X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Coś mnie zbiera ;/ Tempka 37,5, lewy jajcor ciśnie, nic tylko bym leżała ;/
    Nawet słodkiego mi się odechcialo

Zagnieżdżona, zadnieżdżona?? ;)

Sylvka lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    ja ćwiczyłam systematycznie w domu nawet zaczełam w lipcu chodzić na siłkę ale po kłótni z mężem we wrześniu skończyłam a za ćwiczenia w domu nie umiałam się znowu zobilizować. Zażucił mi że zajełam się tylko sobą a jego zostawiam samego z dzieckiem kiedy on przychodzi zmęczony po pracy. Najlepsze jest to że wychodziłam na siłkę tylko wieczorem a dziecko było już wykąpane i chodziło w piżamce wystarczyło je tylko zaprowadzić do łóżka włączyć radio i po 15 min już było w krainie snu no ale mój mąż strasznie musiał się nim zajować :-(

Mojej koleżanki mąż uważa, że jego robota przy dziecku skończyła się w dni płodne jak cytuję "zalał formę" (!!!). Za każdym razem jak próbujemy się umówić na mieście, to robi wszystko, żeby z tym dzieckiem nie zostać, a to zmęczony, a to ma coś do załatwienia, a do mamy musi jechać. W drugą stronę to już tak nie działa bo on wiecznie gdzieś wychodzi.
    Nawet rozmawiałam na ten temat z moim mężem i zgodnie doszliśmy do wniosku, że u Nas tak nie będzie. Każdy z nas musi mieć czas dla siebie.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Zagnieżdżona, zadnieżdżona?? ;)

Gdyby taka tempka była rano (marzy), ale po południu, w gorrrącym pokoju to chyba grypka ;/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Gdyby taka tempka była rano (marzy), ale po południu, w gorrrącym pokoju to chyba grypka ;/

Czyli bardziej "zagrypiona, zagrypiona"?? Nie lubię. Wolę pierwszą nutę.

BTW: zaczyna mnie lewy cycek kłóć. Czy macie jakąś wróżbę o lewym cycku? :D

atdc20mmxp7m5026.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Mojej koleżanki mąż uważa, że jego robota przy dziecku skończyła się w dni płodne jak cytuję "zalał formę" (!!!). Za każdym razem jak próbujemy się umówić na mieście, to robi wszystko, żeby z tym dzieckiem nie zostać, a to zmęczony, a to ma coś do załatwienia, a do mamy musi jechać. W drugą stronę to już tak nie działa bo on wiecznie gdzieś wychodzi.
    Nawet rozmawiałam na ten temat z moim mężem i zgodnie doszliśmy do wniosku, że u Nas tak nie będzie. Każdy z nas musi mieć czas dla siebie.
    Aż tak to nie ma jak trzeba to zostaje ale bardziej mi się wydaje rozchodzi mu się o moją towarzyszkę do ćwiczen. Nie przepada za nią od kąd wie że zdradza swojego męża :-( Mnie to akurat nie obchodzi bo to nie mój interes po za tym znam powody jej zachowania ale mój małż się do niej zraził i kropka.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też 1 nuta bardziej pasuje, a co do cycka, to...

Lewy z nowogreckiego oznacza αριστερός, po lewej stronie znajduje się (przynajmniej powinno) serce człowieka, oznaczać to może że w wyniku bólu, z serca czlowieka oddziela się malutka część by przejść żylami do macicy i tam zagnieździć się jako nowe życie

09516b07227822f4med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:50

lauda. lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Aż tak to nie ma jak trzeba to zostaje ale bardziej mi się wydaje rozchodzi mu się o moją towarzyszkę do ćwiczen. Nie przepada za nią od kąd wie że zdradza swojego męża :-( Mnie to akurat nie obchodzi bo to nie mój interes po za tym znam powody jej zachowania ale mój małż się do niej zraził i kropka.

Nie chodzilo mi o to, że u Ciebie tak jest, jednak czasami faceci przesadzają. Poki towarzyszka nie zdradzała męża z inną kobietą, możesz mu powiedziec, że Wasza wizyta jest totalnie niegroźna dla Waszego związku ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Nie chodzilo mi o to, że u Ciebie tak jest, jednak czasami faceci przesadzają. Poki towarzyszka nie zdradzała męża z inną kobietą, możesz mu powiedziec, że Wasza wizyta jest totalnie niegroźna dla Waszego związku ;)
    Spokojnie nie odebrałam tego że to o mnie :-) ale wiem że jest wielu facetów którzy właśnie na "zalaniu formy" kończą niestety. Bądźmy jednak dobej myśli że nasi do nich nigdy nie będą należeć.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi jak wy wklejacie te wszystkie obrazki na forum i własne wykresy??

