Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam kasze jaglaną. Spróbuję jeszcze raz,ale raczej nie dziś. Dziś poszukam jakiś przepisów. Mam też makaron ryżowy i kotlety sojowe:D Chciałam kupić tą komose ale kosztowała 16 blach,a póki nie jestem pewna że mole wypędziłam nie będę ryzykować...Aaa i jakieś racuchy owsiane.Fakt ,że to gotowiec wystarczy dodać kefir i jabłka,ale zawsze to postęp. Pytanie czy srania po tym nie będzie...Z jabłkami to u mnie ciężko:/
-
Zuuu, ja kiedyś siedziałam w kiblu po mleku, lodach, bitej śmietanie, a zwłaszcza po kefirku. Jak zrobiłam sobie kilkumiesięczną przerwę w konsumpcji mleczka to okazało się, że mogę teraz zjeść na mieście nawet lody z bitą śmietaną i nie muszę szukać najbliższej toalety. Wcześniej czas pomiędzy pierwszym kęsem lodów, a zwolnieniem blokady zwieraczy wynosił około minuty. Mało nawet na konsumpcję we własnym mieszkaniu
W zasadzie maślankę mogłam pić już siedząc na tronie
lauda., olencja lubią tę wiadomość
-
katastrofa wrote:Kupiłam kasze jaglaną. Spróbuję jeszcze raz,ale raczej nie dziś. Dziś poszukam jakiś przepisów. Mam też makaron ryżowy i kotlety sojowe:D Chciałam kupić tą komose ale kosztowała 16 blach,a póki nie jestem pewna że mole wypędziłam nie będę ryzykować...Aaa i jakieś racuchy owsiane.Fakt ,że to gotowiec wystarczy dodać kefir i jabłka,ale zawsze to postęp. Pytanie czy srania po tym nie będzie...Z jabłkami to u mnie ciężko:/
-
zwei_kresken wrote:Owies to nie gluten
Owies bywa nim tylko zanieczyszczony, dlatego warto kupować płatki owsiane z certyfikowanych upraw z oznaczeniem bezglutenowym.
Katastrfoa,nie kombinuj tylko jedz warzywa,owoce i mieso,po prostu,taka dieta pozwala odpoczac jelitom -
olencja wrote:uzylam uproszczenia;)
Katastrfoa,nie kombinuj tylko jedz warzywa,owoce i mieso,po prostu,taka dieta pozwala odpoczac jelitom -
katastrofa wrote:Wróg nr 1
Choć lubie...
Ogólnie to chciałabym obniżyć trochę antyTPO , a jedzenie tylko owoców ,warzyw i mięs nie wchodzi w gre. Chyba bym zniknęła
kurde to naprawde biedna jestes:/ bezglutkowcy bazuja glownie na kaszach wlasnie i ziarnach typu amarantus,teff,quinoa:/ przy czym nie wiadomo jak na nie zareagujesz:/