Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Ej to ja się już pogubilam
skoro nasz krwiobieg nie łączy się z krwioobiegiem za pomocą łożyska to możemy pić alkohol całą cionżeeee?
Nieee... Krew się nie miesza, ale rożne substancje przechodza przez łożysko - substancje odzywcze, tlen, dwutlenek węgla, odpadki metaboliczne produkowane przez fasola. Niektóre leki i alkohol też przechodzą. Nie wiem dokładnie, jak to działa, pewnie ma jakiś związek z osmozą.Blondik lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:W środę o północy nasikaj na test. Jesli wyjdzie to jest to ciąża z urojenia
Blondik lubi tę wiadomość
-
Maczek właśnie o to mi chodzi!
o tą osmoze w łożysku;) przecież nawet jest konflikt syrologiczny jak matka ma Rh- a dziecko Rh+ i matka musi brać antygeny D.. a łożysko wytwarza się w 12 tygodniu ciąży - do tego czasu zarodek odżywia się sam - jak ewentualny alkohol mógłby do niego przeniknąć? Tak pytam bardziej z ciekawości bo mnie ten temat fascynuje
-
Przepraszamy za błąd w poprzednim poście: Sikac musisz na rozstaju dróg
Blondik, Morwa lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dodam jeszcze ,że w okolicach owulacji wypiłam 8 piw , nie sądzę aby urwał mi się film ,ale być może tego nie pamiętam. Ale zrobię tak jak piszesz droga redakcjo nasikam na test w środę o północy . Problem w tym ,że w WC nie mam okna , nie będę mogła przy tym wypatrywać gwiazdy , więc może nasikam w kuchni ? Myślisz ,że to dobry pomysł? Nie wpłynie to negatywnie na wynik testu?
Morwa, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
mar wrote:A tak w ogóle to czytam tu Wasze dyskusje i strasznie dużo w Was jadu kobietki.
Zwei?
Oooo jeszcze kapie ! Muszę koniecznie zatkać chusteczką aby się nie zmarnował :pBlondik, Emma80 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dziewczyny luzujemy gacie i nie kłócimy się tu bo to nie jest wątek od tego, każda z nas ma swoje zdanie na dany temat i należy je szanować, ja rozumiem, ze każdej z nas buzują hormony ale zrozumienie i tolerancja przede wszystkim.
Mar brakowało Ciebie tutaj ostatnimi czasy!Blondik lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:U mnie dzisiaj spora ilość jadu po porannym pytongowaniu ale to poprawia humor
Oooo jeszcze kapie ! Muszę koniecznie zatkać chusteczką aby się nie zmarnował :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 14:42
Morwa lubi tę wiadomość
-
Jesuuuu Baby
Nie spoób Was nadrobić... Próbuję tu pracować, więc nie czytam na bieżąco, a Wy nawijacie
beta-HCG - 20,95 mIU/ml
Jestem w ciąży.Hamuję z optymizmem bo... wiadomo...
Zobaczę, co się z tą maleńką betą stanie w środę. No i będę czekać... Dżizassss, jak ja nie znoszę czekać... A ta cała zabawa w produkcję potomstwa w ogromnej części składa się z czekania. Trzymajcie kciuki ciotki wiedźmy.
Na razie jestem dumna ze swoich statystyk: 1 owulacja = 1 ciąża
Zwei???? Co tam z Tobą?????? Bo też czekam...Yousee, Morwa, Blondik, Baronowa_83, WiedźmaMaKota, Maczek, Basik122, Matleena, Emma80, Amelcia, Izoleccc, lauda., Shibuya, odrobinacheci, Eva82, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Droga Redakcjo! I ja odważyłam sie napisać. Czy mimo torbieli moge spróbować podkręcić owulke Dongiem? Czy byłoby to skrajnie nieodpowiedzialne?
Albo czy moge sięgnąć po niepokalanka?
Z góry dziękuje za przejaw zainteresowania jaka bedzie jakakolwiek porada.
Ralpina! Zaciskam kciuki! Krakowianki na przód!Ralpina lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Ej,laski, stresujecie mnie!
Tak jak napisala Zuuu - PO PRACY JADE Do LABU SZUKAC MOJEJ BETY O ROBIC KOLEJNA. Co oznacza, ze jakiekolwiek wiesci bede miala najwczesniej po 17tej, wynik ponownej bety pewnie poznym wieczorem albo rano. Niestety taki mam tryb pracy teraz i nic na to nie poradzę i zadna cionrza- prawdziwa czy urojona- tego nie zmieni.