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzisz np. na fotosik.pl, zgodnie z instrukcją wrzucasz zdjęcie.
    następnie kopiujesz kod z "Zdjęcie 500px na forum:" i wklejasz go tu.

Tyle ;)

Basik122 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Powiedzcie mi jak wy wklejacie te wszystkie obrazki na forum i własne wykresy??

Tez chetnie wiedzy zaczerpne ;) a jak macie wene to u mnie 36dc, @ brak, ciazy absolutny brak, 20.50 ginekolog i prawy cycek nieco wiekszy dla odmiany ;p ja wroze luteine na dzis ;) 2razy dziennie po 100mg...

W temcie cwiczen zapisalam sie na joge z poczatkiem roku :D fajna sprawa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 13:18

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Wchodzisz np. na fotosik.pl, zgodnie z instrukcją wrzucasz zdjęcie.
    następnie kopiujesz kod z "Zdjęcie 500px na forum:" i wklejasz go tu.

Tyle ;)

A wykres z OF??

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu wchodzisz na stronę swojego wykresu, pod nim masz "Udostępnij wykres". Wybierasz zakładkę MINIATURA i kopiujesz link, który jest tam podany.

Następnie wchodzisz w USTAWIENIA (górny, prawy gór OF), następnie SPOŁECZNOŚĆ i tam wklejasz link w okienko "Twój podpis na forum"

Tyle :)

Badałam przed chwilą szyjkę, moim zdaniem caly czas wysoko, zamknięta i twarda, ale śluz przybrał już lekko brązowy odcień.

RIDŻU SZYBKO, CHCĘ ZACZĄĆ KOLEJNY CYKL!

Sylvka, Basik122 lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Tez chetnie wiedzy zaczerpne ;) a jak macie wene to u mnie 36dc, @ brak, ciazy absolutny brak, 20.50 ginekolog i prawy cycek nieco wiekszy dla odmiany ;p ja wroze luteine na dzis ;) 2razy dziennie po 100mg...

W temcie cwiczen zapisalam sie na joge z poczatkiem roku :D fajna sprawa :)

Ja też widzę u Ciebie brak ciąży, a nawet więcej - całkowity brak wykresu :)
    Babo, nie masz w ogóle żadnej temperatury - jesteś robotem! :P
    W celu zaciążenia musisz udać się do najbliższego elektronika, który włoży Ci odpowiednie części :P

b663479e39de3c85m.jpg

P.S. Gratuluję Ci ginekologa i prawego cycka większego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:32

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    A wykres z OF??

Basia pod Twoim obecnych wykresem jest opcja : Udostępnij wykres -> miniatura-> skopiuj link który wygenerwował Ci ovuf (na dole). Pózniej wejdz w ustawienia na str głównej-> moje konto-> i wklej w miejscu "Twój podpis na Forum". Zapisz i gotowe:)

Cześć wszystkim czarownicom, czarodziejkom i innym stworą potworą umiejącym wróżyć z wykresów. Ja co prawda jeszcze nie opanowałam do końca tej umiejętności, ale powoli uczę się od Was i nabieram wprawy :)
    Póki co mam zdolnośc oczarowywania mojego męża.... yyy... to znaczy miałam taką kiedyś napewno. To co dziś ciekawego wywróżymy, może dla odmiany i rozrywki dziś fusy?

Miłego popołudnia :)

Basik122 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Basiu wchodzisz na stronę swojego wykresu, pod nim masz "Udostępnij wykres". Wybierasz zakładkę MINIATURA i kopiujesz link, który jest tam podany.

Następnie wchodzisz w USTAWIENIA (górny, prawy gór OF), następnie SPOŁECZNOŚĆ i tam wklejasz link w okienko "Twój podpis na forum"

Tyle :)

Badałam przed chwilą szyjkę, moim zdaniem caly czas wysoko, zamknięta i twarda, ale śluz przybrał już lekko brązowy odcień.

Ach kurcze, czarodziejka mnie uprzedziła a ja to przeoczyłam :)

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    ...Badałam przed chwilą szyjkę, moim zdaniem caly czas wysoko, zamknięta i twarda, ale śluz przybrał już lekko brązowy odcień.

Kacha zaciskaj szyjkę i czekaj na piątek, a nie wołaj Ridża bo go nam na party przyprowadzisz! :P

• mar Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba się zaczyna....
    a szlag by to wszystko trafił! !!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:

Mar trzymam kciuki, żeby tym razem łagodnie Cie potraktował

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:

Taaa chciałabyś mi go odebrać?! Ja rozumiem, ze on ma parę kochanek, ale póki co Mar, wara od niego! Oddam Ci go za 9mc ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