Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:
Do mierzenia temperatury musialby mi wlozyc jeszcze czesci za zapał i systematycznosc nie wiem czy zdola ;p
Amelcia, kiedy Twoj transferowy czas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:51
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Do mierzenia temperatury musialby mi wlozyc jeszcze czesci za zapał i systematycznosc nie wiem czy zdola ;p
Amelcia, kiedy Twoj transferowy czas?
Jutro idę do lekarza więc chyba się dowiem wszystkiego. Mam nadzieję na krótki protokół, bo już mi się nudzi bez tych wszystkich leków i zabiegów i zaczynam sama kombinować
A co tam u Ciebie? Dawno żeśmy się nie "widziały". muszę nadrobić lekturę Zresztą zaraz znów do Was dołączę Tak rzuciłam tylko okiem i widzę, że miałaś przyjemność z G.M, i z Ojcem Dyrektorem? <zszokowana>
-
Amelcia wrote:++
Jutro idę do lekarza więc chyba się dowiem wszystkiego. Mam nadzieję na krótki protokół, bo już mi się nudzi bez tych wszystkich leków i zabiegów i zaczynam sama kombinować
A co tam u Ciebie? Dawno żeśmy się nie "widziały". muszę nadrobić lekturę Zresztą zaraz znów do Was dołączę Tak rzuciłam tylko okiem i widzę, że miałaś przyjemność z G.M, i z Ojcem Dyrektorem? <zszokowana>
G.M. spoko, ale ja tam lubie swojego mlodego P.J. z ojcem dyr. 2 razy tylko i o 2 za duzo jak dla mnie... Jak na transferze spytalam czy pokaze mi moja FASOLKE to spytal "Czy co pokaze?" Ze skrzywiona miną.... Trudno skumac co to fasolka w takim momencie, no nie? Sztywniak ;p
Ja mam teraz cykl natural dzien 36. @ ani widu ani slychu. Ciazy jeszcze mniej, bo mialam histeroskopie i dostalismy zakaz staran i nakaz zabezpieczania sie... Wiec trudno o ciaze jeszcze bardzijej niz zwykle ;p
Fajnie, ze zaczniesz ale myslalam, ze masz zamrozona fasolinke... -
nick nieaktualnyMiałam, ale ją już zabrałam, a mój wstrętny organizm ją albo pożarł, albo wypluł - jak za każdym razem zresztą
Dobra, ale tu nie wątek o tym. Jutro nadrobię zaległości i stawie się u Was z nowymi wieściami
A Ty czekaj grzecznie na Ridża. Uwaga! Pytanie podchwytliwe: Chcesz nowego czy starego???? -
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Ja trochę niedouczona z tym Internetem jestem dziękuję dziewczyny :-*
Każda jest w czymś niedouczona. Ja na ten przykład opuściłam lekcje biologii jak było o narządzie wzroku, dopiero Lauda musiała mnie uświadomić, że gały to nie są gały
A Ty się trzymaj swojego awatara i - dawaj radę
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Czarownice moje zapodajcie jakieś uroki na chłopa żeby był łatwiejszy do zaciągnięcia do łóżka po całym dniu pracy Będę dzwięcznaDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
lece gotować pyry/ziemniory do mięska dla małża na obiad... dziś zrobiłam naleśniczki z serem i obsmażyłam na masełku.Niebo w gębie a piekło w dupę...pójdzie w tłuszcz ale pyszota niesamowita
Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Amelcia wrote:Każda jest w czymś niedouczona. Ja na ten przykład opuściłam lekcje biologii jak było o narządzie wzroku, dopiero Lauda musiała mnie uświadomić, że gały to nie są gały
A Ty się trzymaj swojego awatara i - dawaj radę
Staram się, cały czas systematycznie do przodulauda. lubi tę wiadomość
-
Marribell wrote:hah ha też mam ten problem :)mój małż ma problemy z ciśnieniem i bierze leki, które jak wiadomo działają źle na popęd...jak sam stwierdził...Kochanie dziś zapomniałem porannej dawki więc szykuj się wieczorem ale ostatnio doszły problemy w pracy więc w tym miesiącu pytongowania mało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:52
-
Basik122 wrote:Czarownice moje zapodajcie jakieś uroki na chłopa żeby był łatwiejszy do zaciągnięcia do łóżka po całym dniu pracy Będę dzwięczna
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Taaa chciałabyś mi go odebrać?! Ja rozumiem, ze on ma parę kochanek, ale póki co Mar, wara od niego! Oddam Ci go za 9mc ;p
Ostro go trzymasz! myślałam, że to już a tutaj fałszywy "czerwony" alarm.
Mój organizm płata mi filgle. Obecnie 37,3 (rano 36,4) + ból Ridżowy -
ooo to muszę mojemu to kupić ja go faszeruję kwasem foliowym, vit C, tranem, magnezem b6 i cynk+selen. Oczywiście część rano a część po obiado-kolacji.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
czyli mój łyka te same witaminy, które są w salfazinie ja poszłam bardziej w pojedyncze witaminy bo słyszałam, że te kompleksy wcale takie super nie są. Ja nie mogę jodu, więc też musze po 5 tabsów łykać na raz zamiast jednej.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Pessar w 27 tc- wytrzymaj