Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Słyszała któraś z Was o okładach z oleju rycynowego?
Podobno może pomagać przy stanach zapalnych w narządach kobiecych itp...
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Słyszała któraś z Was o okładach z oleju rycynowego?
Podobno może pomagać przy stanach zapalnych w narządach kobiecych itp... -
Yousee wrote:Słyszała któraś z Was o okładach z oleju rycynowego?
Podobno może pomagać przy stanach zapalnych w narządach kobiecych itp...
Tak. Słyszałam, a moja mama stosowala. Później używała oleju rokitnikowego. Pomaga. Jeśli chcesz, to dopytam o szczegóły tej kuracji -
lauda. wrote:Tak. Słyszałam, a moja mama stosowala. Później używała oleju rokitnikowego. Pomaga. Jeśli chcesz, to dopytam o szczegóły tej kuracji
Każdą radę rozważę!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
dziewczyny, myślicie, że taka sukienka nadałaby się na wesele? chyba bym w niej upchnęła brzuszek jakbym wzięła rozmiar 46
http://www.bonprix.pl/style/sukienka-wieczorowa-92404798/?catalogueNumber=944315&category=846&source=7
zakochałam się
zamawiałyście cokolwiek z bonprix? może warto zaryzykowac, najwyzej koszt dostawy i odsyłki jak nie wejdę to 20zł tylko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:03
-
Eva82 wrote:Yousee ja na razie stosuję resveratrol i zastanawiam się nad kupieniem enzymu serapeptase. Przy stanach zapalnych w przypadku endomendy próbuję ratować czym się da
Dzięki Eva, a ten resveratol pomaga?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Vesper wrote:Blondiku, poliester kiepsko się naciąga..., nie wiem, czy te 3% elestanu wystarczy
ale kto wie?
a jak wciągnę brzuch i nie będę jeść, hehe
kurde bele, w co ja się ubiorępojde w leginsach i tshircie męża w to się zmieszczę
sukienki ciążowe są albo bawełniane albo z wiskozy,a to mało eleganckie materiały.
a te koktajlowe mają ceny nie na moja kieszeń, tzn. szkoda mi na taką tyle wydawac..
juz nawet po lumpach chodziłam i nic nie znalazłam
sorry za marudzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:15
-
Siostra mojej przyjaciółki była na jej ślubie z spodniach i eleganckiej bluzce ciążowej - ładnie i wygodnie
noooo, chyba, że się upierasz przy sukience.
Moja psiapsióła znalazła fajną w TKMaxie, a na poprawiny w H&Mie. Tylko szukała na ramiączkach, odciętych pod biustemdo tego szal lub bolerko i voilà
edit:
pomyśl o wypożyczalniachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:28
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Yousee biorę niecałe 2 m-ce. W poniedziałek idę do gina, nie wiem czy będziemy USG robić czy dopiero przy kolejnej wizycie. Zobaczymy jak zmiana na moim jajniku będzie po tym wyglądała. Dam Ci znać. Wiem, że przy endomendzie dziewczyny go łykają.
Yousee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powiem (a raczej napiszę) do 16 będę trzęsła gaciami
Trzymajcie kciuki, żeby lekarz zobaczył JEDNO śliczne serduszko. Przy czy o dziwo jestem spokojna o serduszko, bo jakoś mam dobre przeczucia, ale przeraża mnie, że mogą być dwa -
nick nieaktualny
-
Basik122 wrote:A czemu dwa? Miałaś dwa jajca dominujące czy w rodzinie bliźniaki?
mój cykl byl bezowulacyjny
Takie jakies dziwne przeczucie. No i maz pierwsze co to sprawdził znak zodiaku a tam bliźniaki. Wiecie taka wkrętkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:11