Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
milka_91 wrote:Głodnemu chleb na myśli hahahha
ale faktycznie czytając drugi raz mój post można sobie coś innego dopowiedzieć
milka_91 lubi tę wiadomość
👸33 🧔 33
👩❤️👨 Rozpoczęcie starań od 10/2024
👩❤️👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk, L-arginina
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
02/2025
👸 ✓USG ✓Morfologia ✓Mocz ❗?TSH-2,730
👸 ✓estradiol ✓LH ✓FSH ✓prolaktyna ✓testosteron– 3dc
👸 ✓FT3 ✓FT4 ✓antyTPO ✓antyTG
👸 ✓progesteron 20,20 ✓estradiol 192 -7dpo
👸 ✓Cytologia
04/2025
👸 💊Euthyrox 12.5mcg, Jod 200 µg, Miovelia NAC
👸🩺 AMH 1,340😭 | Prog (9dpo-8,57) | Prog (7dpo-19) | TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox)⁉️| WitD 150⁉️ | Endo: USG Tarczca ⏳
🧔🩺 -
Laski, sory, że znowu tu tak wpadam 🙈😀
Ostatnio wyzbywałam się swoich staraniowych zapasów i zapomniałam dodać, że mam jeszcze ten żel Fertilyly
Nie użyliśmy go ani raz, bo mój partner był mocno na nie.
Jakby któraś chciała 😊 cena oczywiście mniejsza niż na stronie
Zostawiam oczywiście wiruski !!
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia, 12:20
Zosia667, ater, onalola, DreamBee, Lisik, Belia, Olisska, Meggi_**, Deyansu, Chochlik12 lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
- Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
- Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- u ♂️ badanie nasienia ✅️
- drożność jajowodów ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
🍀11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱 🥰🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 mIU/ml prog 19,38 ng/mL (13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 mIU/ml prog 21,24 ng/ml
• 5.03 betaHCG 1873,70 mIU prog 29,00 ng/ml
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 2.04 - z usg 8+4 mały miś 🐻 CRL 2,01cm ❤️
🗓
- badania
16.04 - ginekolog
28.04 - prenatalne I
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Powder wrote:Też byłam święcie przekonana, że to takie szybkie i proste. Decydujesz się o staraniu i pyk…gotowe 😂😂 a tymczasem coraz bardziej wychodzą z tego jakieś szachy 7d i żonglowanie płonącymi krążkami, gdzie co chwilę ktoś dorzuca nowe. Czasami sobie myślę, że prościej było nie wiedzieć tych wszystkich rzeczy, nie testować niczego i po prostu żyć.
Tutaj się podepnę ... na początku myślałam to samo .. starania przecież każda koleżanka ma dziecko bez problemu zachodzi w ciąże, wspaniale zacząć się starać o dziecko ..cudowny czas...
Really? Jeszcze w swoim życiu nie doświadczyłam czegoś tak bardzo skomplikowanego, frustrującego jak właśnie starania o dziecko.. ja się staram krótko w porównaniu z innymi dziewczynami z forum ale psychicznie widzę ,że mamy wszystkie bardzo podobne odczucia .. Jak ja słyszę słowa Babci "zróbcie sobie dziecko" to nóż mi się otwiera w kieszeni .. staram się podejść do tego na chłodno, na luzie jak mówi mój M ale no kur.. nie da się..Bergamotka94, Powder, AnMiPe, Loraa, Belia, karczoch321, Paula08, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏻34🧔🏻♂️36🐶x2 -
milka_91 wrote:Tutaj się podepnę ... na początku myślałam to samo .. starania przecież każda koleżanka ma dziecko bez problemu zachodzi w ciąże, wspaniale zacząć się starać o dziecko ..cudowny czas...
Really? Jeszcze w swoim życiu nie doświadczyłam czegoś tak bardzo skomplikowanego, frustrującego jak właśnie starania o dziecko.. ja się staram krótko w porównaniu z innymi dziewczynami z forum ale psychicznie widzę ,że mamy wszystkie bardzo podobne odczucia .. Jak ja słyszę słowa Babci "zróbcie sobie dziecko" to nóż mi się otwiera w kieszeni .. staram się podejść do tego na chłodno, na luzie jak mówi mój M ale no kur.. nie da się..
To tak samo jak ja słyszę "to pewnie nie Twój czas, życie samo pisze scenariusz". Aż mnie wtedy wewnętrznie telepie. Za mną rok starań i jedno poronienie, jestem tym już zmęczona a mimo to wciąż mam nadzieję, że może tym razem się uda i ciężko jest słyszeć te wszystkie komentarze.
