Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Ralpik, będzie dobrze! No bo co ma nie być? Zobaczysz się ze swoim nowym fasolem, to powód do samej radości. Nie stresuj się póki nie ma czym
Edit: Olencja, no znalazłam sobie taki oto model i jak to mówią trafił swój na swego. Właściwie, to nikt nie wie jak to się zaczęło: zwyczajne pa-pa-pa (choć żadnym puzonem mi pod balkonem nigdy nie dmuchał)
puzonem nie ale pytongiem skutecznie:D
ja czasem mysle ze nasze nieoydane pytongowania to wynik wlasnie tego ze sie klocimy,ale mam duzo zaluzji do siebie na wzajem:/
Blondik,ja nawet bez cionszy mam mdlosci:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:22
-
olencja wrote:puzonem nie ale pytongiem skutecznie:D
ja czasem mysle ze nasze nieoydane pytongowania to wynik wlasnie tego ze sie klocimy,ale mam duzo zaluzji do siebie na wzajem:/
Ralpina, trzymamy z Blacimirem kciuki!
Jeszcze 90 minut do Godziny "Rz"...lauda., Ralpina, Maczek lubią tę wiadomość
-
ano wlasnie,zaczelo sie psuc jak zaczelismy je robic:/ przez ciagle nieudane proby jest coraz gorzej
a najnbardziej wkurwil mnie doktorejk z invimedu ktory powiedzial: moze pan pic:D alkohol nie zaszkodzi plemnikom:D
kurwa a ja od miesiaca tluklam mojemu po hujowej morfologii ze ma przestac pic....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:26
-
W razie gdyby godzina "Rz" stała się ciałem półpłynnym wiedz, że łączę się z Tobą w bólu i mogę nawet minutę ciszy zarządzić
P.S. ten głupi misiek na suwaczku popieprzył miesiące i nie chce się sierściuch przesuwać. Przecież za chwilkę 7 m-c zaczynam, a ten na 6 jeszcze dobrze nie wlazł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:31
-
Blondik wrote:Ralphina wszystko bedzie ok
bedziemy czekac na dobre wieści.
mi ostatnio znowu mdłości powróciły, na dodatek takie nagłe bez ostrzeżenia, ze nie dam rady dolecieć do łazienki. teraz mam porozkładane w domu reklamówki na wszelki wypadek... eh ;/
Blondik, a nie zaczęłaś łykać jakiegoś nowego suplementu??
Mnie w II albo nawet III trymestrez powróciły mdłości, jak zaczęłam suplementować żelazo. Okazało się, że syntetycznego nie dam rady, bo rzygam. Nawet zmiana kompleksu witamin prenatalnych na takie, co zawiera więcej żelaza okazała się mdłościogenna...
-
Lauda, może potrzebne Ci jakieś bardziej naturalne żelazo? Proponuję heavy metal, Iron Maiden dobrze się przyswaja!
Ralpina, lauda., WiedźmaMaKota, Maczek, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój model jest świetny i nie bardzo mam na co narzekać, moje kolezanki są niepocieszone, że nie chcę na chłopa zrzędzić
A jak jest tyle napięcia, problemów i kłótni, to rzeczywiście może lepiej najpierw to na spokojnie rozwiązać, a potem ściągać Fasola na ten świat?
Pewnie waznym rozmowom na temat związku i problemów niezbyt sprzyjają nieprzespane noce i niemowlę, domagające się wrzaskiem pełnej uwagi.
Zwei, a jak Ci się podoba brzuchaty batman na skakance?Picie z imbirem na progesteronowe mdłości jest spoko. Ale poza domem ciężko sobie zrobić. Sa opcje, które mi pomagają: Lokomotiv, mający w składzie sam imbir albo sa jeszcze takie małe tableteczki dla ciężarówek, z imbirem i witaminą B6. Można jeszcze próbować przeżuć świezy imbir (bolesne, ale coś daje) albo kandyzowany (mniejszy efekt, no i niestety mnóstwo cukru).
lauda. lubi tę wiadomość
-
Lauda mój też taki niekłótliwy
W październiku stuknie nam 10 lat razem, a my pokłócilismy się może z 3-4 razy.
Olencja szczerze, to ja bym nie chciala, żeby ktoś mi robił wykłady jak się mam zachowywać czy jak się nie powinnam zachować przy rodzinie czy znajomych. Co ja dziecko jestem? Moim zdaniem takie sprawy powinno się rozwiązywać między sobą a nie z widownią. Też bym się burzyła, jakby mi ktoś zwrócił uwagę przy kimś.
Ralpina pisz relację od razy z fotela!
Lauda 7mc zaczyna się oficjalnie od skończonego 27tc
Zgadzam się ze Zwei i Zuu, dziecko nie naprawi związku.lauda., WiedźmaMaKota, Maczek lubią tę wiadomość
-
my rozmawialismy przed wyjazdem,ustalilismy ze nie moge sie znow denerwowac,jestem DDA i bardzo to przezywam,ale on jak zobaczy gwint to ma to gdzies...
u nas nie ma co naprawiac, potrzeba tylko zrozumienia,ze mam uczulenie na alkoholizm:/
jak wchodze na Zwei to mi sie nie wyswietlaja te rzeczy smieszneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:54