Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa to bladzioszek. 😉 Ja używam właśnie tych testów, ale bez aplikacji. W moim przypadku pik jest krótki - około doby- ale na oko mogę bez problemu ocenić kiedy był. Ja robię 1x dz. jak jest taki blady, a jak zaczyna lekko ciemnieć to 2xdz.
majskoko, askowe, Rosalinda, Agi96 lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Kompotlinka wrote:Aaa to bladzioszek. 😉 Ja używam właśnie tych testów, ale bez aplikacji. W moim przypadku pik jest krótki - około doby- ale na oko mogę bez problemu ocenić kiedy był. Ja robię 1x dz. jak jest taki blady, a jak zaczyna lekko ciemnieć to 2xdz.
Super, dzieki!🥰😍💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Haha, po tym jak dodasz zdjęcie to pokazuje Ci gdzie odczytało kreskę testową T a gdzie kontrolną C, jak coś jest nie tak jak widzisz, to możesz przesunąć je.majskoko wrote:Kurcze a to dopiero 6 dzien cyklu i nie ma jeszcze sluzu. Moze zle to odczytalo? Bo te testy sa troche inne niz te z aplikacji i ciezko ustawic te kreski. Ta kreska jest mega blada ..
Edit:
Dodalam jeszcze raz lepsze zdjecie i wyczytalo 0.1🙈
majskoko, Rosalinda lubią tę wiadomość
👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
07.2025 - puste jajo płodowe 💔 7w
10cs -
Hej dziewczyny co tam słychać? Testuję ktoś jeszcze w tym miesiącu? Bardzo trzymam za Was kciuki, a dziewczynom które dosłały miesiaczkę, życzę by był to Wasz pierwszy dzień ciąży 🤞❤️
Podczytywałam, że pisałyście o stosunkach w okresie owulacji i powiem Wam, że ja to od początku roku nastawiłam się na maratony i nie wychodziło, a w tym szczęśliwym cyklu kochaliśmy się tylko dwa razy, 4 dni przed owu i dzień przed, spisałam ten cykl na straty nawet byłam zła na męża, że po sprzeczce nie chciał się kochać, a dla mnie nic się nie liczyło, to jest ten czas i nie można go zmarnować 🙈😂
Kompotlinka, Stokrotka94, Agi96 lubią tę wiadomość
👩 28 👦 29 🐶 7
Starania od października 2024r.
07.11.2024 - Ciąża biochemiczna 👼
07.02.2025 - Poronienie chybione
7 tydzień 👼
06.04.2026 - ⏸️ 7cs
Proszę zostań z nami 🙏
(Accofil, neoparin, besins, duphaston, propranolol)
❌ wrzesień 2025 -tachykardia po accofilu, która trwa do nadal.. włączony beta-bloker
❗️mutacja PAI-1 homo
❗️KIR BX 1/5 -
majskoko wrote:Tak, bral 4 razy i to po duzo dni bo nawet 12-15 dni… biseptol tez bral. Ale zawsze bardzo dobre probiotyki. Zreszta codziennie bierze suple i probiotyki- omega vit D (lek) magnez kwas foliowy (aliness) i probiotyki te z aliness na razie bo nie zdazylam dokupic jeszcze reszty. Robie mu do pracy koktajle z jogurtow naturalnych, lubi pic kefir, pije tez sok z pomidorow. Wiec mam nadzieje ze sie wszystko unormuje!
No i tez wzial pod uwage wskazowki co do tego zeby nie robic siku przed oddaniem próbki
Trzymam za was ogromnie kciuki! Niech jeszcze pomyśli np o L Karnitynie, cynku, selenie, witaminie E - też są polecane w poprawie nasienia itp. I w ogóle super, że dbasz o niego w tym temacie i wspierasz. Przez nieostrożność laboratorium po prostu sam się męczył i szacun dla niego, że nie zwątpił.
majskoko, Agi96 lubią tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod
IO -> Siofor 500 -
O! To bardzo pocieszające, bo u nas z tym ❤️ to nie za często się udaje. Dość mnie to martwiło, ale skoro już kilka dziewczyn pisało coś podobnego do Ciebie Malinko to wrzucam bardziej na luz. 😁
Jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieję, że kropek dobrze się rozgościł i ładnie rośnie. 🤗
Malinka18, Agi96 lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Kompotlinka wrote:Swoją drogą chyba będziemy razem polować na owulkę. 🤭 Tylko ja zacznę testować w środę, spodziewana owulka czw-ndz.
