Zaczynam starania w 2024 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze Wam powiem ze dalej nie dowierzam mimo że byłam wczoraj odrazu w laboratorium i beta 139.6
Fakt faktem robilam w tym cyklu testy owulacyjne, faktycznie wyszło że mam owulacje, dzień później miałam wizytę u lekarza który też potwierdził że owulacja była. 23dc kazał zrobić progesteron i faktycznie wskazywał też na owulacje. Ale ja byłam nadal jego słowami przytłoczona...
Nawet wam powiem ze nie staraliśmy się jakoś mocno, 13dc, 15dc i 17dc (owulacja) było ❤️ a wierzcie mi ze w ciągu tych 17 miesięcy..... to już kombinowaliśmy różnie.
Nie wiem czy to zasługa hsg,( tak obstawiam) czy może faktycznie trochę mniej spiecia przy tym... a może to ta poduszka pod tylek z której mój facet się tak trochę podsmiechiwal 😂 Nie traćcie nadziei! To w końcu się stanie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:49
👱♀️27 👱♂️29
👫+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
25.10.24 badanie hsg
19.11.24 popołudniowy test ciazowy pokazuje cień
20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
20.11.24 beta hcg 139,6 mlU/ml
27.11.24 zaplanowana wizyta u lekarza -
Dziewczyny przepłakałam wczoraj pół dnia, wylałam żale do przyjaciółki ,wszystkie oznaki nadchodzącej @ są.
Dziś rano poszłam zrobić test ,bo przecież jak zwykle kupiłam zapas to stwierdziłam ,że poszaleję. Nastawiałam się na tą jedną samotną kreskę. Test robiony po to żeby zdeptać te ostatki tlącej się nadziei ,bo w wczoraj mieliśmy pacjentkę ,która zaczęła starania w sierpniu ( przynajmniej tak pisało w wywiadzie med ) i nie mogłam na nią patrzeć i sama się źle z tym poczułam. Fajnje ,że jej się udało no ale zazdrość wskoczyła na wysoki level. 9 miesięcy starań wymęczyły mnie do tego stopnia po prostu ,a wiem ,że są tu dziewczyny ,które starają się dłużej. Jesteście mega silne.
Popatrzyłam tak na ten test ,a tam druga jaśniejsza kreska. Dostałam oczywiście opiernicz od męża ,że po co robię sobie nadzieję skoro już jeden taki widziałam i był fałszywy. Więc ostudziło mnie od razu jak kubeł zimnej wody.
Poszłam rano na betę i progesteron ,zobaczymy co z tego wyjdzie. -