały czas incydent) kojarzą tylko z krajami afrykanskimi. Szkoda że zapominamy o zamachu w Madrycie, Londynie, Paryżu, Lourdes.
Wszędzie na świecie są swiry. Polska się chwali ze tacy przygotowani jesteśmy, Nas po prostu nikt nie chce atakować :p I dobrze
Zgadzam się z Zwei - wyprawy krzyżowe to był hardcore -
no Francja tez typowo muzułmańska się robi
Turcja, Tunezja...w większości religia ta sama... chetnie latałam tam na wakacje...ale po tym, co sie ostatnio dzieje chyba najrozsądniej byłoby jakby polskie biura w ogóle nie oferowały wyjazdów do Tunezji... dwa zamachy w tak krótkim odstępie czasu... -
Aaaj babeczki nie nadążam za Wami
nie ogarniam ostatnio kuwety, mój kot był w kocim szpitalu bo wyskoczył sobie z 4 piętra i wydałam na niego więcej niż na swoją wadżajne przez ostatni rok! !!
A propo wyjazdów to polecam Chinybyliśmy z małżem - totalnie inna kultura, nikt do nikogo nie strzela^^mają nawet plaże
Katarzyna87, Maczek, zwei_kresken, Basik122, lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
Zgadnijcie, co
Bolą mnie jajniki i znów znalazłam trochę bagna rozciągliwego - co prawda nieprzezroczyste, ale 6 cm jak nic.
I teraz to już nic nie wiemLady coś się chyba nie może zdecydować, czy już iść, czy siedzieć dalej.
A zamrożonego arbuza zmiksowałam na sorbet. Był dobryyy
-
Hejka po całym, gorącym i słonecznym dniu!
Apropos jedzenia, to jutro mam zaplanowane pierogi z jagodami, bo dziś wracając do domu zakupiliśmy chyba z kilo
I info dnia: Warka radler lemon 0.0% wymiata! Cud miód orzeźwienie!
MAR nareszcie coś skrobnęłaś! Już za Tobą tezknilam o czym pisałam parę stron temu
My z małżonkiem polecamy Maderę. Ja natomiast zakochana jestem w Italii. A marzy mi się całe życie Kuba. -
lauda. wrote:I info dnia: Warka radler lemon 0.0% wymiata! Cud miód orzeźwienie!
. -
Zuuu, u mnie Alexis tym razem dwa podchody robiła, ona w tym miesiącu jakaś roztrzepana...
Lauda- jadłam w piątek jakodziankę- gluten i jagody to połączenie idealne!!! Zazdraszczam pierogasów!
Jutro rano plażing -
Ojej, albo mam opóźnioną klątwę faraona albo Crohn sobie o mnie przypomina
latam do kibla jak głupia.
W ogóle mi się to nie podoba. Trzeba zacząć sie lepiej dietować.
Grill był fajny ale śmierdze okrutnie, blee"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Katarzyna87 wrote:Lech free limonka z miętą wymiata
Warka Radler to dla mnie lemoniada.
Najlepsze z najlepszych to bavaria pszeniczna, ale u Nas ciężko to piwko dorwać. -
Blondik wrote:no Francja tez typowo muzułmańska się robi
Turcja, Tunezja...w większości religia ta sama... chetnie latałam tam na wakacje...ale po tym, co sie ostatnio dzieje chyba najrozsądniej byłoby jakby polskie biura w ogóle nie oferowały wyjazdów do Tunezji... dwa zamachy w tak krótkim odstępie czasu...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Matleena wrote:Ale Lech nie jest chyba 0,0% tylko poniżej 0,05% czy jakoś tak, nie?