Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze wiedzieć, sprawdzę te skalpele, bo skoki to chyba nie do końca dla mnie, a na pewno nie codziennieodrobinacheci wrote:Szok trening i turbo spalanie lubię bardzo, killer mniej bo za dużo skakania ale jak chce się wykończyć to tak, skalpele jak mam ochotę na coś spokojniejszego

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Ja sie po Chodakowskiej przerzuciłam na Shauna t. I dopiero sie poważnie zmęczyłam.
Ale potem moje dziecko poszlo do przedszkola i calą energię zaczęłam wkladac w to, żeby nie trafił do szpitala od chorôbsk a ja razem z nim:/ i moja energia i motywacja i sika poszly sie j*bać
A teraz nie umiem się kopnoć w tylek i zacząć ćwiczyć
-
nick nieaktualnyJa jak znudziłam się ewą to ćwiczyłam z zuzką light, ale teraz nawet mi się miło ponownie skacze z chodakiem
No i często uzupełniam jej programy zestawami od mel b, fitappy, tiffany 
A na siłkę nie potrafię wrócić może kiedyś się zmobilizuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:53
-
nick nieaktualnywyniki są częsciowo
Elektrolity (Na, K) Sód 143 mmol/l 136 145 N
Potas 5,10 mmol/l 3.40 4.50 H
Żelazo Żelazo 59,0 µg/dl 37.0 145.0 N
Kreatynina Kreatynina 0,62 mg/dl 0.50 0.90 N
eGFR >60 ml/min/1,73m2
Glukoza Glukoza 85 mg/dl 70 99 N
CRP, ilościowo CRP 2,14 mg/l 0.00 5.00 N
TSH TSH 2,250 µIU/ml 0.270 4.200 N
FT3 FT3 3,35 pg/ml 2.00 4.40 N
FT4 FT4 1,31 ng/dl 0.93 1.71 N
anty-TPO anty-TPO 8,49 IU/ml 0.00 35.00 N
jeszcze na prolaktyne czekam
-
Jillian jest lepsza- pokazuje jak NIE należy wykonywać ćwiczeń. U Ewki jest cała masa błędów, w pierwszych programach nie tłumaczyła nic- popsułam sobie na nich kolanka. Jak teraz patrzę na te filmiki to wszystko mnie boli- ale teraz jestem już bogatsza w wiedzę i wiem, że np. nie należy tak wyginać kręgosłupa itd. Z Jillian można się nauczyć poprawnej techniki, poza tym zawsze pokazuje dwie opcje jednego ćwiczenia- dla słabiaków i dla zaprawionych w bojach. No i Ewka jest słodka do porzygu, a Jillian to równa babka, która umie mnie zmotywować. Dywanówki odstawiłam już dawno, bo na mnie nie działają, ale nadal lubię sobie raz na ruski rok odpalić Jill i spocić się nieco w jej towarzystwie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:55
-
nick nieaktualnyZwei no tu masz niestety rację, ja chodziłam wcześniej na siłownie więc technikę ćwiczeń wykonywałam poprawnie, ale jak ktoś nie ćwiczył wcześniej to może się źle wygiąć w tę albo drugą stronę.
A ja sobie walnę zaraz WOD'a
https://www.youtube.com/watch?v=DuI4EQhfB4Q&feature=youtu.beWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:14
-
saxatilia wrote:wyniki są częsciowo
eGFR >60 ml/min/1,73m2
Tarczycowo trzymasz fason: 56% FT3 i 48% FT4. Przeciwciała spoko- zawsze jakieś pływają w krwi, więc to ilości śladowe. Wygląda na to, że jest ok, ale jak już zajdziesz w ciążę, to pyknęłabym kontrolnie TSH i FT4. Jeśli masz problemy z prolką, to nawet przy zdrowej tarczycy- jaką zakładamy, że masz- możesz nie mieć wymarzonego TSH poniżej 2 o jakim laski w wątkach bajają.
-
nick nieaktualnysaxatilia wrote:wyniki są częsciowo
eGFR >60 ml/min/1,73m2
zwei dziękuje!
czekam na ta prolke. testy owu zerowe więc ten w 7 dniu cyklu był autentycznie pozytywny -
Wiedźmy, środa to będzie dzień trzymania kciuków! Oraz: środa - dzień loda

Yousee ma badania.
Zwei i Aleala idą na bety.
Zuzzi odbiera wyniki.
Kasia czeka na wyniki koleżanki
Blondik - wizyta.
Maczek - praca!!!
Ja mam wizytę u gina.
Ktoś coś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:41
Yousee, odrobinacheci, zwei_kresken, Blondik, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Zuu ja walczylam 2 tyg temu z zapaleniem ucha
wyleczyly mnie krople oto argent dostepne w aptece bez recepty.
O, własnie mam takowe w domu
Basik, uff
Pozdrów młodego od wirtualnej ciotki i niech tam sobie jeszcze trochę posiedzi 
Aleala, to najwyżej chłop będzie odkręcał z tym wnuczkiem. A na razie się wyluzuj. Nie pomyślał najwyraźniej
Lauda, jeszcze u mnie czekamy na wyniki hormonów, mają być do odbioru w środę
EDIT: Widziałam dzisiaj MATKĘ, jaką chciałabym być
Kobita była szczuplutka, zadbana, paznokcie pomalowane u rąk i u nóg, ładne butki, sukienka, make-up, fryz - pełen serwis. Jechała sobie autobusem z dwójeczką - jedna dziewuszka miała ze 4 latka i siedziała sobie grzecznie na siedzeniu kawałek od mamy, a druga miała na oko z rok i jechała w wózku. Młodsze marudziło i popłakiwało, bo autobus stał w korku, gorąco, wiadomo.
Co zwykle widuję w takich sytuacjach w autobusach? Rodzice alb o się drą na dzieci, że mają być cicho, albo próbują im wcisnąć smoczek/coś do żarcia, grzechoczą opętańczo grzechotką, obiecują sankcje, głośno wyrzekają na małe istoty, ogółem panikują albo zapadają w apatię i udają, że nic nie słyszą.
Co robiła pani Matka dwóch złotowłosych aniołków? Zachowywała stoicki spokój, a jak popłakiwanie przechodziło w wycie, to kucała przy dziecięciu, spokojnie, z uśmiechem, cicho mówiła mu kilka słów i dziecię momentalnie się uspokajało, a potem strzelało uśmiechami na prawo i lewo, szukając, gdzie siedzi siostra.
Faaaaajne to było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:52
lauda., Basik122, zwei_kresken, odrobinacheci, Vesper, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

-
W środę jedna koleżanka z OF, która się u Nas nie udziela będzie powtarzała betę. Walczy o ciążę już dość długo (teraz druga inseminacja). Pierwszą betę miała pon 2, teraz prawie 10. Bardzo mocno trzymam za nią kciuki i "moją środę" poświęcam na oczekiwaniu m.in na jej wynik.
środa dzień loda (szczególnie dla Basik, która ma zakaz wpuszczania pytonga do jamy rozkoszy)
Baronowa_83, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Wiedźmy, środa to będzie dzień trzymania kciuków!
Yousee ma badania.
Zwei i Aleala idą na bety.
Zuzzi odbiera wyniki.
Ja mam wizytę u gina.
Ktoś coś jeszcze?
też mam wizytę u gina
Basik, ciesze się, że plamienie to nic groźnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:55
Basik122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH