Wszystkie z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Daria jak samopoczucie ???
co do adopcji tak mamy szanse ale napewno w innym osrodku i znowu duzo czekania gdybysmy sie zgłosili do oao no ale zobaczymy co dalej
Prima Sort jak sie czujesz? -
nick nieaktualnyHejka
Dariaa wspołczuje ale mam wielka nadzieje,ze to minie a cykl zakonczy sie szczesliwie
musze sie z Wami czyms podzielic zle sie czułam od kilku dni,mdłosci,sennosc itd jutro wyjezdzamy do rodziców a w poniedziałek mam badania. Cykl wg gina bezowulacyjny miałam USG w 11dc i 16dc malo sie kochalismy bo przez wizyta i po juz zakaz wiec serducha zaraz po okresie a dzisiaj wyszedł mi piekny test ciazowy -Szok!!!!
Strasznie sie boje aby to nie była biochemiczna ciaza a zarazem bardzo chciałaym aby tym razem nam sie udało i w sercu tli sie nadzieja !!!!
Pisze o tym,ze nasze organizmy sa nieogarnione i trzeba miec chociaz iskierke nadziei!!!!
Pamietam -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Hejka
Dariaa wspołczuje ale mam wielka nadzieje,ze to minie a cykl zakonczy sie szczesliwie
musze sie z Wami czyms podzielic zle sie czułam od kilku dni,mdłosci,sennosc itd jutro wyjezdzamy do rodziców a w poniedziałek mam badania. Cykl wg gina bezowulacyjny miałam USG w 11dc i 16dc malo sie kochalismy bo przez wizyta i po juz zakaz wiec serducha zaraz po okresie a dzisiaj wyszedł mi piekny test ciazowy -Szok!!!!
Strasznie sie boje aby to nie była biochemiczna ciaza a zarazem bardzo chciałaym aby tym razem nam sie udało i w sercu tli sie nadzieja !!!!
Pisze o tym,ze nasze organizmy sa nieogarnione i trzeba miec chociaz iskierke nadziei!!!!
Pamietam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zaczynam właśnie pierwszy cykl z Clo. Rok temu udało się właśnie w pierwszym cyklu ze stymulacją, więc nadzieja jakaś jest...
-
Nie wiem zależy kto co oczekuje, ją polecam dr Jachowskiego najlepiej wybrać lekarza który pracuje gdzieś w szpitalu to się zawsze trochę inaczej jest traktowanym.
Mowie o prywatnych wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 16:53
-
nick nieaktualny