Powiedziałam sobie, że do kwietniowego cyklu podejdę bardziej na luzie. Oczywiście pójdę na monitoring i o ile owulacja nastapi to bierzemy się do roboty, ale jakoś tak chcę bez spiny i na luzie tym razem, żeby nawet brajanusza nie rozbudzać 😅👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
milka_91 wrote:Tutaj się podepnę ... na początku myślałam to samo .. starania przecież każda koleżanka ma dziecko bez problemu zachodzi w ciąże, wspaniale zacząć się starać o dziecko ..cudowny czas...
Really? Jeszcze w swoim życiu nie doświadczyłam czegoś tak bardzo skomplikowanego, frustrującego jak właśnie starania o dziecko.. ja się staram krótko w porównaniu z innymi dziewczynami z forum ale psychicznie widzę ,że mamy wszystkie bardzo podobne odczucia .. Jak ja słyszę słowa Babci "zróbcie sobie dziecko" to nóż mi się otwiera w kieszeni .. staram się podejść do tego na chłodno, na luzie jak mówi mój M ale no kur.. nie da się..
Dokładnie mam to samo! Mam wrażenie że u moich koleżanek „dzieci się same zrobiły” a u mnie droga przez mękę a nie przyjemność. Generuje to ogromną ilość stresu, nerwów i wydaje tonę pieniędzy…
Psychicznie - dramat. Stresują mnie badania, czekanie na wyniki i kolejne badania. Czasami siedzę i płaczę z nerwów o to wszystko a potem np. Babcia albo Mama dowalą mi między oczy „dlaczego Ty jeszcze nie chcesz mieć dzieci” - k*rwa… BARDZO chcę ale na razie nie wychodzi, ba, im dalej chcę tym bardziej pierdzieli się mój cykl, dosłownie odwrotnie do sytuacji.milka_91, Powder, Zosia667, Piret, Paula08 lubią tę wiadomość
Ona 30
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
Pregna Start
Kwasy Omega 3
TSH - 1,7
Progesteron w 7/8 dpo - 12,5 ng/ml
‼️Prolaktyna w 4 dniu cyklu - 884 mIU/l - wywalona w kosmos 😵💫
Testosteron 34,90 ng/dl
FSH:LH 0,85
Estradiol w 4 dniu cyklu - 39 pg/ml
Starania od 03/2025 na poważnie -
Ja już w tym cyklu zarzekałam się że nie zrobię testów owu, nie będę mierzyła temperatury.
I co - i nic.
Póki co staraczkowy walec jeździ po mnie ale jeszcze jakoś walczę.
Myślę, że w dniu kiedy dojdę do ściany tak właśnie się stanie że odpuszczę to wszystko.👸33 🧔 33
👩❤️👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk, L-arginina
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
02/2025
👸 ✓Cytologia
04/2025
👸🩺 AMH 1,340😭 | Prog (9dpo-8,57) | Prog (7dpo-19) | TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox)⁉️| WitD 150⁉️ | Endo: USG Tarczca ⏳
🧔🩺 -
Lani27 wrote:To tak samo jak ja słyszę "to pewnie nie Twój czas, życie samo pisze scenariusz". Aż mnie wtedy wewnętrznie telepie. Za mną rok starań i jedno poronienie, jestem tym już zmęczona a mimo to wciąż mam nadzieję, że może tym razem się uda i ciężko jest słyszeć te wszystkie komentarze.
Powiedziałam sobie, że do kwietniowego cyklu podejdę bardziej na luzie. Oczywiście pójdę na monitoring i o ile owulacja nastapi to bierzemy się do roboty, ale jakoś tak chcę bez spiny i na luzie tym razem, żeby nawet brajanusza nie rozbudzać 😅
To mam podobnie .. chyba wiosna mnie natchnęła i zmieniłam nastawienie ..
We wtorek 08.04 idę na monitoring bo owulacja wq kalendarzyka mi wypada na 10.04 i niech się dzieje wola niebabędzie co będzie .. Lekarz zalecił w czerwcu badanie drożności więc do tego czasu wrzucam na luz i mam nadzieje ,że nawet brajan mi w tym nie przeszkodzi 😅
👩🏻34🧔🏻♂️36🐶x2 -
Ja też poczułam powiew wiosny. Tak jak ktoś wcześniej pisał, ja podobnie zatraciłam się w tych staraniach i nawet nie wiem kiedy pojawił się kwiecień. Raptem 3 miesiące nowego roku minęły i nawet nie wiem kiedy.
