Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eeee u mnie nic chyba dobrego nie wyniknie...dostalam wodnistego bezowego śluzu, jak zwykle tydzień [email protected]ńczy sie to tak, ze im blizej @, robi sie coraz ciemniejszy, az w koncu nawiedza mnie ta łajza! Ziolka, ktore pije miały to zmienić, ale najwidoczniej nie podzialaly...W sumie nikt mi gwarancji nie dawal, ze ureguluja wszystko w pierwszym cyklu, moze w kolejnych sie uda.Nadzieja przeminela,przynajmniej nie bede sie łudzić przez tydzień :'-(
Ale za reszte Dziewczyn dalej trzymam kciuki!!Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki!
Bardzo gratuluje wszystkim ktorym się udało. U mnie pewnie nic z tego w tym cyklu. W poniedzialek mialam wypadek i robili mi tomografie, dziś ultradzwieki, do tego mam chory przewod pokarmowy i wpierdzielam tabletki. na 19.12 wyznaczyli mi gastroskopie.... samo szczescie
Trzymajcie sie kochane, bede do Was zagladac z nadzieja na ciazowe fluidy.Strażaczka90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoda mam nadzieje ze to nic powaznego ten wypadek! Bede trzymac kciuki za "spokojna" gastroskopie i duzo zdrowka zycze!
Ja wlasnie siedze przed sala egzaminacyjna i oczywiscie zamiast powtarzac to czytam ovu! Jak ja nie znosze egzaminow.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Witajcie Dziewczynki!
Bardzo gratuluje wszystkim ktorym się udało. U mnie pewnie nic z tego w tym cyklu. W poniedzialek mialam wypadek i robili mi tomografie, dziś ultradzwieki, do tego mam chory przewod pokarmowy i wpierdzielam tabletki. na 19.12 wyznaczyli mi gastroskopie.... samo szczescie
Trzymajcie sie kochane, bede do Was zagladac z nadzieja na ciazowe fluidy. -
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:ja to miałam 20 razy w ciągu roku.. bo miałam wrzody...ale teraz to nic ne bli bo rura jest cieniutka nie tak jak pare lat temu jak była taka gruba...ale wiem co czujesz też przechodziłam to:* wspieram ...Flaczki w żołądku bolą przez pare dni po tym badaniu...
Panicznie boję się tej rury...Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Anulkaa wrote:Jagoda mam nadzieje ze to nic powaznego ten wypadek! Bede trzymac kciuki za "spokojna" gastroskopie i duzo zdrowka zycze!
Ja wlasnie siedze przed sala egzaminacyjna i oczywiscie zamiast powtarzac to czytam ovu! Jak ja nie znosze egzaminow.
Bo ovu to jest nałóg Wypadek nie był najgroźniejszy ale to tułanie teraz po lekarzach jest fatalne.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagódka, gastro jest nieprzyjemne, kłamać nie będę. Ale nie trwa długo i da się przeżyć. Miałam robione kilka razy, bo jako nerwus mam refluks i wrzody. Zjem smażone i jest masakra! W ciąży całe 9 miesięcy bolał, chyba nawet bardziej niż wcześniej bo był ucisk, ale siemię lniane trochę pomogło Teraz starając się o drugie, boję się właśnie tego bólu żołądka i porodu
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Marti, a jak sytuacja u Ciebie?
U nas wieje niesamowicie, uciekałam do rodziców. Net szwankuje przez pogodę, więc nie mam za bardzo jak pisać. Ale jutro wracam do siebie
Trochę dzisiaj zła jestem, bo przez tą pogodę są opóźnienia, więc mój mąż wróci później A to oznacza, że w moje owu mogę ewentualnie zapłodnić się sama! Głupi humor mi się załączył No ale wiem, że nikogo wina, więc jakoś przeżyjemy.Martii, Chanela, Strażaczka90 lubią tę wiadomość