Ej to ja chyba jak Wy - w poniedziałek mam 11 DC i idę na monitoring. Planowo ma być owulacja czw./pt, ale to zobaczymy
Kompotlinka lubi tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod
IO -> Siofor 500 -
Mika1992 wrote:Trzymam za was ogromnie kciuki! Niech jeszcze pomyśli np o L Karnitynie, cynku, selenie, witaminie E - też są polecane w poprawie nasienia itp. I w ogóle super, że dbasz o niego w tym temacie i wspierasz. Przez nieostrożność laboratorium po prostu sam się męczył i szacun dla niego, że nie zwątpił.

Dziekuje za wsparcie! Sprobuje przemycic jeszvze te suple, chociaz juz cos przebąkiwal ze duzo tego (ma problem by tyle tego zjesc 😆), a co do antybiotykoterapii itp juz traciliśmy oboje cierpliwosc ale jestem z niego dumna ze to znosi- w koncu nie tylko mi zalezy na dzieciątku, jemu tez bardzo
Agi96 lubi tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Kompotlinka wrote:O! To bardzo pocieszające, bo u nas z tym ❤️ to nie za często się udaje. Dość mnie to martwiło, ale skoro już kilka dziewczyn pisało coś podobnego do Ciebie Malinko to wrzucam bardziej na luz. 😁
Jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieję, że kropek dobrze się rozgościł i ładnie rośnie. 🤗
Byłam na usg w środe, ale zobaczyła jedynie pęcherzyk 4,9mm beta była gdzieś na poziomie 1500, cieszę się bo strasznie bałam się pozamacicznej, kolejne USG we wtorek, teraz mam obawy o puste jajo 🙈 zwariuję przy tej ciąży
Kompotlinka, majskoko, Werox, _Dysia_, Kinia197 lubią tę wiadomość
👩 28 👦 29 🐶 7
Starania od października 2024r.
07.11.2024 - Ciąża biochemiczna 👼
07.02.2025 - Poronienie chybione
7 tydzień 👼
06.04.2026 - ⏸️ 7cs
Proszę zostań z nami 🙏
(Accofil, neoparin, besins, duphaston, propranolol)
❌ wrzesień 2025 -tachykardia po accofilu, która trwa do nadal.. włączony beta-bloker
❗️mutacja PAI-1 homo
❗️KIR BX 1/5 -
Będzie dobrze! 🤞🤞 W pełni rozumiem Twoje emocje, ale nie ma co się zamartwiać na zapas. 😉Malinka18 wrote:Byłam na usg w środe, ale zobaczyła jedynie pęcherzyk 4,9mm beta była gdzieś na poziomie 1500, cieszę się bo strasznie bałam się pozamacicznej, kolejne USG we wtorek, teraz mam obawy o puste jajo 🙈 zwariuję przy tej ciąży
Malinka18 lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
No to ja Ci powiem z mojej perspektywy, w ciągu trzech lat zastosowałam chyba wszystkie możliwe opcje czyli co dwa dni, co trzy dni, codziennie, dwa razy dziennie, z żelem, bez żelu, z kubeczkiem, bez kubeczka, z orgazmem, bez orgazmu, z nogami w górze itp, itd. Prawda jest taka, że jak ma się udać to się uda. My zaszliśmy w ciążę z jednego seksu pomiędzy powrotem z pracy a wyjazdem do sklepu, szybko, spontanicznie, z prysznicem i siku od razu po. I cyk tu się udało. Nie ma jednej recepty. Jedne zajdą z jednego seksu , inne z seksu codziennie, inne z seksu co dwa dni. Wszystko zależy od parametrów nasienia, jakości komórek jajowych i po prostu szczęścia.Mika1992 wrote:No ja też czytałam, że najlepiej co 2 dni i tak się do tego stosuje. Ale chętnie posłucham też opinii dziewczyn, które w czasie dni płodnych codziennie lub 2 razy. Sama się teraz zastanawiam nad codziennym przytulaniem w okresie dni płodnych.