Z jednej strony najchętniej rzuciłabym to wszystko w kąt za każdym razem jak biel mnie razi po oczach, ale wiem ile czasu i pieniędzy już władowałam w moje 12 cykli i jeśli w kwietniu do mnie bocian nie zawita to chyba zrobię sobie przerwę, poszukam nowej, luźniejszej pracy, a potem pójdę na drożność 🙈 nie wiem czy to dobry plan, ale to zawsze jakiś plan 🥹👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
milka_91 wrote:To mam podobnie .. chyba wiosna mnie natchnęła i zmieniłam nastawienie ..
We wtorek 08.04 idę na monitoring bo owulacja wq kalendarzyka mi wypada na 10.04 i niech się dzieje wola niebabędzie co będzie .. Lekarz zalecił w czerwcu badanie drożności więc do tego czasu wrzucam na luz i mam nadzieje ,że nawet brajan mi w tym nie przeszkodzi 😅
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🩺 niedoczynność tarczycy
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25% -
Karczoszku bardzo dobrze rozumiem Twoje myśli. Ja zawsze chciałam mieć trójkę i urodzić mając lat: 31,33 i 35. Teraz się z tego śmieje. Co prawda mam jeszcze szansę ale doszło do mnie że to jest niepotrzebne nakładanie na siebie presji czasu bo ja i tak widocznie nie mam na to wpływu.
Kokosik przykro mi 🫂 nie też długo zajęło wygrzebać się po ostatnim biochemie. Na wiosnę zrobiło się lepiej. Zaczynamy z remontem podwórka. Planuje zmiany w pracy. Moja rada: znaleźć sobie jakiś projekt, który pochłonie część energii ❤️
Jakkolwiek głupio to zabrzmi to w tym przypadku chyba czas trochę leczy rany.
Cebulka trzymamy kciuki za wynik! Pani z labu to nie lekarz! A tego proga oznaczałaś?Kokosik lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
11cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
2025 jest nasz ✨
🔜 maj HSG
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka -
Cebulka35 wrote:Byłam na pobraniu bety i pani zasugerowała mi, że patrzyła w moje wyniki i przyrost bety na tym etapie nie wygląda szczególnie obiecująco... Powiedziała, że może progesteron by pomógł. A ja się zastanawiam, czy jeżeli faktycznie ciąża ma jakieś wady to progesteronem nie będę podtrzymywać na siłę jej rozwoju? Nie znam się na tym.
Czekam na trzeci wynik bety jak na skazanie.Starania od : 10.2021
41 cykli starań 😫
💃🏻32🕺🏻34
HyCoSy ✅
AMH 5.24 ng/ml
31.03 ⏸️ beta 6.53 🥳
03.04 ⏸️ beta 57 🥳 -
Powder wrote:O to jesteśmy w tym cyklu owulacyjnymi siostrami 🫱🏻🫲🏼🥰 bo wg apki wypada mi tak samo i test już się wybarwił ładnie, nieśmiało dzisiaj, także coś się zaczyna.
Widzę , też na pierwsze stronie ,że podobnie testujemy 🥰 🥰 🥰 Oby ten kwiecień był dla nas łaskawy
U mnie testy wybarwiają się dopiero koło 10dc mam te z Horiena i nawet w tym 10dc dopiero jakiś tam cień się pojawia... ale szkoda mi ich wyrzucać ,a jeszcze trochę mi ich zostało..zaczne testy od niedzieli i zobaczymy czy pokryją się z monitoringiemPowder lubi tę wiadomość
👩🏻34🧔🏻♂️36🐶x2 -
milka_91 wrote:Widzę , też na pierwsze stronie ,że podobnie testujemy 🥰 🥰 🥰 Oby ten kwiecień był dla nas łaskawy
U mnie testy wybarwiają się dopiero koło 10dc mam te z Horiena i nawet w tym 10dc dopiero jakiś tam cień się pojawia... ale szkoda mi ich wyrzucać ,a jeszcze trochę mi ich zostało..zaczne testy od niedzieli i zobaczymy czy pokryją się z monitoringiem
Mi się ładnie wybarwiają i sprawdzają te z Domowego Laboratorium, strumieniowe. W tym cyklu jestem o jeden dzień „do przodu” z wynikiem ratio. Jestem ciekawa jak się dalej będzie barwić.milka_91 lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🩺 niedoczynność tarczycy
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25% -
Sory za spam ale u mnie jednak jest już krwawienie, czy to możliwe że ten prog tak szybko szpadł i że to jednak małpa będzie wczesniej?
