Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelcia wrote:Zuzzi nie pij tyle, bo Cię jednak nie zatrudnię
Ja normalnie mało piję. Po prostu ten obecny Ridż to jest taka masakra, że nie wiem... I serio tylko to mi teraz pomaga Myślałam, że dziś już odpuści, ale nie... Może jutro przestanie wreszcie boleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 19:35
-
mar wrote:Zuzz czerwone wino działa bardzo rozkurczowo+gorąca kąpiel. Chyba do Ciebie zakradl się mój Ridż, mam nadzieje że jednorazowy jego wyskok to był, zdrajca.
Niestety mam tylko prysznic... Wino pomaga, rzeczywiście.
Ja też mam nadzieję, że taki Ridż już do mnie nie zajrzy... Koszmarny jest, znęca się cały czas.
-
lauda. wrote:Hej hej hej, chwilkę mnie nie było, a tu kilka stron do nadrobienia
Widzę, że walka o Ridża ma coraz więcej zawodniczek
Do mnie mimo wyznaczenia wizyty na dzisiaj jednak nie przyszedł - póki co.
Czekam do czwartku.
Lauda, Ty z tą tempką to za wysokie progi na haluksowe nogi!
lauda., Amelcia, Marribell, Emma80, Katarzyna87, Basik122, Malibu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Dziewczyny, dziś mi się śnił ten wątek (mam jakieś nienormalne sny. nie wiem co w tej mojej głowie jest, pora chyba do specjalisty się udać) Ale zamiast Ridża uwaga był: Ibisz
Mówiłyśmy Ci: konsultacja z psychiatrą lub farmaceutą niezbędne... -
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Dziewczyny, dziś mi się śnił ten wątek (mam jakieś nienormalne sny. nie wiem co w tej mojej głowie jest, pora chyba do specjalisty się udać) Ale zamiast Ridża uwaga był: Ibisz
Ibisz - brzydal beeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:03
-
mar wrote:Haha Ibiszem to możemy nazwać grzybicę co najwyżej
Łomatkoscurkom!!! Pasuje jak ulał! Od dzisiaj każda infekcja podwozia to będzie IBISZ
http://www.iv.pl/images/93879201750736307662.jpg
Krzysztof Ibisz (znany też jako Krzysztof Jewish Jebisz, a także Piękny Pan oraz Forever Young, ur. 25 lutego 1965 w Warszawie). Zawodowy prezenter telewizyjny, pała (się) w teleturniejach. Najczęściej występuje na polshicie. Jego hobby to wręczanie autografów wszystkim, czy tego chcą, czy nie. Krzyś lubi pisać też książki. Ostatnia została wydana w 2011 roku pod tytułem „Jak pięknie wyglądać po 40-tce” i z miejsca stała się bestsellerem, ponadto została przetłumaczona na 67 języków (w tym albański i mongolski). Krzysztof nie może wytrzymać bez wizyty na antenie, więc wpycha się na nią co chwilę chociażby po to, żeby zareklamować jakiś nowy teleturniej czy reality show. Ibisz sypia w garniturze od Armaniego, ponieważ ZAWSZE może zjawić się telewizja. Krzysio jest pracoholikiem.
Ostatnio Krzysztof porzucił wizerunek Elegancika z TV. Pokazuje się tylko w rurkach, paskach z klamrą (obowiązkowo z logiem firmy), oczojebnych koszulkach z demoralizującymi nadrukami. Wszędzie, gdzie się da, zakłada przypinki (patrz pod: Lans). Jest protoplastą Benka Buttona. W 2011 roku Krzysztof Ibisz zostaje twarzą Kinder Czekolady. Przewiduje się, że do roku 2020 przestanie pracować, bo będzie już na to za młody.Amelcia, Eva82, zwei_kresken, Natka098, Maczek, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Oby Was nigdy Ibisz nie spotkał! Jak przyjdzie Ibisz to nie ma pytongowania! I nici z radości z nadejścia Alexis. Na szczęście na lekkiego Ibisza remedium jest Ridż- działa oczyszczająco swoimi haluksami i Ibisz często samoistnie zanika po przejściu Ridża.
lauda., Natka098, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Dziewczyny, dziś mi się śnił ten wątek (mam jakieś nienormalne sny. nie wiem co w tej mojej głowie jest, pora chyba do specjalisty się udać) Ale zamiast Ridża uwaga był: Ibisz
O, przypomniałaś mi, że śniła mi się minionej nocy teściowa i dawała nam jakieś suplementy i kazała mi i mężowi zażywać najpierw przed wieczornym pytongowaniem, a potem rano znowu i jeszcze raz pytongować. Pamiętam, że się trochę rozbudziłam i w takim półśnie zaczęłam rechotać, ale chyba męża nie obudziłam, bo nie pytał czego rżę. Całe szczęście, bo nie wiem co by sobie pomyślał. Pewnie by stwierdził, że za dużo czytam, myślę i się nakręcam.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyNatka098 wiesz, teściowa się zna, w końcu te też człowiek (chyba) i też pytongowała kiedyś i to z rezultatem więc się nie dziw, że chce Ci pomóc Anusz masz prorocze sny i pewnego wieczora dostaniecie jakiś specyfiki....Bierz, bierz
Edit: A jeśli podejrzewasz, że chce Cię otruć to... nie bierz, nie bierz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:37
-
Amelcia wrote:Natka098 wiesz, teściowa się zna, w końcu te też człowiek (chyba) i też pytongowała kiedyś i to z rezultatem więc się nie dziw, że chce Ci pomóc Anusz masz prorocze sny i pewnego wieczora dostaniecie jakiś specyfiki....Bierz, bierz
Edit: A jeśli podejrzewasz, że chce Cię otruć to... nie bierz, nie bierz
E, otruć to mnie chyba nie chce. Mam nadzieję.
Ale w sumie niedawno jak u nich byłam, to dostałam od szwagierki (jej córki) ocet jabłkowy i teraz popijam, to można to pod suplementy podciągnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:44
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...