@majskoko ta apka naprawdę jest fajna, mi pomogła jak stosowałam testy owulacyjne. raz na pewno dobrze mi wskazała pik, ale miałam dwa miesiące gdzie w ogóle go nie wykryła. więc na pewno trzeba też na inne objawy patrzeć
majskoko, Remedios, Kompotlinka, askowe, siesiepy lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN

-
Hejoo ja dziś otrzymałam betę wzrosła 3 krotnie , wizyta u lekarza za tydzień 🤞🏻 nadal nie wierzę. A z drugiej strony już planuję w głowie wszystko i myślę różne rzeczy 🫣😅
Będę tutaj z wami oczywiście podglądać co u was 🩷
majskoko, Basiax, Rosalinda, KamilaAnt2026, Karolaxoxo, Lisia00, Agi96, Dzydzy, Stokrotka94, _Dysia_, Kinia197, Bakalia.35, Takatam, KAaareii, Kompotlinka, askowe, Cerva, Mona_Mona, Vainchild lubią tę wiadomość
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie ! -
A miałaś wiecej śluzu??? Ja teraz zupełnie brak wiec pewnie @ sie zbliżaNadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Hejoo ja dziś otrzymałam betę wzrosła 3 krotnie , wizyta u lekarza za tydzień 🤞🏻 nadal nie wierzę. A z drugiej strony już planuję w głowie wszystko i myślę różne rzeczy 🫣😅
Będę tutaj z wami oczywiście podglądać co u was 🩷 -
Ja jestem zapisana na testowanie na wtorek, ale baardzo mnie korci, żeby siknąć jutro - znając moją "silną wolę" to się skuszę 😂 10 dpo będzie 😉Malinka18 wrote:Hej dziewczyny co tam słychać? Testuję ktoś jeszcze w tym miesiącu? Bardzo trzymam za Was kciuki, a dziewczynom które dosłały miesiaczkę, życzę by był to Wasz pierwszy dzień ciąży 🤞❤️
Podczytywałam, że pisałyście o stosunkach w okresie owulacji i powiem Wam, że ja to od początku roku nastawiłam się na maratony i nie wychodziło, a w tym szczęśliwym cyklu kochaliśmy się tylko dwa razy, 4 dni przed owu i dzień przed, spisałam ten cykl na straty nawet byłam zła na męża, że po sprzeczce nie chciał się kochać, a dla mnie nic się nie liczyło, to jest ten czas i nie można go zmarnować 🙈😂
KamilaAnt2026, Malinka18 lubią tę wiadomość
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Cudownie! 🥰Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Hejoo ja dziś otrzymałam betę wzrosła 3 krotnie , wizyta u lekarza za tydzień 🤞🏻 nadal nie wierzę. A z drugiej strony już planuję w głowie wszystko i myślę różne rzeczy 🫣😅
Będę tutaj z wami oczywiście podglądać co u was 🩷🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Hejoo ja dziś otrzymałam betę wzrosła 3 krotnie , wizyta u lekarza za tydzień 🤞🏻 nadal nie wierzę. A z drugiej strony już planuję w głowie wszystko i myślę różne rzeczy 🫣😅
Będę tutaj z wami oczywiście podglądać co u was 🩷
Pięknie 😍 pozarażaj nas tu 🦠
Nadzieja 🧚🏼♀️ lubi tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
10.2025 ⏸️
11.2025 7tc💔
03.2026 AMH -> 1.9
Nie poddajemy się i walczymy dalej 🍀 -
To i tak sporo wytrzymujesz, ja też jestem zapisana na wtorek i wtedy będzie około 10 dpo. Ale znając siebie to zatestuję wcześniej, w niedzielę albo poniedziałek zrobię pewnie pierwszy test. Chociaż trochę się boję że będzie negatywny… Spodziewam się gorszego ale mam nadzieję na lepsze. Nie lubię tego okresu na kilka dni przed testowaniem i ciągłego zastanawiania się, chciałabym mieć bardziej wywalone 🥲Rosalinda wrote:Ja jestem zapisana na testowanie na wtorek, ale baardzo mnie korci, żeby siknąć jutro - znając moją "silną wolę" to się skuszę 😂 10 dpo będzie 😉31&36
💔 05.25
🧬 Mutacja PAI-1 w układzie homozygotycznym