Jestem przerażona że to może coś poważniejszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia, 13:44
👸33 🧔 33
02/2025
👸 ✓Cytologia
04/2025
🧔🩺 -
Ragazza wrote:Dziewczyny próbuję nadrobić Wasze wiadomości, sporo stron od rana. Kokosik Twoja wiadomość bardzo mnie uderzyła, bo czuję dokładnie to samo. Nie umiem się na niczym innym skupić, postawić sobie innego celu. Czuję ogromną potrzebę zapełnienia tej pustki.
Kociara gratuluję dwóch kresek
Pozostałe dziewczyny przytulam za biele i rozumiem Waszą złość. Rok temu myślałam, że urodzę mając rocznikowo 32 lata, a finalnie nawet nie jestem (już nie jestem) w ciąży.
U mnie dalej mindfuck, nie wiem czy to ten Duphaston mi takie objawy daje, że jak go odstawiłam w środę to miałam te chwilowe plamienia, a dzisiaj obudziłam się ze spuchniętymi piersiami. Siknęłam, ale drugim moczem i w dodatku na test o czułości 20, oczywiście biel. Myślę, że w 13dpo by już coś pokazał.
nie wiem co w tym cyklu się odwala ale nie miałam nigdy takiego pms… nie rozumiem tego i zastanawiam się czy jest jakiś sposób żeby złagodzić takie objawy?
Bo mam już dosyć 😩.
Ja żyję od okresu do okresu od dwóch lat , ciągle myślę o tych pieprzonych testach, analizuje kiedy miałam ⏸️ w ostatniej ciąży itp.. sama siebie dobijam ale nie potrafię inaczej.
O tej porze zawsze miałam ogarnięty ogródek , kupione nasionka zamówione jakieś doniczki żeby było ładnie a teraz ?
Nie forsuj się bo może zajdziesz , jak zajdziesz to wtedy to nie będzie miało takie znaczenia będziesz wszystko robić na spokojnie itp… chciałam urodzić na swoje 30 urodziny, dwa dni po urodzinach zobaczyłam dwie kreski , dwa dni przed świętami wiadomość że nie ma serca 😞 i od tego czasu cały czas się pierdzieli… czekanie na poronienie , zabieg , czekanie na okres po poronieniu , resztki po poronieniu , potem polip teraz zielone światło i
Wielka dupa, wielka pustka i zero planów co dalej…
No musiałam się wyżalić. 🫣👩🏼30l 🧔🏻♂️41l
Ona :
TSH: 1,85 mlU/l
FT4 : 15,75 pmol/l
FT3 : 4,28 pmol/l
Glukoza na czczo 102
( 🥗dieta z niskim IG )
🔹 badanie nasienia :
-Morfologia 4%
-ruchliwość - (typ a 34,62%), (typ b 10,58%), (typ c 11,54), ( typ d 43,27) ,
(A+B ) - 45,19% (A+B+C) - 56,73%
❌ obniżona Liczba Plemników 10,14 mln
Starania o rodzeństwo od 01/2023
10/24 cb❤️🩹
12/24 8tc 💔 (poronienie zatrzymane - zabieg) .
03/2025 starania wznowione 🤞🏻 -
Zosia667 wrote:Sort za spam ale u mnie jednak jest już krwawienie, czy to możliwe że ten prog tak szybko szpadł i że to jednak małpa będzie wczesniej?
Jestem przerażona że to może coś poważniejszegoZosia667 lubi tę wiadomość
Starania od : 10.2021
41 cykli starań 😫
💃🏻32🕺🏻34
HyCoSy ✅
AMH 5.24 ng/ml
31.03 ⏸️ beta 6.53 🥳
03.04 ⏸️ beta 57 🥳 -
MimiM29 wrote:Tak to możliwe, sama jestem tego przykładem. Też kiedyś na którymś z wątków pisałam o progu ok 21-22 ng/ml o tydzień po owulacji. Myslalm że wtedy się udało. Chwilę później przyszla miesiączka poprzedzona plamieniami ;( Także jest to mozliwe. Ale jeśli coś Cię niepokoi to dobrze przejść się do lekarza, może zleci badanie itd.
Jestem już umówiona na poniedziałek
Dzięki👸33 🧔 33
02/2025
👸 ✓Cytologia
04/2025
🧔🩺 -
Kroliczek2411 wrote:Widzę , że Ty też masz rollercoaster… mi w tym cyklu tak bolał brzuch , jajniki i pachwiny ze dwa dni nie spałam…piersi też trochę ale nie muszę mówić że serio porównując to z poprzednimi początkami ciąży to bym powiedziała że to to..
nie wiem co w tym cyklu się odwala ale nie miałam nigdy takiego pms… nie rozumiem tego i zastanawiam się czy jest jakiś sposób żeby złagodzić takie objawy?
