Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik122 wrote:ja ćwiczyłam systematycznie w domu nawet zaczełam w lipcu chodzić na siłkę ale po kłótni z mężem we wrześniu skończyłam a za ćwiczenia w domu nie umiałam się znowu zobilizować. Zażucił mi że zajełam się tylko sobą a jego zostawiam samego z dzieckiem kiedy on przychodzi zmęczony po pracy. Najlepsze jest to że wychodziłam na siłkę tylko wieczorem a dziecko było już wykąpane i chodziło w piżamce wystarczyło je tylko zaprowadzić do łóżka włączyć radio i po 15 min już było w krainie snu no ale mój mąż strasznie musiał się nim zajować
Mojej koleżanki mąż uważa, że jego robota przy dziecku skończyła się w dni płodne jak cytuję "zalał formę" (!!!). Za każdym razem jak próbujemy się umówić na mieście, to robi wszystko, żeby z tym dzieckiem nie zostać, a to zmęczony, a to ma coś do załatwienia, a do mamy musi jechać. W drugą stronę to już tak nie działa bo on wiecznie gdzieś wychodzi.
Nawet rozmawiałam na ten temat z moim mężem i zgodnie doszliśmy do wniosku, że u Nas tak nie będzie. Każdy z nas musi mieć czas dla siebie. -
Katarzyna87 wrote:Gdyby taka tempka była rano (marzy), ale po południu, w gorrrącym pokoju to chyba grypka ;/
Czyli bardziej "zagrypiona, zagrypiona"?? Nie lubię. Wolę pierwszą nutę.
BTW: zaczyna mnie lewy cycek kłóć. Czy macie jakąś wróżbę o lewym cycku? -
Katarzyna87 wrote:Mojej koleżanki mąż uważa, że jego robota przy dziecku skończyła się w dni płodne jak cytuję "zalał formę" (!!!). Za każdym razem jak próbujemy się umówić na mieście, to robi wszystko, żeby z tym dzieckiem nie zostać, a to zmęczony, a to ma coś do załatwienia, a do mamy musi jechać. W drugą stronę to już tak nie działa bo on wiecznie gdzieś wychodzi.
Nawet rozmawiałam na ten temat z moim mężem i zgodnie doszliśmy do wniosku, że u Nas tak nie będzie. Każdy z nas musi mieć czas dla siebie. -
Mnie też 1 nuta bardziej pasuje, a co do cycka, to...
Lewy z nowogreckiego oznacza αριστερός, po lewej stronie znajduje się (przynajmniej powinno) serce człowieka, oznaczać to może że w wyniku bólu, z serca czlowieka oddziela się malutka część by przejść żylami do macicy i tam zagnieździć się jako nowe życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:50
lauda. lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Aż tak to nie ma jak trzeba to zostaje ale bardziej mi się wydaje rozchodzi mu się o moją towarzyszkę do ćwiczen. Nie przepada za nią od kąd wie że zdradza swojego męża Mnie to akurat nie obchodzi bo to nie mój interes po za tym znam powody jej zachowania ale mój małż się do niej zraził i kropka.
Nie chodzilo mi o to, że u Ciebie tak jest, jednak czasami faceci przesadzają. Poki towarzyszka nie zdradzała męża z inną kobietą, możesz mu powiedziec, że Wasza wizyta jest totalnie niegroźna dla Waszego związku -
Katarzyna87 wrote:Nie chodzilo mi o to, że u Ciebie tak jest, jednak czasami faceci przesadzają. Poki towarzyszka nie zdradzała męża z inną kobietą, możesz mu powiedziec, że Wasza wizyta jest totalnie niegroźna dla Waszego związku
-
Basik122 wrote:Powiedzcie mi jak wy wklejacie te wszystkie obrazki na forum i własne wykresy??
Tez chetnie wiedzy zaczerpne a jak macie wene to u mnie 36dc, @ brak, ciazy absolutny brak, 20.50 ginekolog i prawy cycek nieco wiekszy dla odmiany ;p ja wroze luteine na dzis 2razy dziennie po 100mg...
W temcie cwiczen zapisalam sie na joge z poczatkiem roku fajna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 13:18
-
Basiu wchodzisz na stronę swojego wykresu, pod nim masz "Udostępnij wykres". Wybierasz zakładkę MINIATURA i kopiujesz link, który jest tam podany.
Następnie wchodzisz w USTAWIENIA (górny, prawy gór OF), następnie SPOŁECZNOŚĆ i tam wklejasz link w okienko "Twój podpis na forum"
Tyle
Badałam przed chwilą szyjkę, moim zdaniem caly czas wysoko, zamknięta i twarda, ale śluz przybrał już lekko brązowy odcień.
RIDŻU SZYBKO, CHCĘ ZACZĄĆ KOLEJNY CYKL!Sylvka, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Tez chetnie wiedzy zaczerpne a jak macie wene to u mnie 36dc, @ brak, ciazy absolutny brak, 20.50 ginekolog i prawy cycek nieco wiekszy dla odmiany ;p ja wroze luteine na dzis 2razy dziennie po 100mg...
W temcie cwiczen zapisalam sie na joge z poczatkiem roku fajna sprawa
Ja też widzę u Ciebie brak ciąży, a nawet więcej - całkowity brak wykresu
Babo, nie masz w ogóle żadnej temperatury - jesteś robotem!
W celu zaciążenia musisz udać się do najbliższego elektronika, który włoży Ci odpowiednie części
P.S. Gratuluję Ci ginekologa i prawego cycka większego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:32
-
Basik122 wrote:A wykres z OF??
Basia pod Twoim obecnych wykresem jest opcja : Udostępnij wykres -> miniatura-> skopiuj link który wygenerwował Ci ovuf (na dole). Pózniej wejdz w ustawienia na str głównej-> moje konto-> i wklej w miejscu "Twój podpis na Forum". Zapisz i gotowe:)
Cześć wszystkim czarownicom, czarodziejkom i innym stworą potworą umiejącym wróżyć z wykresów. Ja co prawda jeszcze nie opanowałam do końca tej umiejętności, ale powoli uczę się od Was i nabieram wprawy
Póki co mam zdolnośc oczarowywania mojego męża.... yyy... to znaczy miałam taką kiedyś napewno. To co dziś ciekawego wywróżymy, może dla odmiany i rozrywki dziś fusy?
Miłego popołudniaBasik122 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Katarzyna87 wrote:Basiu wchodzisz na stronę swojego wykresu, pod nim masz "Udostępnij wykres". Wybierasz zakładkę MINIATURA i kopiujesz link, który jest tam podany.
Następnie wchodzisz w USTAWIENIA (górny, prawy gór OF), następnie SPOŁECZNOŚĆ i tam wklejasz link w okienko "Twój podpis na forum"
Tyle
Badałam przed chwilą szyjkę, moim zdaniem caly czas wysoko, zamknięta i twarda, ale śluz przybrał już lekko brązowy odcień.
RIDŻU SZYBKO, CHCĘ ZACZĄĆ KOLEJNY CYKL!
Ach kurcze, czarodziejka mnie uprzedziła a ja to przeoczyłam
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:...Badałam przed chwilą szyjkę, moim zdaniem caly czas wysoko, zamknięta i twarda, ale śluz przybrał już lekko brązowy odcień.
RIDŻU SZYBKO, CHCĘ ZACZĄĆ KOLEJNY CYKL!
Kacha zaciskaj szyjkę i czekaj na piątek, a nie wołaj Ridża bo go nam na party przyprowadzisz!
-
nick nieaktualny