35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny chciałabym żeby to było nasze motto
“ Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości opcji. Daruj sobie myślenie o tym, co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz akurat to, czego kompletnie się nie spodziewasz. ”Bursztyn, inessa, angela, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:Dzien dobry Lejdis !
Dzis po raz pierwszy test owulacyjny wyszedl pozytywny!
A jutro z tego co pamiętam wraca Twój mąż, a więc Bursztynku kochany do dzieła !!!
no wlasnie niestety nie...wyjazd mu sie przedluzy o pare dni, taka praca...
szlag by to trafił , a tu ovu za rogiem.... -
DAGI wrote:Bursztyn- za staranka. jak test pozytywny to działajcie z 3 dni...Mam nadzieje,że ogłosisz nam II kreseczki.
ANGELA- a ty jak się czujesz?? Kiedy masz testować lub robic bete??
dopiero dziś 5dpt , a testować mam w 14dpt, a więc za 9 dni - wcześniej nie będę, bo mnie to stresuje - posłucham zaleceń lekarza - kazał robić zwyczajnego sikańca - chyba,że coś się wcześniej przypałęta - ostatnie ivf zakończyło się w 7dpt , a więc mocno się boję nadchodzących dni -
samira wrote:dziewczyny chciałabym żeby to było nasze motto
“ Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości opcji. Daruj sobie myślenie o tym, co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz akurat to, czego kompletnie się nie spodziewasz. ”
kwintesencja życiainessa, bliska77, samira, Olena lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:czy któraś w tym czasie zafasolkowała?
niestety żadna i bardzo nad tym ubolewamy -
nick nieaktualny
-
samira wrote:a ja zaczęłam czytać mój prezent walentynkowy od G " 50twarzy Greya " oj będzie się działo podobno kościół jest oburzony ta książką
nr 1 - na topie w empiku - są jeszcze następne 2 części , miałam w ręku , ale nie kupiłam - daj znać czy naprawdę warto czytać - to prawda straszne zamieszanie wokół tych książek . Ja czytam Cobana i Lackberg - uwielbiam kryminalno-sensacyjno czasami-polityczne thrillery. Millenium trylogię Larssona przeczytałam w 1 tydzień , nie mogłam się oderwać, w ogóle uwielbiam czytać - jeśli masz jakieś fajne tytuły podrzuć proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2013, 21:19
samira, Olena lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:angela wrote:DAGI wrote:Bursztyn- za staranka. jak test pozytywny to działajcie z 3 dni...Mam nadzieje,że ogłosisz nam II kreseczki.
ANGELA- a ty jak się czujesz?? Kiedy masz testować lub robic bete??
dopiero dziś 5dpt , a testować mam w 14dpt, a więc za 9 dni - wcześniej nie będę, bo mnie to stresuje - posłucham zaleceń lekarza - kazał robić zwyczajnego sikańca - chyba,że coś się wcześniej przypałęta - ostatnie ivf zakończyło się w 7dpt , a więc mocno się boję nadchodzących dni
Chyba nie ma tutaj osoby ktora nie trzymalaby za Ciebie kciukow, wiec bedzie dobrze, tylko prosze- badz dobrej mysli !
Bardzo się staram myśleć pozytywnie - dziękiBursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nic takiego Bursztynku, nawał obowiązków.....akurat mam owulacje wiec wiecej czasu spedzam w łożku:) i wiecej odpoczywam, grypa mnie złapala i jestem na lekach wiec raczej watpie ze w tym miesiacu cos z tego wyjdzie chociaż sluz jest....nawet dosc duzo O DZIWO! może po lekach tak..?hmm
Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:a ja zaczęłam czytać mój prezent walentynkowy od G " 50twarzy Greya " oj będzie się działo podobno kościół jest oburzony ta książką
Kosciol zawsze jest czyms oburzony...
dokładnie ...........
Bursztynku szkoda cholender, ale najważniejsze że coś się ruszyłoBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:a ja zaczęłam czytać mój prezent walentynkowy od G " 50twarzy Greya " oj będzie się działo podobno kościół jest oburzony ta książką
Kosciol zawsze jest czyms oburzony...
dokładnie ...........
Bursztynku szkoda cholender, ale najważniejsze że coś się ruszyło
Aga, wlasnie! Ruszylo sie i z tego najbardziej sie ciesze. Mam tez glebokie przekonanie, ze jesli cos ma z tego byc to napewno bedzie, jesli nie w tym cyklu to nastepnym Ale bedzie!
bardzo mądre podejście i tak trzymajBursztyn lubi tę wiadomość
-
samira wrote:a ja zaczęłam czytać mój prezent walentynkowy od G " 50twarzy Greya " oj będzie się działo podobno kościół jest oburzony ta książką
gdzieś migneła mi wiadomość, że mają kręcić film na jej podstawieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2013, 07:19
-
EwaT wrote:nic takiego Bursztynku, nawał obowiązków.....akurat mam owulacje wiec wiecej czasu spedzam w łożku:) i wiecej odpoczywam, grypa mnie złapala i jestem na lekach wiec raczej watpie ze w tym miesiacu cos z tego wyjdzie chociaż sluz jest....nawet dosc duzo O DZIWO! może po lekach tak..?hmm
dlaczego leki wykluczają zajście ? no mnie złapały zatoki i biorę min mucosolvan a śluz jest śliczniutki i ovu odczuwalna -
nick nieaktualnyA wczoraj kumpela na innym forum ur. wieczorem synka przez cc a męczyła się dziewczyna prawie 3dni bo wody się sączyły a skurczy nie było prawie wcale nawet jak przebili pecherz...i podali dwa razy oxy...
i będzie tam więcej porodów ,jak to fajnie nastraja ...inessa, bliska77, Bursztyn, grosza, Olena lubią tę wiadomość