35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:samira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
najlepsze jaja będą jak w tym czasie zaciążę
a to będziesz dla dzidziusia robić bukiety )
hehe jasne ze tak a wy będziecie u mnie zamawiały bukiety na różne okazje :pbliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:samira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
fajnie, uwielbiam kwiaty w każdej postacisamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:szczęśliwa wrote:samira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
fajnie, uwielbiam kwiaty w każdej postaci
ja też ,fajnie byłoby otworzyć kwiaciarnię albo ustrajać kościół na ślubybliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:szczęśliwa wrote:samira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
hehe jasne ze tak a wy będziecie u mnie zamawiały bukiety na różne okazje :p
samira fajny pomysł , i biznesik rozkręciszsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:samira wrote:szczęśliwa wrote:samira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
hehe jasne ze tak a wy będziecie u mnie zamawiały bukiety na różne okazje :p
samira fajny pomysł , i biznesik rozkręcisz
mama nadzieje ze tak będziebliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:MartaDidinio wrote:Ciekawe co u Angeli? Jak się czuje?
tez o Niej myslalam. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
ja myślę że się udało i będzie dzidziuś, fajnie byłoby gdyby po kolei nam wychodziło ... oczywiście kolejność przypadkowa może być wg znaków zodiaku ulubionych , jak wcześniej pisałyście ) -
Bursztyn wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki! Czy macie czasem problem z bezsennoscia? Ja ostatnio nie moge spac w nocy a potem jestem nieprzytomna w dzien....
Ja śpię jak zabita...))
szczerze zazdroszcze
nie nie mam , tylko z samym zaśnięciem z pół godz się przewracam a mój M tylko głowę przyłoży do poduszki i już śpi -
MartaDidinio wrote:Hej Dziewczyny! A mi się dzisiaj stada lecących bocianów śniły...
to zerknij sobie tutaj ja czasami zaglądam na tą stronę jak mi się coś znaczącego przyśni
http://www.znaczeniesnow.net/sennik/sennik-bocian/Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Mam do was pytanie- czy któraś ma na zbyciu pregnyl? alo jest w stanie mi kupić jak dostarcze receptę? U nas nie ma szans na zdobycie tego a ja chce jeszcze dodać do starań na 2 cykle pregnyl...
U mnie dziś powinna byc @ i nie mam, ale też test nie pokazał niczego fajnego
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny