Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mar w jakiej dawce brałaś niepokalanka na prolaktynę? Kupiłam sobie tak na wszelki wypadek
Wyniki mam co prawda jutro ale zaszalałam.
A tak w ogóle to chyba Alexis mnie olała bo bagno się skończyło, szyjka zamknęła a temperatura stoi na poziomie 36,61 od 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 18:30
-
Brałam niepokalanka po 1 tabletce o po 14 dniach owu chyba nbyla. Pojutrze sprawdzę proga to sie okaze
-
Eva, ja biorę niepokalanka -kapsułkę po 400mg dziennie. My z Zuuu wcinamy go na wyciszenie androgenów, ale moja znajoma zbijała tym prolkę, na dniach rodzi
Yousee, biorę magnez b6 forte DoppelHerza. Magnez w tak dużych dawkach z dodatkiem witaminy b6 polecił mi mój endo z powodu mojego Hashi. Tą witaminę powinno się jeść z magnezem właśnie, bo razem tworzą dużo fajnych rzeczy w naszych organizmachSama witamina B6 przy niedoborze magnezu zbyt wiele nie zdziała.
Takie preparaty najlepiej jeść na noc. -
To chyba zakupiłam odpowiedni
W cenach niepokalanka się nie orientuję ale niby promocja więc wklejam link. Może którąś z Was zainteresuje
http://www.zielonysklep.com.pl/swanson-vitex-chasteberry-niepokalanek-400-mg-120-kapsulek-produk-premium-70-taniej.html -
Też jem niepokalanka ze Swansona. Ogółem suple ze Swansona są nieporównywalnie bardziej opłacalne, niż gdyby te same substancje kupować w aptece.
Na Alledrogo niepokalanek stale kosztuje ok. 25 zł, więc cena Twojego, Eva, jest jeszcze normalna, ale nie mam pojęcia, skąd oni wzięli te 120 zl, od którego niby odjęli te 70%Uważałabym na ten sklep
-
Widzicie jaka reklama dźwignią handlu- taki słaby Castagnus, a tyle kosztuje
Ja też mam kilka supli ze Swansona, czasem mylą mi się opakowania, dlatego niektóre trzymam teraz głębiej, na przykład Donga. -
Maczek wrote:Dojedz go i kup sobie mocniejszego supla - będzie taniej i skuteczniej
Jak czytałam o tym niepokalanku to nigdzie nie trafiłam na inne nazwy tylko na castagnusa:/
A Dong co to?
Kurde. Czuje ze tyle miesięcy zmarnowalam, jadlam tylko kwas foliowy. Przyjaciółka jeszcze mu truje ze mam to wszystko olac i do roku się nie spinaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:08
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Hmm, wypilam pól wina czerwonego- lepsze ukrwienie, lepsze zagnieżdżenie:P
Ale się nie śmiej, bo w pierwszej ciazy nie piłam kefiru jak o tum alkoholu przeczytałam. Człowiek to durny jest jednak. A przynajmniej ja:)
-
Dzieki Zwei. Muszę zakupić.
U nas wokół grzmi, wieje, strasznie ogólnienie wiem czy usne, nie lubię burzy w nocy
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Mam wrażenie ze znowu zalewa mnie bagno. Jest coś żeby je zatrzymać
calkiem skutecznie utrudnia mi bzykanko.