Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jakie macie fajne brzuszki
Zuu kochana ja mam podobny problem z wagą do Ciebie też ok 25 na plusie, teraz to już nawet nie staję na wadze, tylko u mnie niestety to z lenistwa wychodzi...
Chociaż teraz jeszcze pewnie nie ważę aż tyle co w wieku 20 lat, ważyłam dokładnie 95 kg i choć otoczenie nie dawało mi aż tylu to ja wiedziałam dokładnie ile ważę. Schudłam w 2 lata 35 kg. jednak nie chciało mi się ruszać więc odzyskałam jakieś 20... Mam nadzieję, że po ciąży uda mi się w końcu podnieść korytko do góry i wrócić choć do pięknego 65 kg. Ale ja wtedy piękna byłam!
Emma chciałaś zobaczyć ciuszki więc paczajwszystkie paczajcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0f3f8d71065.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99fec6aebd88.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eed0cd6a9023.jpgEva82, Maczek, Blondik, Emma80, Yousee, Shibuya, Morwa, odrobinacheci, Ralpina lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Mam już wyniki z moich piątkowych badań - będę żyć
TSH 3,29 ulU/ml (0,270-4,200)
FT3 3,33 pg/ml (2,00-5,00)
FT4 17,99 pmol/l (12,00-22,00)
Anty-TPO 12 lU/ml (0-35)
Prolaktyna 26,4 ng/ml (4,8-23,3)
Zwei dobrze myślę, że z tarczycą ok tylko ta prolaktyna mi wpływa na wahania TSH? -
FT4 59%, FT3 44%.
Pożryj trochę orzechów brazylijskich [2 dziennie] albo zażyj doustnie jadu z pytonga, gdyż selen w nich zawarty poprawi Ci przemianę T4 w T3. Bo T3 nieco u Ciebie nie nadąża, wiem, że mogłoby być wyższe
Ale tarczyca naprawdę spoko, zamorduj nieco prolaktynę i zobaczysz czy TSH spadnie- powinno -
WiedźmaMaKota wrote:Emma chciałaś zobaczyć ciuszki więc paczaj
wszystkie paczajcie
Słodziaki.
Jak w tym cyklu się nie uda, to też planuję zażywać niepokalanka. Ostatnio miałam prolaktynę niby w normie, ale raczej przy górnej granicy, a kiedyś dużo powyżej i zbijałam Bromergonem.
Znalazłam taką ofertę jakby ktoś był zainteresowany: http://allegro.pl/swanson-vitex-niepokalanek-hurtownia-nz-i5350722630.htmlStarania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
I tak masz więcej niż ja.
A moja paniusia "z uroczą pupcią" wygięła rękę w dół, a może złamała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 18:27
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Byłam dzisiaj u doktora :p tego co mnie operował. Poszłam przedłużyć sobie zwolnienie i wiecie co ? Gin stwierdził ,że mnie przy okazji przebada, powypytywal o wszystko, posprawdzał wyniki i usg ,które wcześniej robiła mi moja Endo -ginko i powiedział ,że ładnie to wszystko wygląda
mało tego dał nam zielone światło na kolejny cykl
powiedział ,że jego zdaniem nie ma co czekać jak organizm się sam doczekać nie może
Yousee, Maczek, zwei_kresken, Baronowa_83, Katarzyna87, Shibuya, Eva82, lauda., Blondik, Ralpina lubią tę wiadomość
-
No to ja też pokażę swój brzuchol
EDIT: o cholercia dopiero zauważyłam, że zaczynamy dzisiaj 6 miesiąc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:24
Morwa, Maczek, Emma80, Baronowa_83, Yousee, Eva82, Blondik, odrobinacheci, Ralpina lubią tę wiadomość
-
Shibuya , ale słodki brzusio
głaskałabym oj glaskała
Edit : dzisiaj w markecie widziałam swoje marzenie . Pani szła z dwuletnim chłopcem , a w wózku miała maleńkie bliźniaki dwujajowe : chłopca i dziewczynkęnormalnie nic do szczęścia więcej nie potrzeba
rozmarzylam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:44
Shibuya, Maczek lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Shibuya , ale słodki brzusio
głaskałabym oj glaskała
Edit : dzisiaj w markecie widziałam swoje marzenie . Pani szła z dwuletnim chłopcem , a w wózku miała maleńkie bliźniaki dwujajowe : chłopca i dziewczynkęnormalnie nic do szczęścia więcej nie potrzeba
rozmarzylam się
-
Mogłabym mieć bliźniaki
Pakuje sie juz do Pragiwole tam jeździć na weekendy ze znajomymi niż służbowo. Ale ma byc ładnie wiec sie trochę poszwędam
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Jak będę na kompie osmaram każdy wykres :*
My już po wizycie, tesciowa przez połowę wizyty dziwiła się 'łooo jaką teraz jest techniką', przez drugą połowę płakała 'moja wnusia'
Majka ma wszystko na swoim miejscu, standardowo duży palec u nogi prawie w nosi, ale głowa już w dół (ginka mówi że mam się jeszcze nie cieszyć bo ma miejsce żeby sie obrócić jeszcze raz).
Kluska ma głowę na 26+4, brzuch na 26+7 a nogi na 29+3, co wg terminologii mojej lekarki oznacza, że cała jest miarowa, tylko nogi jakby 3 tygodnie starsze. Mówiła ze bedzie mała modelka i przy Naszym wzroście to póki co ciuszkow na 52 nie kupować bo może być wielka. Idealne połączenie z moim porodówkowym paralizem emocjonalnym :p
Mały Bebok waży 1,1kg (już wiem skąd moje 7 się wzięło).Emma80, Baronowa_83, Shibuya, Morwa, Yousee, Eva82, zwei_kresken, lauda., Maczek, Blondik, odrobinacheci, Ralpina lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja to i bym trojaczki przyjęła
za jednym zamachem trójka a potem to już mogłabym mieć ciągle cykle bezowulacyjne
mam jedno - jakbym miała 3 w jednym wieku to by mnie dawno wywieźli -
Wróciłam od gina. Dostałam bromka i zaczynam zbijanie prolaktyny
Na USG wszystko ładniej wygląda niż 2 m-ce temu (tzn. moja zmiana endometrialna). Nic tylko działać.Baronowa_83, Shibuya, Morwa, zwei_kresken, lauda., Emma80, Maczek, Blondik, odrobinacheci, Katarzyna87, Ralpina lubią tę wiadomość
-
Jakie dziś świetne wieści dziewczyny
Wypijam Wasze zdrowie winkiem z Portugalii
Dostaliśmy sikacza od brata malżaMorwa lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba