Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem 3/4 dpo
i oczywiście mam OBJAWY CIAZOWE. zwykle miałam jakieś lekkie proste bóle piersi, głównie po bokach. Teraz w tym cyklu mam dziwne uczucie w obu sutkach xD ni to mrowienie, ni to swędzenie. 3DPO 
Też tak macie?? 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 23:03
🩵 14.04.2019
10.04.2022 💔 zgubiłam cząstkę siebie, której nigdy nie odnajdę.
💚 05.05.2023 -
Ja też mam objawy ciążowe po owulacji, kilka dni mocno odczuwalne, ale jest to po prostu kwestia podwyższonego progesteronu po owulacji.Bakalia.35 wrote:Ja jestem 3/4 dpo
i oczywiście mam OBJAWY CIAZOWE. zwykle miałam jakieś lekkie proste bóle piersi, głównie po bokach. Teraz w tym cyklu mam dziwne uczucie w obu sutkach xD ni to mrowienie, ni to swędzenie. 3DPO 
Też tak macie?? 🫣
potem przychodzi mi okres. Nie ma szans żeby to było to w tak krótkim czasie, ale można czuć się w ten sposób ze wzgledu na ten skok progesteronu właśnie.. tyle, że to o niczym nie świadczy bo jest za wcześnie. Też miałam w tym cyklu tak samo, a już czekam na @ :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 23:36
-
Ciężko stwierdzić bo biorę „ do środka „ progesteron .. Ale śluz jest dodatkowo i takie jak na owulacjęBasiax wrote:A miałaś wiecej śluzu??? Ja teraz zupełnie brak wiec pewnie @ sie zbliża
Ale to teraz co widzę wcześniej się nie zagłębiałam przez proga
Basiax lubi tę wiadomość
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie ! -
Dziewczyny, zrobiłam test - jest delikatna druga kreseczka 🥹 W poniedziałek zrobię betę 🥹
Co do objawów to nie czuję absolutnie nic 😄 Z chłopcami było dokładnie tak samo - jak czułam się ciążowo to okazywało się, że nie jestem w ciąży, a jak nie czułam żadnych dolegliwości i myślałam, że nic z tego to test pozytywny 😄 Tak się śmiałam, że teraz chyba jestem w ciąży, bo nic nie czuję - no i wychodzi na to, że znowu wczesnym objawem ciaży jest brak objawów 😂
KAaareii, _Dysia_, Stokrotka94, Kinia197, Basiax, Nadzieja 🧚🏼♀️, majskoko, Cerva, Lady A., Kompotlinka, Malinka18, KamilaAnt2026, Dzydzy, Iza., Werox, BillieJean, Agi96, Sliva, askowe, Mika1992, Livos, Karolaxoxo, Esbe, Mona_Mona, Lisia00, Takatam lubią tę wiadomość
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Mnie około tydzień po owulacji bolą piersi i to by się zgadzało bo w tym czasie powinien być szczyt progesteronu. 3dpo nie ma szansy żeby organizm dawał objawy ciąży bo zapłodniona komórka w tym czasie sobie lata luzem i organizm nie ma o niczym pojęcia 😃 U mnie jedynym innym objawem, który mogę powiedzieć że był stricte ciążowy na tak wczesnym etapie, przed terminem miesiączki to było kłucie w macicy, bardzo mocne.Bakalia.35 wrote:Ja jestem 3/4 dpo
Też tak macie?? 🫣31&36
💔 05.25
🧬 Mutacja PAI-1 w układzie homozygotycznym -
Rosalinda wrote:Dziewczyny, zrobiłam test - jest delikatna druga kreseczka 🥹 W poniedziałek zrobię betę 🥹
Co do objawów to nie czuję absolutnie nic 😄 Z chłopcami było dokładnie tak samo - jak czułam się ciążowo to okazywało się, że nie jestem w ciąży, a jak nie czułam żadnych dolegliwości i myślałam, że nic z tego to test pozytywny 😄 Tak się śmiałam, że teraz chyba jestem w ciąży, bo nic nie czuję - no i wychodzi na to, że znowu wczesnym objawem ciaży jest brak objawów 😂
Gratulacje!!! Kolejna kropka rośnie 🥰
Basiax, Rosalinda lubią tę wiadomość
👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
O Wow super!!!! Który dpo? U mnie 12 i biało.. albo się owulacja przesunęła aczkolwiek nie łudzę sięRosalinda wrote:Dziewczyny, zrobiłam test - jest delikatna druga kreseczka 🥹 W poniedziałek zrobię betę 🥹
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Rosalinda wrote:Dziewczyny, zrobiłam test - jest delikatna druga kreseczka 🥹 W poniedziałek zrobię betę 🥹
Cudowna wiadomość! Gratulacje
-
Gratulacje!
Niech się dzidzia rozgości! ❤️
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
Rosalinda gratulacje! 🤩
30 🙋🏽♀️ 33 🙋🏽
Starania od 09/25 o pierwsze 👶🏽
Tarczyca ✅
Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
Łagodna IO
Homocysteina 5,97 umol/l✅
SHBG 43.4 nmol/L 32.4-128.0⬇️
Testosteron 1,66 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
Prolaktyna⬆️❗️
AMH 6,58 ⬆️⁉️
On:
Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗 -
Malinka18 wrote:Hej dziewczyny co tam słychać? Testuję ktoś jeszcze w tym miesiącu? Bardzo trzymam za Was kciuki, a dziewczynom które dosłały miesiaczkę, życzę by był to Wasz pierwszy dzień ciąży 🤞❤️
Podczytywałam, że pisałyście o stosunkach w okresie owulacji i powiem Wam, że ja to od początku roku nastawiłam się na maratony i nie wychodziło, a w tym szczęśliwym cyklu kochaliśmy się tylko dwa razy, 4 dni przed owu i dzień przed, spisałam ten cykl na straty nawet byłam zła na męża, że po sprzeczce nie chciał się kochać, a dla mnie nic się nie liczyło, to jest ten czas i nie można go zmarnować 🙈😂
aleś mnie pocieszyła, bo dotychczas tez mieliśmy maratony a w tym cyklu podobnie do wasze=go udanego, my testujemy 23/24 kwietnia, w zaleznosci jak wytrzymam
Malinka18 lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️31
starania nad pierwszym Bobosiem, póki co na pokładzie dwa kotki 🐈⬛🐈
5cs
2cs po histeroskopii
25/02/2026 histeroskopia
04/03/2026 włączony DOSTINEX na obniżenie prolaktyny
03/2026 biochem
♀️
Cytologa ✔️
USG piersi, trans ✔️
▫️tsh:1,9
▫️ferrytyna: 48,8
▫️B12: 685
▫️kwas foliowy: 40
▫️D3: 55,5
▫️Prolaktyna 9 -
Rosalinda gratulacje, czy teraz liczycie na dziewuszkę?
♀️29 ♂️31
starania nad pierwszym Bobosiem, póki co na pokładzie dwa kotki 🐈⬛🐈
5cs
2cs po histeroskopii
25/02/2026 histeroskopia
04/03/2026 włączony DOSTINEX na obniżenie prolaktyny
03/2026 biochem
♀️
Cytologa ✔️
USG piersi, trans ✔️
▫️tsh:1,9
▫️ferrytyna: 48,8
▫️B12: 685
▫️kwas foliowy: 40
▫️D3: 55,5
▫️Prolaktyna 9 -
Hej dziewczyny, owulacje miałam 29 marca, udało się w końcu w tym cyklu, praktycznie żadnych objawów nie miałam w porównaniu do poprzednich cykli gdzie miałam ich wiele i się dopytywałam każdego, niedługo czas zapisać się do lekarza, trzymam za was kciuki 🙂 i przesylam wiruski
Kompotlinka, Livos, Sliva, Basiax, KamilaAnt2026, Agi96, Werox, Lisia00, Kinia197 lubią tę wiadomość
-
Cudownie 🥹 gratulacje 🥰
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
10.2025 ⏸️
11.2025 7tc💔
03.2026 AMH -> 1.9
Nie poddajemy się i walczymy dalej 🍀 -
Dziękuję! Chciałabym mieć córeczkę, ale jeśli będzie trzeci synuś to też super 🥰 Zawsze marzyłam o trójce dzieci, więc to nie tak, że zdecydowaliśmy się na trzecie bo może tym razem będzie dziewczynka 😄Sliva wrote:Rosalinda gratulacje, czy teraz liczycie na dziewuszkę?
Sliva, BillieJean, askowe, Lisia00, Werox lubią tę wiadomość
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Sliva wrote:aleś mnie pocieszyła, bo dotychczas tez mieliśmy maratony a w tym cyklu podobnie do wasze=go udanego, my testujemy 23/24 kwietnia, w zaleznosci jak wytrzymam
Trzymam mocno kciuki ❤️👩 28 👦 29 🐶 7
Starania od października 2024r.
07.11.2024 - Ciąża biochemiczna 👼
07.02.2025 - Poronienie chybione
7 tydzień 👼
06.04.2026 - ⏸️ 7cs
Proszę zostań z nami 🙏
(Accofil, neoparin, besins, duphaston, propranolol)
❌ wrzesień 2025 -tachykardia po accofilu, która trwa do nadal.. włączony beta-bloker
❗️mutacja PAI-1 homo
❗️KIR BX 1/5