X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaczynam starania w 2024 ♥️
Odpowiedz

Zaczynam starania w 2024 ♥️

Oceń ten wątek:
  • snieżka Koleżanka

Wysłany: 25 grudnia, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Ja dziś dostałam okres, dwa dni przed bolał mnie brzuch, już myślałam, że dostanę. Później dwa dni bez bólu i dziś okres.

Ja już drugi dzień zapisuje wszystkie objawy, żeby potem sobie porównywać i nie wkręcać ciąży. Wychodzi na to, że objawy się pokrywają. Tylko wcześniej jak się nie staraliśmy, to aż tak nie zwracałam na to uwagi.

Dobry pomysł z tym zapisywaniem :) Później łatwo będzie można porównać objawy

👩🏻 28 👦🏻 32

🔬04-05.2024r. - Chlamydia trachomatis i Ureaplasma sp. - wyleczone ✅️
    🔬05.24:ANA1 (dodatni) ❌️, ANA3 - Centromer B (+)❌️
    🔬06.24: Cytologia LBC ✅️
    🔬11.24:TSH 1,33✅️(Euthyrox 25),Ferrytyna 18,9☑️,Kwas foliowy 4,29 ❌️,WBC 4,04 ❌️,Glukoza 4,1 ✅️,Witamina B12 - 544 ✅️
    🔬12.24: SIBO, IMO ❌️(w trakcie antybiotykoterapii) - czekam na zielone światło na starania 😢

💊Asertin, Trittico CR, Euthyrox, Ovarin, Żelazo z laktoferyną, Omega-3, Witamina D3, Xifaxan
  • snieżka Koleżanka

Wysłany: 25 grudnia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy miała któraś tak, że czuła silne pieczenie w pochwie po kontakcie z nasieniem?
    Ja tak mam za każdym razem po stosunku bez prezerwatywy (chociaż w życiu były one tylko 3 😅). Zastanawiam się z czego może to wynikać. Czytam, że jest coś takiego jak alergia na spermę 😓 Zapiszę się do ginekologa, ale może któraś z Was doświadczyła czegoś podobnego i coś poradzi.

👩🏻 28 👦🏻 32

🔬04-05.2024r. - Chlamydia trachomatis i Ureaplasma sp. - wyleczone ✅️
    🔬05.24:ANA1 (dodatni) ❌️, ANA3 - Centromer B (+)❌️
    🔬06.24: Cytologia LBC ✅️
    🔬11.24:TSH 1,33✅️(Euthyrox 25),Ferrytyna 18,9☑️,Kwas foliowy 4,29 ❌️,WBC 4,04 ❌️,Glukoza 4,1 ✅️,Witamina B12 - 544 ✅️
    🔬12.24: SIBO, IMO ❌️(w trakcie antybiotykoterapii) - czekam na zielone światło na starania 😢

💊Asertin, Trittico CR, Euthyrox, Ovarin, Żelazo z laktoferyną, Omega-3, Witamina D3, Xifaxan
  • Moniczka38 Nowa

Wysłany: 25 grudnia, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) dołączam do was do staran! Staramy się już chwile ale jak się okazuje w cyklach bezowulacyjnych.

Obecnie pod opieką lekarza. Dołączam do forum, bo faktycznie jeśli chodzi o głowę to może być to bardzo pomocne :D

Starania zaczęte 09.24.
    4 cykle z lewego jajnika, pecherzyki pekaja za późno kiedy maja pow 30mm
    PCOS, AMH 7.5, hiperinsulinemia

💉w listopadzie w 9 dniu cyklu zastrzyk Otrivelle, nie pomógł. :(
‹‹ 32 33 34 35 36
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