Bo mam już dosyć 😩.
Ja żyję od okresu do okresu od dwóch lat , ciągle myślę o tych pieprzonych testach, analizuje kiedy miałam ⏸️ w ostatniej ciąży itp.. sama siebie dobijam ale nie potrafię inaczej.
O tej porze zawsze miałam ogarnięty ogródek , kupione nasionka zamówione jakieś doniczki żeby było ładnie a teraz ?
Nie forsuj się bo może zajdziesz , jak zajdziesz to wtedy to nie będzie miało takie znaczenia będziesz wszystko robić na spokojnie itp… chciałam urodzić na swoje 30 urodziny, dwa dni po urodzinach zobaczyłam dwie kreski , dwa dni przed świętami wiadomość że nie ma serca 😞 i od tego czasu cały czas się pierdzieli… czekanie na poronienie , zabieg , czekanie na okres po poronieniu , resztki po poronieniu , potem polip teraz zielone światło i
Wielka dupa, wielka pustka i zero planów co dalej…
No musiałam się wyżalić. 🫣
No dokładnie... ciągle analizowanie wszystkiego.
Nawet nie wróciłam do biegania po poronieniu, byłam raptem parę razy, ale przez to, że tętno wychodziło mi kosmiczne po takiej przerwie, to przestałam, żeby nie zaszkodzić
Mam już ten czuły test, sprawdzę rano. Oczywiście po wyjęcia z kosza wydaje mi się, że coś na tym dzisiejszym widzę, ale to równie dobrze mogą być urojenia, bo nie da się tego zobaczyć na zdjęciu 😜31 lat
Hashimoto, niedoczynność tarczycy
MTHFR hetero, PAI-1 hetero
Zespół antyfosfolipidowy?
Starania od 05/2024
28.11.2024 ⏸️
10.01.2024 💔 poronienie zatrzymane -
Hej dziewczyny!
Ja już po porannym spuszczeniu krwi, czekam na wyniki i po wizycie szpitalnej również no cóż utknęłam trochę w zawieszeniu, bo i tak spodziewam się, że operacja mnie nie ominie tylko się przesunie do lata bądź jesieni... dla mnie to trochę marnotrawienie czasu, ale nie ma co dyskutować jak jestem ogólnie pod opieką szpitalną 🤷♀️
W każdym razie jest cel - zajście w ciążę przed operacją 😅
Udało mi się nadrobić forum i dziewczyny... Bardzo mi przykro, przytulam was mocno każdą która tego potrzebuje czy to z powodu bieli czy gorszego okresu 🫂🫂 nie poddawajcie się, jeszcze słonko do was wyjdzie wierzę w to! 🫶🏻 jeszcze wszystkie przejdziemy na fioletową stronę 🤞
Lecę chillować z moimi psiakami na działce, a wieczorem wychodzimy z moim na kolację 🙈 udanego piątku!Nayeli, ater, Powder lubią tę wiadomość
28 👩 & 38 🧑 & 🐕 x2
7 cs 🤞
👩 po chemioterapii & naświetlaniach (zabieg chirurgiczny?? - dla sprawdzenia 3x inna metoda zabiegu start w maju)
🧑 badania płodności 11.04 🤞
💊 witamina d3, witamina b12, omega-3, kwas foliowy, inozytol NAC -
Te gadania bliskich bolą najbardziej. U mnie też hit, babcia ostatnio do mnie „Ja tam z chorą tarczycą i innymi problemami zaszłam w 6 ciąż urodzonych a wam się rzekomo nie udaje” aż się pokłóciłam z nią bo miałam wrażenie że myśli że wciskam jej kit że się staramy o ciążę ale walczymy z poprawieniem moich hormonów.
Myślałam że jak jej powiem o tym że się staramy to będzie koniec z mówieniem „kiedy w końcu pomyślicie o dziecku bo ja chcę być prababcią” 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia, 14:57
Paula08, Marzycielka94, Olisska lubią tę wiadomość
👩🏼: 27l 🧑🏼🦱:29l
Starania od: 10.2024 na poważnie
👩🏼: hiperprolaktynemia
🧑🏼🦱: morfologia w normie
💊: Dostinex, jodid 100, Fertistim według zaleceń lekarza.
+ badania za 3 tyg i dodatkowe suple do zakupienia.