Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
I po krzcinach. Początek był spoko - ku wielkiemu zdziwieniu innych ,"co ta znowu wymyśla", zjadłam rosół bez makaronu,ale z pietruszką. Potem były ziemniory i tu jako dodatek wszystko w panierce! I tak zakończyło się moje bohaterstwo mielony poszedł w ruch,potem ciasto...Poza tym panicz z lekka mnie zirytował bo na dzień dobry upieprzył białą koszulę jakimś sosem pomidorowym, którego na krzcinach nie było! A potem wielce najebany postanowił,że jak tylko wsiądzie do auta to będzie mi mówił jak się cofa...Nożesz myślałam,że go potelepie! Jeden w lusterku macha ręką i kieruje,a ten obok mi nadaje,żebym na tamtego nie patrzyła tylko jego słuchała! Wrrr...Czy ja prosiłam kogokolwiek o pomoc?
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Nie cuduj już. Rzygi normalna sprawa w cionszy, tym bardziej w I trymestrze, 3 tc
No żal tego sandacza... Jak szedł w tamtą stronę, to smakował lepiej, niż z powrotem
Ale ale! Mam miejsce na prażynki krewetkowe z mąki z manioku! W Lidlu od jutra dużo dobra, u nas wyłożyli już dzisiaj -
nick nieaktualny
-
katastrofa wrote:A ja poszlam do sasiadki na wino:D jedna lampka i juz halabala
panicz zabija niemcow
Bleh.
Ja nie narzekam na mojego grającego w weekendy póki pamięta jak mam na imię, przychodzi na obiad, na ściskanie, na wspólne oglądanie filma, zaliczamy minimum dwa pytongowania dziennie i ogarnia swój przydział obowiązków domowych. W przeciwnym razie grożę zabraniem kabla zasilającego
Maczek lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Bleh.
Ja nie narzekam na mojego grającego w weekendy póki pamięta jak mam na imię, przychodzi na obiad, na ściskanie, na wspólne oglądanie filma, zaliczamy minimum dwa pytongowania dziennie i ogarnia swój przydział obowiązków domowych. W przeciwnym razie grożę zabraniem kabla zasilającego
ja tez chce taki model:Dmoj ma sile na 2 pytongowania w tygodniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam! Co prawda bez LWD bo mąż skutecznie mnie wkurwiał ale z nową torebką
Aaaa i widziałam testy Aleksisowe dla suczek! Czad!lauda., Ralpina, odrobinacheci lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Wróciłam! Co prawda bez LWD bo mąż skutecznie mnie wkurwiał ale z nową torebką
Aaaa i widziałam testy Aleksisowe dla suczek! Czad!
Dla suczek w sensie, że dla pań pieskowych czy dla suczek, jako nielubianych okazów na owu? Bo już się pogubilam w tych wynalazkachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:00
Yousee, zwei_kresken lubią tę wiadomość